Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Man skal lede meget længe, for at finde så god kundeservice :-) Har sjældent oplevet man strækker sig så langt, for at kunden er glad. Og til andre, så husk, at hvis man opfører sig ordentligt, når... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Der er et rigtig godt sted at handle deres hjemme side er overskulig og hurtig leverig. Supper tilfreds her fra.

Oceniono na 5 z 5

Loved this store! It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had... Zobacz więcej

1. Sklep artystyczny
  2. Hurtownia ceramiki
  3. Hurtownia wyrobów szklanych
  4. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Anla Creative er en specialiseret virksomhed, der henvender sig til alle med passion for kreativ udfoldelse – fra hobbyentusiaster til professionelle kunstnere og undervisere. Vi tilbyder materialer og udstyr til blandt andet glaskunst og keramik og har med over 30 års erfaring opbygget en stærk position i den kreative branche. Vi er et kreativt powerhouse drevet af mennesker, der brænder for den kreative proces – og alt det, den rummer af nysgerrighed, fordybelse og udvikling. Som passionerede eksperter arbejder vi hver dag på at inspirere og guide andre til at udforske deres fulde kreative potentiale.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

inte hålla sitt löfte

Efter att ha lagt fler än fem beställningar är det tydligt för mig att lagerinformationen aldrig är korrekt, leveranserna är alltid försenade och kundservicen är helt otillräcklig: felaktig information lämnas, jag har inte fått återbetalning för varor som inte kan levereras efter sex veckor, och om man väljer hemleverans levereras varorna till en depå en timmes bilresa bort. Jag kommer inte att beställa från dem igen.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Anla Creative

Tak för din recension. Vi är självklart ledsna över att höra om din upplevelse – det är verkligen inte den service vi vill ge våra kunder.
Din feedback ger oss naturligtvis anledning att undersöka om det kan finnas något fel i vårt system, särskilt när det gäller lagerinformation och leveranser. Tyvärr har vi inte möjlighet att se dina orderuppgifter utifrån recensionen här.
Om du vill skicka ett mejl till oss på shop@anlaglas.com med ditt ordernummer, tittar vi gärna närmare på ärendet och hjälper till att lösa det.

Kundeservicen er i top!

Malene og Mette er meget vidende om min lille niche, som er Tiffany glaskunst, og jeg er så glad for at handle hos Anla og hos dem!

25 listopada 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi bliver så glade når vores kunder er glade :-)

Oceniono na 5 z 5

Seriøst verdens bedste dupper!!!

Seriøst verdens bedste dupper!!!

Jeg har ledt utroligt længe efter de bedste dupper til mit produkt. OG JEG FANDT DEM. Aldrig har jeg haft bedre dupper. De sidder fast på produktet, de er hårde, men heller ikke for hårde, til at de ridser. JEG ELSKER DE DUPPER!

Og rigtig god kundeservice, til når du fx skal vide noget om deres dupper hehe

14 listopada 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tak for den fine anmeldelse :) den er vi glade for

Oceniono na 3 z 5

Forkert levering og ingen penge retur

Jeg bestilte den 25. Okt. hvor der manglede en glasur ved levering. Det tog en uge for dem at svare at pengene var på vej retur. I dag d. 13. Nov har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur og endnu en gang forgæves prøvet at få kontakt.

OPDATERING 14. November
Retfærdigvis modtag jeg mine penge retur, en undskyldning og den bestilte glasur uden beregning efter min anmeldelse blev læst. Det sætter jeg selvfølgelig pris på og derfor retter jeg min anmeldelse fra 1 stjerne til 3.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for dine gode input, som vi tager med os.

Anla Creativ elegant konflikt løsning ved ordrenr. 2710

Jeg kiggede i mine e-mails søndag den 9 Nov 2025 og så, at Anla Creativ havde svaret på mine mails. De meddelte blot uden yderligere kommentarer (Ordren er annulleret), selvom der stadig er 12 stk. på lager. Det virker dog til, at man ikke ønsker at handle med kunder, der fremsætter en negativ bemærkning. Det er virkelig ærgerligt – man kunne jo bare have sendt ordren afsted. Under alle omstændigheder ved jeg nu, at jeg ikke behøver at vente længere, og det er trods alt en positiv ting.

9 listopada 2025

Hej Klaus,
Vi har undersøgt sagen og har fundet ud af at du har været i telefonisk kontakt med en af vores medarbejdere i sidste uge som orienterede dig om at der var tale om en lagerfejl. Du var grov og grænseoverskridene i din tone overfor vores medarbejder og det ønsker vi ikke at udsætte vores personale for. Det skrev jeg i den mail du modtog, og at vi derfor ikke ønsker at du skal være kunde hos os, og annullerede derefter din ordre.

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig hjælp på mail :-)

10 października 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for de fine stjerner - dem er vi glad for :)

Min ynglingsbutik.

Min ynglingsbutik.
De er altid utrolige behjælpsomme 😉 og sikke en god tålmodighed.
Takker for jeres venlighed...🙏

25 września 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for dine søde ord :)

Oceniono na 1 z 5

Har ikke fulgt opp refundering av beløp på verktøy de ikke sendte.

Jeg la en bestilling inn hos Anla Glas på glasur og verktøy. Fikk levert ordren hurtig. Så med en gang at der manglet et verktøy. Sendte mail til butikken med det samme og gjorde oppmerksom på at det manglet i pakken. Pga at jeg var i DK i sommerhus kunne de ikke nå at sende en ny pakke før jeg skulle hjem til Norge. Ble ringt opp av en ansatt som beklaget veldig og ville ordne opp med en gang og refundere meg beløpet.
Og så skjedde det ikke mer. Etter 8 dager etterlyste jeg beløpet (per mail) som ikke hadde kommet inn til min konto. Hørte fortsatt ikke noe, fikk ikke svar på mail, og ingen penger på konto. Har nå sendt en ny mail for noen dager siden og gitt beskjed om at jeg fortsatt ikke har mottatt refundert beløp. Fortsatt ikke svar på mail og ingen penger refundert til min konto.
Det er ikke et stort beløp det er snakk om, men likevel oppleves det som ganske dårlig kundeservice.....

Oppdatering: Har nå, etter mailveksling med Anla, fått tilsendt mitt manglende redskap. Og et stort utvalg av glasurer og pensler som kompensasjon. Det må jo da sies at firma har ordnet opp på en meget ryddig måte.

19 maja 2025
Oceniono na 4 z 5

Gode varer og god service

Har længe været en glad kunde hos Anla Glas og har i løbet af de sidste par år haft en del bestillinger, hvor både service og varer har været meget tilfredsstillende.
Det er super ærgerligt at mange produkter ofte er udsolgt. - Især når man først kan se at det, når man har trykket ind på det, derefter valgt (f.eks.) antal gram, for derefter at kunne se det er udsolgt. Ved ikke om det er muligt, men det ville være en stor hjælp hvis der fra oversigten af f.eks. frit var en indikation på om det var på lager.
Jeg vil fortsat bruge Anla Glas og være en glad kunde uanset. :)

5 maja 2025
Oceniono na 4 z 5

Jeg har været en loyal kunde hos Anla…

Jeg har været en loyal kunde hos Anla Glas i flere år og har samlet set brugt over 100.000 kroner i deres forretning.
Det er derfor ekstra skuffende, at den keramikovn, jeg har investeret i gennem dem – fra et anerkendt high-end brand – har haft fejlmeldinger i over et halvt år. I denne periode har jeg gentagne gange forsøgt at få Anla Glas til at tage min henvendelse alvorligt og hjælpe mig med at få ovnen til at fungere, men uden held.
Jeg synes, det er en skam, at en så dyr investering og et ellers tillidsfuldt kundeforhold bliver mødt med så ringe service og manglende opfølgning.
.....
28.05.2025 OPDATERING!

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af Anla Glas, som havde set min anmeldelse herinde og gerne ville hjælpe med mit problem — noget jeg forgæves havde forsøgt at opnå gennem mange måneders kontakt uden held.

De tilbød at sende en elektriker ud til mig, hvilket de også gjorde. Det viste sig, at ovnen ikke var godkendt til det danske marked, hvilket forklarede mine problemer. Heldigvis fandt vi en løsning, og de har nu sendt mig en ny ovn, som er godkendt til det danske marked.

Derudover har Anla Glas været søde at give mig en pakke ovenplader som kompensation, da jeg har haft ekstra brændetid i ovnen på grund af fejlene.

Alt i alt er jeg glad for, at de har hjulpet mig med at få løst mit problem, og jeg vil gerne anerkende deres villighed til at rette op på situationen.

30 kwietnia 2025

Hej Camilla,

Vi er meget kede at din oplevelse, og vil naturligvis gerne finde en løsning sammen med dig. Vi er bange for at der måske ikke er strøm nok til forsyning af din ovn i dit område.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Team Anla

Loved this store!

Loved this store!
It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had a few extra questions that I got answered very fast and nicely by Irene, she even gave me a few recommendations and ideas, the items also got delivered super fast and in perfect condition, cant wait to start my stained glass journey. Super happy

3 kwietnia 2025

Indtil flere svigtende…

Indtil flere svigtende mailtilbagemeldinger på trods af løfte herom, samt ufuldstændige informationer om varens data. Uvidende om varens tekniske data.

4 lutego 2025

Hej Knud,

Tak for din feedback. Vi bestræber os altid på at besvare vores kunders spørgsmål så hurtigt som muligt, og beklager din oplevelse af at det var for langsomt.

Vores personale er højt fagligt uddannet og sætter en ære i at servicere vores kunder bedst muligt.

Vi er klar over at du ikke fik rabat på dine varer den 04/02/25, men som vi oplyste var du ikke berettiget til rabat i henhold til vores handelsbetingelser.

Team Anla

Så fint

Så fint, de rettede endda da jeg havde glemt kodeordet til fri fragt 🤗

28 stycznia 2025

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi glade for!

Oceniono na 4 z 5

Altid fantastisk service og rådgivning

Altid fantastisk service og rådgivning. Hurtig levering. Hvis jeg skulle nævne noget "negativt" så er der til tider produkter der er "udsolgt" :-) Men ellers et super sted.

1 maja 2024

Odpowiedź od Anla Creative

Tusind tak for den flotte kommentar! Den er vi meget glade for og ja, vores produkter er meget efterspurgte men vi arbejder med at få flere varer hjem :)

Oceniono na 5 z 5

Skøn butik og hurtig levering.

Hurtig levering. Bestilt torsdag aften, pakket og sendt fredag og til afhentning på Sjælland lørdag. 👌
Så der er ingen undskyldning for at komme igang med de kreative projekter.
Den ene gang jeg har været i selve butikken blev jeg mødt med venlige og engagerede medarbejdere.

11 kwietnia 2024

Hej Line

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på!!

Ræk endelig ud til os, hvis vi kan være behjælpelig med noget en anden gang.

Venlige hilsner og god fornøjelse med det kreative

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service i sne storm

Fantastisk service i sne storm. Jeg havde 2 ordrer som var bestilt til afhentning, og havde taget en fridag til at køre en tur til Silkeborg, og det passede med at sne stormen rasede samme dag. Det var totalt umuligt at køre til Silkeborg, så jeg måtte ringe at jeg ikke kom alligevel. I stedet sender Anla Glas mine varer så jeg kan have dem i weekenden - fragtfrit - selvom ordren ikke var så stor at jeg var berettiget til det. Jeg er bare så taknemmelig og glad for den fantastiske søde behandling ❤️

3 stycznia 2024

Hej Rita
Mange tak for din fine anmeldelse. Når vejrguderne er efter os i en sådan grad, så må vi alle gøre hvad vi kan for at hjælpe hinanden. Dejligt at dine vare nåede frem!
Venlige hilsner

27 listopada 2023

Hej Gitte

Tak for anmeldelsen. Det er altid godt når varerne når hurtigt frem!

Team Anla Glas

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej