LetyShops Recenzje 15 465

4,0

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 173 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z obsługi klienta, która jest szybka, pomocna i profesjonalna w rozwiązywaniu problemów. Użytkownicy chwalą również aplikację, uznając ją za intuicyjną, bezproblemową i oferującą duży wybór sklepów oraz promocji. Niektórzy ludzie byli jednak niezadowoleni z naliczania zwrotów gotówki, zgłaszając problemy z ich brakiem lub odrzucaniem, zwłaszcza przy większych kwotach zakupów. Pojawiły się również opinie o błędach w aplikacji, szczególnie podczas płatności, oraz o tym, że część zwrotów nie nalicza się automatycznie.

O czym najczęściej mówią ludzie

Refund

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z refundacjami. Wielu konsumentów docenia możliwość odzyskania... Zobacz więcej

Customer service

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z obsługą klienta. Klienci chwalą szybką i skuteczną pomoc,... Zobacz więcej

Application

Klienci konsekwentnie zgłaszają pozytywne doświadczenia z aplikacją. Wielu użytkowników chwali jej łatwość... Zobacz więcej

Website

Klienci dzielą się niejednoznacznymi opiniami na temat strony internetowej. Wielu konsumentów chwali szeroki... Zobacz więcej

Payment

Klienci mieli niejednoznaczne doświadczenia z płatnościami. Wielu zgłaszało, że cashback pojawia się bez... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Letyshops jest super opcją dla wszystkich kupujących przez internet. Korzystam regularnie z cashbacku z letyshops i polecam każdemu. Bardzo rzadko zdarzają mi sie małe problemy z anulowaniem cashbac... Zobacz więcej

Na początku świetnie - cashbacki się naliczamy, można było coś odzyskać. Od około 8 miesięcy część cashbacków się nie nalicza. Tylko z ostatniego miesiąca: 3x Allegro, 2x empik, decathlon. Przekierowa... Zobacz więcej

Super serwis, cashback na czas, można zarobić pieniądze za zwykłe zakupy, jakie zawsze się robi. Aplikacja działa bez zarzutu, a serwis pomocy zasługuje na maksymalną ilość punktów. Odpowiedzi są bard... Zobacz więcej

Robiąc zakupy przez aplikację LetyShops można zaoszczędzić trochę pieniędzy. Z wypłatą zgromadzonej sumy nie ma żadnych problemów. Zgromadzone pieniądze przelali mi w ciągu jednego dnia. W przypadku n... Zobacz więcej

1. Cashback

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

LetyShops is a cashback service. The customers of our company can return up to 30% of their spending.

4,0

Dobra

15 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Miałem problem z nieautoryzowanym dostępem do konta

Miałem ostatnio problem z nieautoryzowaną zmianą numeru telefonu na moim koncie LetyShops, przez co nie mogłem samodzielnie przywrócić poprawnych danych. Skontaktowałem się z obsługą i muszę powiedzieć, że działają naprawdę wzorowo.
Wsparcie techniczne bardzo szybko zareagowało, sprawnie zweryfikowało sytuację i pomogło mi przywrócić mój prawdziwy numer telefonu. Cały proces był szybki, profesjonalny i bezproblemowy.
Jestem naprawdę zadowolony z jakości obsługi klienta – ogromny plus za skuteczność, bezpieczeństwo i podejście do użytkownika. Polecam LetyShops z pełnym przekonaniem!

30 marca 2026

aplikacja wyłudza dane i dokumenty

aplikacja wyłudza dane wrażliwe i dokumenty zasłaniając się systemami płatniczymi i AML jak chce wypłacić więcej niz kilkadziesiąt zł - zgłoszone do uokik i ostrzegam wszystkich

26 marca 2026

Cześć, Marcinie!

Nie wyłudzamy danych. System płatniczy czasami prosi o dodatkową informację w celach weryfikacji.

Twoje dane są bezpieczne:)

Super

Wszystko zgodnie z regulaminem, szybka wypłata. Otrzymałam już wiele cashbacków. Na setki przypadków tylko pojedyncze zostały anulowane. A wtedy wystarczyła krótka wymiana wiadomości z supportem. 10/10!

25 marca 2026

Scam i brak cashbacku

Regularnie nieuznawany cashback...
Ta sama przeglądarka, ten sam komputer i zawsze jak mam dużo zakupów na spore kwoty to LETY "nie otrzymuje prowizji od sklepów".
Scam na całego.

22 marca 2026

Cześć, Mateuszu!

Cashback pojawia się na podstawie danych otrzymanych od partnerów. Kwota zakupu na to nie wpływa.

Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com. Chętnie pomożemy.

