Lerlageret Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dorte har virkelig skabt en super hyggelig butik, som nu har huse på hjemmeadressen. Hendes ler typer er virkelig lækker at at arbejde med. Gode redskaber, og hun er altid klar på at hjælpe en med god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 ud af 5 Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at bestille ler og værktøjer fra LerLageret 🤩 Hurtig levering til døren, et kort med en personlig hilsen, små prøver der viser... Zobacz więcej

1. Hurtownia ceramiki

Napisane przez firmę

Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren keramiker, er Lerlageret det bedste sted at finde alt, hvad du har brug for til at skabe smukke og unikke keramiske værker. Jeg er stolt af at Lerlageret kan tilbyde konkurrencedygtige priser, hurtig levering og fremragende kundeservice. Tøv ikke med at kontakte Lerlageret, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rigtige produkt til dine behov.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

206 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 52

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service, Dorte er meget hjælpsom. Ikke sidste gang jeg handler hos Lerlagret

30 listopada 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Tusinde tak for alle stjernerne, jeg er glad for du har haft en god oplevelse, jeg glæder mig til at se dig igen.

De allerbedste anbefalinger

Sikke et fint sted at handle ler og værktøj. Personlig og professionel på samme tid, er Dorte en fornøjelse at handle med.
Leret er lækkert at arbejde med, det bedste jeg endnu har prøvet.

6 listopada 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Hej Rikke, tusinde tak for alle dine stjerner. Hvor er jeg glad for at hører at du har haft en god oplevelse med Lerlageret.
Venlig hilsen Dorte

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, virkelig sød betjening,og behagelig telefonsamtale⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 października 2023

Hej Charlotte, tusinde tak for din søde anmeldelse. Venlig hilsen Dorte

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hurtig levering og produktet…

Virkelig hurtig levering og produktet lever fuld op til forventning

30 października 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Hejsa, tusinde tak for alle stjernerne.
Det betyder utrolig meget for Lerlageret at kunderne er glade og tilfredse. Venlig hilsen Dorte

Super god service

Super god service, fik opringning da der var opstået et problem med forsendelsen. Så fint at blive orienteret.
Og så er det ler de leverer virkelig godt.

24 lipca 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Hejsa, tusinde tak for din anmeldelse. Det var godt vi fandt ud af det og dejligt at hører at du er tilfreds med dit ler :-)

Serviceminded

Forstående, serviceminded, hurtig levering

14 lipca 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Tak for din anmeldelse Nina, den gode service er en af de ting der bliver vægtet højt hos Lerlageret.

Super

Kvikt og nemt

10 lipca 2023

Odpowiedź od Lerlageret

Tak for din anmeldelse Susanne :-)

5 stjerner punktum

Professionel rådgivning og kvalitets ler til virkelig gode priser. Og super service af fragt firma. De ringer i forvejen og tog lågen af for at kører pallen med ler ind i gårdhaven [ i stedet for at sætte det på fortovet som alle de andre gør]
Mine varmeste anbefalinger til Dorte og Lerlageret!
Joan Grønfeldt
Pottemager

8 maja 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Lerlageret

Tusinde tak for din anmeldelse Joan og tak for handlen. Jeg håber du bliver rigtig glad for leret. Jeg skulle også hilse fra fragtfirmaet og sige tak for de fine ord.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej