Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Dane kontaktowe
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht, Holandia
- 0850600018
- info@letsmoveverhuizingen.nl
- letsmoveverhuizingen.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Snel netjes en efficiënt.
In krap 4 uur een vrachtwagen vol geladen en weer gelost op de bestemming, 2de verdieping, zonder lift, maar zonder problemen was alles in een mum van tijd de trappen op gesjouwd. Wat nodig was werd netjes verpakt in folie of hoezen, zaken als tv's, bed en kastjes. Vriendelijke hard werkende gasten. En dan ook nog een zeer schappelijke rekening, Topprestatie

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Fantastisch bedrijf én zeer vriendelijk personeel!
Makkelijk bereikbaar na inschrijving en voordat de dag van verhuizing aanbrak; op tijd in Ede; vriendelijke verhuizers; harde werkers; voorzichtig met de spullen (zelfs een lange vensterbank die niet in de lift kon werd tussen de leuningen van de trap van de 12e verdieping zonder schade naar beneden gedragen door 2 verhuizers. Petje af!); goed en degelijk materiaal om mee te werken. Ik had overal opgezet waar het naartoe moest. Maar soms kwamen dingen voor de schuur toch in het appartement op de 2e verdieping en andersom, maar dat kwam deels ook door onszelf, omdat we ook niet allemaal nieuwe dozen hadden en het daardoor moeilijk te lezen/vinden was waar het op de doos stond. De man die in de vrachtauto stond en verantwoordelijk was voor het inladen was zeer efficiënt. Op die manier kon er veel meer in de vrachtauto dan we dachten. We zijn zeer tevreden over de verhuizing en we raden dit bedrijf van harte aan! (De transportbak van de verhuiswagen kan tot de 8e verdieping komen!)

Goede service.
Goede service.
Vriendelijk personeel.
Gestructureerd. Professioneel. Betaalbaar. Let's move weet van ontzorgen.

Alles in 1 dag overgehuisd
Vriendelijke jongens, zeer behulpzaam, mijn hele huisraad over in 1 dag. Ook hadden ze direct de wasmachine aangesloten.
Erg tevreden.

Beste Ammar
Beste Ammar, Karim en Mateos,
Wat is de verhuizing snel gegaan ondanks dat er toch meer verhuisd moest worden dan gepland.
Geen gemopper gehoord van jullie, ook niet over de enorm zware tuinbank die mee moest.
We hebben vol verbazing zitten kijken naar het teamwork en de lol onderling.
Als we ooit weer moeten verhuizen, en dat gaat echt niet vrijwillig gebeuren, komen we zeker bij jullie terug.
Bedankt voor alles!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Wat een ervaring met 5 mannen…
Wat een ervaring met 5 sterke mannen een verhuizing gehad.
Vriendelijk, behulpzaam, attent, vrolijk, en zeer correct.
We hebben een heftige dag gehad maar wij zijn zeer tevreden.
Wat een fijne mensen toppie.

Top ervaring met Liomar en Timo
Op 30 augustus hielpen Liomar en Timo ons met een spoedverhuizing. Ze waren op tijd, pakten alles professioneel in, laadde alles zorgvuldig in en uit de verhuiswagen en hielpen om meubels nog eens te verplaatsen op de plaats van bestemming. Ze waren vriendelijk en super hulpvaardig. Ondanks de spoed was de verhuizing eenvoudig te plannen. Het was een top ervaring! Dank!!

Top geregeld!
Amaz, Dylan en Jamaica hebben ons helpen verhuizen begin september. Harde werkers en hebben ons flink geholpen met sjouwen. Ze waren ook zo flexibel dat ze nóg een rit én een extra uur konden blijven, toen bleek dat we het van tevoren wat krap hadden ingeschat. We kijken er met een tevreden gevoel op terug.

geweldige ervaring
Op 11 aug 2023 zijn wij verhuisd in Tiel van een 2 onder een kap naar een appartement op de eerste etage met een geweldige buitenlift. samen met Ali en collega's hebben wij een geweldige dag gehad.Zeer vakkundig en zorgvuldig zijn onze spullen verplaatst. lets mover is echt een aanrader. mannen bedankt.
Addy en Gemma van Geel, Tiel

Super
Al een aantal keer verhuisd de afgelopen jaren. En dit is altijd goed gegaan.
De ervaring met Let’s Move was nog beter.
De offerte was gegaan door beide woningen te bekijken op Funda. Heel fijn. Uiteindelijk was de factuur nog lager dan de offerte.
Alles ging heel snel en voorzichtig. Nul schade. Bedankt, Torin, Jimmy, Ahmed en Jamaica.