Problem z logowaniem

Wylogowało mnie z konta i nie mogłam się zalogować ponownie, bo cały czas wyskakiwał jakiś problem. Wysłałam maila o pomoc późnym wieczorem i już następnego dnia rano sprawa była załatwiona 😊 dziękuję bardzo za pomoc 😊

💛💛💛

Używam od kilku lat, polecam

Używam od kilku lat. Jak się stosuje do zaleceń to praktycznie wszystkie cashbacki uwzględniają. booking kilka dyszek, ali kilka dyszek, allegro.. jak są okazje to można sporo zaoszczędzić -10/20% ale z limitem np. 60zł

20 marca 2026

Serdecznie polecam tę firmę!

Serdecznie polecam tę firmę. Zawsze służą pomocą, a wszelkie problemy starają się rozwiązać na korzyść klienta. Udzielają odpowiedzi/ pomagają do momentu, aż klient będzie usatysfakcjonowany.

Odpowiedź od LetyShops

Dzięki, że jesteś z nami!💛

Cashback

Bardzo fajne zwroty za zakupy, które faktycznie wpadają na konto. Duży plus za support – widać, że dbają o użytkownika i szybko odpisują. Polecam każdemu, kto chce trochę zaoszczędzić!

Trąci oszustwem

Drobne zwroty naliczane są bez problemu do paru stówek , jeśli trafia się jakieś zakupy za parę tyś. To zwroty gotówki zostają odrzuceone bez podania sensownej przyczyny. Ogólnie nie polecam , chyba że ktoś lubi nabijać komuś kasę, wiadomo gdzie trafia kasa z niezaliczonych caschback-ów.

18 marca 2026

Cześć, Rafale!

Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com. Chętnie pomożemy.

Większość cashbacków wskakuje…

Większość cashbacków wskakuje automatycznie jednak są też takie, o które trzeba składać wnioski ręcznie. Czasami wnioski są odrzucane z niezrozumiałych przyczyn niemniej jednak zdecydowana większość z nich jest przyznawana. Jest dobrze, ale zawsze mogłoby być lepiej! Korzystam od wielu lat i dzięki LetyShops udało mi się już odzyskać całkiem dużą kwotę wydaną na zakupy więc korzystam dalej.

18 marca 2026

Super opcja na oszczędności podczas…

Super opcja na oszczędności podczas codziennych zakupów 😉 cashbacki wracają wedle obowiązujacych zasad. Jeżeli z przyczyn technicznicznych nie pojawi się zakup na liście cashbacków, po wypełnieniu wniosku można liczyć na szybkie rozpatrzenie i pomoc. Polecam bardzo! Długofalowo można zaoszczędzić fajne pieniądze 😉

17 marca 2026

Odpowiedź od LetyShops

Super, że korzystanie z cashbacku przekłada się u Ciebie na realne oszczędności, a w razie potrzeby możemy sprawnie pomóc. Dzięki, że jesteś z nami! 💸

Świetnie działający program dla kupujących

Świetnie działający program dla kupujących. Cashback zazwyczaj pojawia się zgodnie z opisem. W razie braku cashbach zespół Letyshops oferuje pomoc i szybko rozwiązuje sprawę.

9 marca 2026

🌺🌺🌺

Zdecydowanie polecam

Korzystam z LetyShops już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Aplikacja działa sprawnie, cashback nalicza się poprawnie, a wypłaty są szybkie i bezproblemowe. Duży plus za szeroki wybór sklepów oraz przejrzysty interfejs, dzięki któremu łatwo znaleźć aktualne oferty i promocje. To naprawdę prosty sposób, żeby odzyskać część pieniędzy z codziennych zakupów online. Zdecydowanie polecam każdemu, kto często kupuje w internecie.

13 marca 2026

Dzięki za świetną opinię! 😊

kontakt

Bardzo przydatna aplikacja, pozwala zaoszczędzić czasem nie tak małe pieniądze.
Kontakt z pracownikami również bardzo szybki i pomocny. W razie jakichkolwiek problemów są uprzejmi zawsze stają się pomóc

12 marca 2026

Odpowiedź od LetyShops

Cieszymy się, że aplikacja pomaga Ci oszczędzać, a nasz zespół wsparcia spełnia Twoje oczekiwania. Dzięki, że jesteś z nami! 💸

Korzystam z LetyShops już od jakiegoś…

Korzystam z LetyShops już od jakiegoś czasu i naprawdę jestem bardzo zadowolona! 😊

Dużym plusem jest także obsługa klienta – support działa szybko i naprawdę pomaga.

Polecam każdemu, kto robi zakupy online i chce przy okazji trochę zaoszczędzić. 🙂

9 marca 2026

Śliczne dzięki🤩

Pomoc z wypłatą gotówki

Szybka i sprawna pomoc, Support sprawnie odpowiedział na moje zgłoszenie, pan który się ze mną kontaktował na bieżąco monitorował sytuację, i dostawałam informację, czułam się zaopiekowana. Odpowiedź była jasna, super wytłumaczona i skuteczna

6 marca 2026

🌷🌷🌷