Letyshops jest super opcją dla wszystkich kupujących przez internet. Korzystam regularnie z cashbacku z letyshops i polecam każdemu. Bardzo rzadko zdarzają mi sie małe problemy z anulowaniem cashbac... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
LetyShops is a cashback service. The customers of our company can return up to 30% of their spending.
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Od kiedy korzystam z LetyShops mam…
Od kiedy korzystam z LetyShops mam więcej pieniędzy na przyjemności. Prosta i intuicyjna aplikacja pozwala mi na oszczędności podczas zakupów w moich ulubionych sklepach. Polecam LetyShops każdemu!

Odpowiedź od LetyShops
Szybki cashback i super pomocne strony…
Szybki cashback i super pomocne strony supportu jeśli są jakieś wątpliwości.

Naprawdę uwielbiam LetyShops
Naprawdę uwielbiam LetyShops ! 😍
5 gwiazdek to za mało żeby rzetelnie ocenić aplikacje ! A juz w szczególności Panią Walentynę ! Współpraca jak i rozmowa z Walentyną to czysta przyjemność 🥰

Odpowiedź od LetyShops
Szczególne wyrazy uznania dla…
Szczególne wyrazy uznania dla pracowników z pomocy dla klienta, szybko sprawnie i na temat :)

Odpowiedź od LetyShops
Szybki Cashback, pieniądze zamiast punktów
Korzystam ze strony od ponad roku. Dość szybko uznawany jest cashback. Na pewno częściej niż u drugiego z którego korzystam , dodatkowo w formie pieniędzy a nie punktów. Wypłaty są realizowane w kilka dni. Ostatnio miałem sytuację, kiedy CASHBACK nie pojawił się w systemie(sytuacja z czerwca 2025) skontaktowałem się z biurem obsługi. Naliczyli cashback w jeden dzień. Polecam!

Odpowiedź od LetyShops
Miałem na koncie zgromadzone ponad…1000!
Miałem na koncie zgromadzone ponad 1000zł i po dokonaniu kolejnych zakupów, nagle moje konto zostało zablokowane, ponieważ podobno miałem zakupy na ZA DUŻE KWOTY !! po przesłaniu potwierdzeń, opłacenia, oraz odbioru przesyłek , 4 razy dopytywałem o status, ponad 2 miesiące nie ma oddzweu, nie polecam, bardzo słabe zachowanie i podejście do Klienta...

Bardzo polecam
Bardzo polecam, obsługa gdy coś pójdzie nie tak wspaniała, szybko i na temat wszystko załatwione, sama aplikacja coś pięknego, zwrot pieniędzy za wydane zakupy naprawdę działa, a zwiększony cashback to moja ulubiona motywacja do zakupów, wszystko super!!!
Super obsługa i natychmiastowa pomoc ;)
Polecam. Można zyskać dodatkowy grosik przy codziennych zakupach
Absolutne zadowolenie
To świetna platforma dla osób, które chcą oszczędzać na codziennych zakupach online, korzystam z aplikacji już od dłuższego czasu i można odłożyć całkiem niezła sumę.
Największym plusem jest realny zwrot pieniędzy za zakupy w wielu popularnych sklepach, Cashback naliczany jest poprawnie i bez większych problemów. A w razie jakichkolwiek problemów obsługa pomaga praktycznie natychmiastowo.
Kiedyś było ekstra
Kiedyś było ekstra, teraz stagnacja, zero powiewu świeżości, wygląda jakby spoczęli na laurach. Odinstalowałem wtyczkę i przestałem korzystać z cashbacku odkąd był problem z wypłatą zgromadzonych środków na konto i byłem zmuszony wypłacić po paru próbach kontaktu poprzez PayPal

Odpowiedź od LetyShops
Najlepsza platforma do zakupów online
Korzystam z LetyShops już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Robię dużo zakupów online i zawsze wszystko działa poprawnie, zasady są jasne i cashback pomaga zaoszczędzić trochę pieniędzy, w dodatku wybór sklepów jest bardzo duży. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie - bardzo szybko odpowiada i naprawdę stara się pomóc, zawsze w uczciwy sposób. Szczerze polecam!
Letyshops jest super...
Bardzo rzadko zdarzają mi sie małe problemy z anulowaniem cashbacku ale składam wnioski i wszystko jest jak powinno być a w przypadku gdy potrzebuje pomocy otrzymuje nią niemalże natychmiast tak jak otrzymałam ją od Pana Romana P. z firmy letyshops, który wyczerpująco załatwił moją sprawę :)
Mogę stwierdzić, że Letyshops to najlepsza wtyczka rabatowa.
cashback & pomoc
cashback super, co do kontaktu bardzo szybka i pomocna odpowiedz, z chęcią pomocy i wyjaśnienia problemu
jak najbardziej polecam!
Rzetelnie oddają pieniądze
Rzetelnie oddają pieniądze, czasem z opóźnieniem ale finalnie wszystko jest okej. Jednym słowem polecam, często są podwyższone cashbacki
polecajka
Korzstam przy niemal wszystkich zakupach, zawsze sprawdzam, czy jest cashback w danym sklepie. Kapie powolutku, ale w sumie zbiera się ładna sumka. Cashbacki wpadają na konto, a jeśli nie, to wystarczy złożyć wniosek. Najwięcej problemów jest z Allegro - polecam sprawdzać, i w razie czego zgłaszać.
Mega sprawa!
Mega sprawa! Korzystam już trzeci rok i spory cashback wleciał! :) Polecam bardzo! :)
Od jakiegoś roku macie problem z…
Od jakiegoś roku macie problem z dodawaniem cashbacku. Robię wszystko po sznurku z wtyczki albo apki, a i tak muszę potem ręcznie dodawać. To już jest irytujące...

Bardzo polecam
Bardzo polecam! Nawet jak coś nie wyjdzie to pomoc pomoże 😎💖