Prima werkers
Prima werkers
Hielpen zelfs met werkzaamheden die niet in hun takenpakket zat.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Fijne verhuizers, goede communicatie en snel verhuisd
Dylan, Timo en Achmed hebben ons verhuisd en gingen direct snel en hard aan de slag. Ondanks een zieke collega en daardoor maar 1 wagen, konden ze 2x rijden en daarmee alles verhuizen. Omdat wij zelf ook alles goed georganiseerd klaar hadden gezet (slaapkamer nummers op dozen en op de deurposten weer de nummers) konden ze ook efficiënt werken. Uiteindelijk waren ze zelfs eerder klaar dan gepland. De jongens waren erg aardig en communiceerden heel fijn. Vanaf het moment dat ze er waren, inderdaad een 'rustige' dag voor ons.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Let’s Move is een aanrader!
Jimmy, Kevin Jamal en Vojtek hebben onze beide huizen in 1 dag verhuisd naar het nieuwe huis. Ze werken keihard maar wel op een hele rustige en gezellige manier. Moeilijkere dingen zoals een kast die niet door het trapgat past lossen ze gewoon op, en ze zetten de meubels en planten leuk neer zodat we ons meteen thuis gingen voelen. Helemaal top, en verhuizen is op deze manier gewoon een hele leuke dag!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Verhuizen is een zware onderneming....
Verhuizen is altijd een zware onderneming maar met Lets move helemaal niet. Voor de 3e keer hebben de verhuizers van Let'smove ons netjes en snel verhuisd. Alles word eerst ingeseald en dan gaat het de wagen in. Op de nieuwe locatie weer uitgeladen en op zijn plek gezet.
Bedankt en tot de volgende verhuizing.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Transparant, effectief, betaalbaar. Aanrader voor een zorgeloze verhuizing!
Na een vervelende ervaring met een ander verhuisbedrijf moesten wij op de valreep op zoek naar een vervangend verhuisbedrijf. Door de transparante communicatie en flexibel meedenken van Ramie kregen we het gevoel dat de verhuizing bij Lets Move in goede handen was.
Op de dag van verhuizing toch gespannen hoe het zou lopen. Maar ook die zenuwen waren snel weg door het vriendelijke en het kordate handelen van de drie verhuizers. Ruim op tijd arriveerde ze bij onze krappe jaren '50 wijk. Zoekend naar oplossingen is het door perfect stuurmanskunst gelukt om de wagen in de straat te parkeren.
Vervolgens werd er even de tijd genomen om te kijken wat er aan spullen mee moest, waarbij we aan konden geven met welke spullen er extra zorgvuldig omgegaan moest worden.
Deze drie harde werkers hadden binnen 2 uur (nb: alle spullen stonden beneden) al onze spullen netjes gewrapt en met dekens veilig in de wagen. En dat met maar 1 korte break tussendoor.
Ook het uitladen ging in overleg, vlot en schadeloos.
Uiteindelijk 2 uur sneller klaar dan geoffreerd, wat netjes in het voordeel is verrekend.
Tariq, Jamal en Jimmy van Lets Move hebben voor een prettige en zorgeloze verhuizing gezorgd. Bedankt mannen!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Vandaag geweldig geholpen door de…
Vandaag geweldig geholpen door de verhuizers! Keurig netjes en snel

Super bedrijf team
Wat een team! Met Tariq Jamal en Amr zijn onze spullen netjes en snel verhuisd, respect en wat een ervaring.
Mochten we ooit nog een keer verhuizen dan is het met Let's Move Verhuizingen

Super verhuizing, aanrader!
Verhuizing vanuit opslag naar ons nieuwe huis in Utrecht. In overleg last minute verschoven van zaterdag naar vrijdag middag. Perfect op tijd en heel snel maar ook netjes binnen gebracht door Tariq, Jamal en Ayman. Hele fijne ervaring!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.