Landsforeningen for Børn og Forældre Recenzje 63

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået en rigtig god og professionel vejledning hos Landsforeningen for Børn og Forældre. Jeg stod i en svær situation i forbindelse med en sag om bopæl og samvær, og jeg oplevede at blive... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Morten har ydet uvurderlig bistand og rådgivning i min skilsmisse. Særligt som sparringspartner og som bisidder i familieretshuset, har Morten leveret mere end hvad jeg havde turdet håbe på. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra allerførste samtale med Morten Secher, der vidste jeg så absolut, at jeg havde fundet den helt rette hjælp til mig i min situation. Jeg havde brug for akut bisidderhjælp og rådgivning, og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale at indgå et samarbejde med Sissel som partsrepræsentant. Jeg har følt mig hørt og vejledt i hele min proces omkring mine børn. Sissel har været skarp hele vejen igennem for... Zobacz więcej

1. Sprawy rozwodowe
  2. Terapeuta rodzinny
  3. Prawnik – prawo rodzinne
  4. Usługi prawne

Napisane przez firmę

Landsforeningen for Børn og Forældre er en dansk non-profit organisation, der arbejder for at forbedre levevilkårene for børn og deres familier. LFBF har eksisteret siden 2016 og har som mål at skabe et samfund, hvor alle børn og deres familier har lige muligheder for at udvikle sig og trives. Organisationen arbejder for at fremme børns og familiers rettigheder, forbedre familie- og børnevelfærden, samt at styrke børns og familiers trivsel og livskvalitet. Dette gør de ved at informere, rådgive og støtte børn og familier, samt at påvirke politiske beslutninger og debatten om børns og familiers vilkår både i Familieretshusene og i landets kommuner.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Absolut andbefale

Den rådgivning og sparring som jeg har haft med min rådgiver/bisidder har vært det som gjorde den helt store forskel for min sag. Uden ville jeg have været "lost" i et hav af bureaukrati og følelser.
Jeg kan absolut anbefale andre mødre og fædre at kontakte Landsforeningen for Børn og Forældre.

14 stycznia 2022
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Bisidderhjælp ved anbringelse af mit barn

Jeg stod, og var blevet tvunget til en frivillig anbringelse af min søn, da min kæreste var indlagt på psykiatrisk afdeling. Jeg søgte alt, hvad jeg kunne rundt efter en bisidder dertil, da Morten Secher fra landsforeningen for børn og forældre, tog sit snit til at jeg skulle betale et beløb på 6800 oprindeligt 7500 for en køretur/retur fra Jylland til Sjælland og et besiddermøde og fik nogle få sagsbehandler timer fra en socialrådgiver derfra. Det gør så ondt at blive udnyttet i sådan en situation. Jeg ville hjælpe min kæreste for enhver pris med at komme ud fra psykiatrisk hospital og få vores barn tilbage, men hvad ingen fortalte mig var, at denne forening intet kunne gøre i sagen, og at de ej heller har fulgt min sag. En foreningen der bryster sig i at hjælpe folk i alvorlig krise, men som jeg føler udnyttede min vanskelige situation.

18 listopada 2020
Opinia niezależna
Logo Landsforeningen for Børn og Forældre

Odpowiedź od Landsforeningen for Børn og Forældre

Hej Kasper Trolle
Tusinde tak for din anmeldelse eller mangel på samme...!
Som ansvarlig for denne organisation, som hver dag hjælper, støtter og rådgiver børn samt forældre, og med stor succes og gode resultater, kan jeg kun tage afstand fra de usandheder, som du her beskriver, samt de utallige trusler og afpresninger, som du jævnligt siden sommeren i 2019 er fremkommet med - telefonisk, såvel som skriftligt til både vores dygtige ansatte og jeg.
Du har gentagne gange modtaget opgørelser for både rådgivning, gennemlæsning af sagsakter, aktindsigter fra jeres hjemkommune, høringssvar, transport, brændstof, et utal af tværfaglige sparringstimer, fra både vores socialrådgivere, en jurist og jeg har brugt mere end 9,5 time, som indbefatter både transport fra Midtjylland til Storkøbenhavn, 1,5 times formøde, 2 timers bisidderordning, samt opsamling på psykiatrisk afdeling, med både dig, 2 sygeplejersker og en kvindelig overlæge.
Men du er stadig ikke tilfreds og truer organisationens ansatte og undertegnede, hvilket jeg finder yderst upassende og uheldigt. Der er mange elementer i dit skriv som både er usande, ukorrekte og faktuelt forkerte, og det er yderst bekymrende.

Vi er mange mennesker i vores organisation, der har gjort deres bedste og yderste for, at hjælpe dig og din familie- men forgæves - desværre. Det er en yderst beklagelig situation du og din familie befandt sig i - men vi kunne ikke gøre mere, og det var du så absolut afklaret med tilbage i sommeren 2019.

Mvh
Morten Secher
CEO
Landsforeningen for Børn og Forældre

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej