Vi nåede kun inden for indslusningen, før vores børn bakkede ud og ville ud derfra. Det er aldrig sket før, men vi tænkte, okay øv, men måske vi kan få refunderet beløbet. Johan, som nok er leder i Le... Zobacz więcej
Man SKAL have bare sokker i både cafeteriet og toiletterne, hvor gulvet er klamt og beskidt. Fyldt med madrester. Så man sidder i et et cafeterie med beskidt/fedtede gulv i bare sokker. Generelt m... Zobacz więcej
Rigtig dårlig oplevelse i Århus. Jeg gjorde opmærksom på dårlig hygiejne på toiletter (bl.a. afføring på væg og mange meget beskidte områder; pusleplads var ulækker. Manager og souschef tog ikke min k... Zobacz więcej
Skrækkelig oplevelse! Leos i Herlev. Vanvittige overpriser - beskidt overalt og absolut ingen kundeservice og ingen ordentlige tilbud i caféen. Ren junk det hele og i øvrigt gigantisk kø. Udelu... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.
Dania
- leoslegeland.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Tak Zahra
Nøj hvor skønt at for engangskyld blive mødt af en medarbejder med så meget overskud som Zahra havde. Selvom hun stod alene, fandt hun stadig overskudet til at gøre mine 2 børn glade. Tak til Zahra. Vi vender 100% tilbage.
Leos Legeland Ishøj
Spild af penge og tid!
Spild af penge og tid!
Jeg vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen. Leos Legeland i Kolding Storcenter:
* Dårlig service.
* Priserne er helt urimelige og meget høj.
* Rengøringen lader også meget tilbage at ønske.
Nu har jeg selv været i servicebranchen…
Nu har jeg selv været i servicebranchen i knap 14 år og besat samtlige stillinger lige fra at stå bag kassen, til at arbejde som distriktschef ansvarlig for 16 butikker og dertilhørende ansatte. Som nærmeste chef til alle mine butikschefer. Jeg har mødt lidt af hvert af personale og oplevet alverdens situationer i butikkerne. Aldrig har jeg oplevet en adfærd som der idag fandt sted i Leos legeland i i Skejby, Århus Nord.
Magen til inkompetent butikschef har jeg aldrig mødt i mine 14 år i servicebranchen. Ordet service, forståelse for små uskyldige børn, forståelse for helheden og dermed også eventuelt mersalg (her er tale om 16 fætre/kusiner der kunne finde på at holde et lignende arrangement i butikken ) det havde butikschefen nul forstand på. Hun var konfliktsky og gemte sig i baglokalet. Nægtede at oplyse kontaktoplysninger på en eventuelt distrikts eller regionschef, truede med Politiet og instruerede de endnu yngre ansatte i at feje små børn af vejen og nægte dem deres guldmønt og slikpose, på vej hjem fra fødselsdagen. Føj for en skefuld!! Min egen datter på 9 år blev afvist ved kassen, totalt uskyldig og derefter meget ked af det.
I skulle skamme jer!
Dårlige toiletforhold og løse skruer på gulvet
Vi havde et rigtig ærgerligt besøg i Leos legeland i Herlev.
Jeg fandt flere løse skruer i legelandet og de fleste af toiletterne var skidt til og der var generelt rigtig ulækkert.
Desværre sidste gang vi sætter vores ben her igen.
Min kone og 2 børne har idag…
Min kone og 2 børnebørn har idag 12.10.2024,været i Leos Legelandi Aalborg fra kl 10.00 til 13.15
Entre 419kr.
Mine børnebørn glædede sig vildt til at hilse på Leo og da han ikke dukkede op,spurgte de personalet,hvornår Leo kom,svaret var at Leo sover,efter 2 timer spurgte de igen,svaret var Leo sover stadig,han har gjort rent hele natten,kan godt være det er komisk,men ikke for 2 små børn,der havde glædet sig vildt til at møde ham.
Det er sidste gang vi ligger penge der,burde få pengene retur,hvis Leos legeland har lidt samvittighed.
Kunne være rart,hvis Leos legeland,havde en kommentar til dette
Hej alle sammen.
Hej alle sammen.
Jeg havde en forfærdelig oplevelse, da jeg besøgte leos legeland i herlev. Mine børn kom grædende hen til mig og sagde disse ord, ''DER ER TYNDSKID I BOLDBASSIENET''. Jeg gik hurtigt over til boldbassinet og der lå en kæmpe pølse. Mig og min kone så hurtigt en anden dreng med hvide shorts på. På numsen var der en kæmpe plet af afførring. Drengen havde simpelhent haft et uheld i boldbassinet. Vi fandt frem til at drengen ved navn Rasmus Hek, ikke har nogle sygdomme, men havde gjort det med vilje.
ALDRIG BESØG LEOS LEGELAND!!! (medmindre du vil have tyndskid i munden, imens du leger).
Sikke dog en tyndskids dag!😄
Med store forventninger !
Med store forventninger !
Var med begge Børnebørnene i Leo's legeland i Ishøj.
En del var afspærret og der var ikke møg beskit, men frygteligt beskidt, vores burger var kold på 65% af bøffen og området foran slotsise var så beskidt og beskidt, så guderne sig forbarme, nå ja mine strømper og børnenes bliver ikke brugt igen. Og retningslinjerne er åbenbart ikke for ADHD og NY danskere.
Beskidt og ingenting virker
Mine piger har været altid glad til at tage til legelandet men intet virker i legelandet fx bold pistol. Man kan ikke rutsche ordentligt på rutschebanen
Skuffet! Hold ikke fødselsdag her
Vi skriver nu 12. oktober og Leos legeland har stadig ikke reageret på henvendelsen! De var hurtige til at svare første gang, (2 dage) men derefter har der været totalt stilhed!
Vi har i dag holdt en fødselsdag i Leos Legeland, og må sige, at en fest til 3.000kr, havde jeg forventet mere!
Den første time gik så fint, vi kom ind, fik vores armbånd og legede.
Så skulle vi i piratrummet. Vi havde tid 12:15 til spisning. Vi kommer ind i rummet, og får at vide, at maden er klar om 5 minutter. Vi rykker for maden 3 gange, og hver gang siger de "5 minutter". kl. ender med at blive 12:35 før maden kommer, altså 20 min efter vores rum er startet. Slatne kolde pommes frits og kolde nuggets........... Vi måtte bagefter to gange minde om ketchup og mayonaise, så dette kom først 12:45.
Da vi har spist og pakket gaver op, kommer isen, kl. er nu 13:05. Vi går i gang med at putte is på tallerknerne, og kl. 13:10 kommer der så en og siger vi skal begynde at pakke sammen, da vores rum slutter om 5 minutter. Da vi siger, at dette kan vi ikke nå, da de har været MEGET forsinket med maden, er det intet at gøre, vi skal ud.
En del af børnene sluger deres is, nogle bliver kede af det, fordi de ikke når at spise den. Men vi går selvfølgelig ud
Da børnene bagefter skal lege, vil vi have en kop kaffe, som vi jo har med i fødselsdagspakken - vi ender så med at give 2 x 47kr for kaffe, da kaffen kun gælder i rummet, hvor vi ikke er blevet tilbudt kaffe.
Jeg kan så nu se, at der står "isbomben ankommer med fødselsdagssang, det oplevede vi ikke!
I prisen var også 2x 30 dags indgangspas - hvilket vi heller ikke har fået.
Må være ærlig at sige, at jeg havde forventet mere til den pris!
- Svaret fra Leos legeland var "undskyld"... det kan jeg ikke bruge til meget
Beskidt..
Var på besøg i Leo’s Legeland i Randers. (Fra åbningstid søndag kl 10:00)
Generelt bare beskidt, kaffemaskinen små ulækker, gulvet var beskidt med rester af affald! - Føj. Største delen (98%) af alt legetøj (landbrugs maskiner, gravemaskiner osv.) til de lidt større 3+ år er ødelagt.. og det flyder med små plast stumper..
Det er lidt ærgerligt fordi der er et dejligt sted for gladebørn..
Så Leo, fingeren ud og kom ind i kampen..
Skidt oplevelse til en masse penge
Fødselsdags arrangement med det hele. Fik rummet 15 min. For sent. Der lå affald på gulv og ubenyttede stole, is klatter på gulvet og borde. Vi klager og der kommer en og gør rent mens børnene er igang med mad og popkorn på uhygiejniske borde. Efter 30 min. Forøvrigt uden værtinde som var en del af pakken blev vi bedt om at indtage is i deres cafeteriet da rummet skulle gøres klart til næste hold. Børn er heldigvis taknemmelige og hyggede sig men prisen er total til grin og her får man ikke hvad man betaler for. Der var en medarbejder i cafeteriet som skulle tage sig af andre gæster. Der er helt sikkert noget for ledelsen at arbejde på: struktur, ledelse og medarbejdere til rådighed.
Aldrig mere fødselsdag i Leos
Vi holdte børnefødselsdag med isbombe i Leos Legeland i Aarhus. Det kan jeg bestemt ikke anbefale til andre.
Legelandet er for såvidt fint nok, og ungerne hygger sig og synes det er sjovt.
Men prisen for selve fødselsdagsarrangementet er simpelthen decideret urimelig. En lille skål popcorn til deling mellem 11 børn er helt til grin, og ca 150 kr (oven i prisen for selve legelandet) er simpelthen for meget for is, juicebrik, slikpose og en lille portion popcorn. Derudover var serviceniveauet hos den såkaldte “vært” ikke imponerende.
Den eneste grund til at de får to stjerner er fordi ungerne trods alt havde det sjovt. Stram op, Leos Legeland!
Alt i alt dårligt sted, Ishøj.
Okay med legeting, men 80% af det er ødelagt eller revet op, der er ingen mennesker hvilket er forståeligt, og værst af alt det er dyrt og man må ikke selv medbringe mad, deres bistro som man jo så skal købe mad og drikke i er på ingen måder i orden det er mini anretninger man ikke bliver mæt af, det er mega dyrt og de 2 piger der stod i bistroen havde mere travl med deres mobiltelefoner og egen mad fra stedet, der frugt er halvrådden og er det bestilt kan man ikke engang få det refunderet og når bestillingen kommer mangler halvdelen af den bestilte mad.
Så alt i alt absolut ikke pengene vejr eller anbefalelsesværdigt, har aldrig skrevet her inde før men det her var for ringe.
Vi var i Leo legeland Kolding den 1-9-2014
Vi var i Kolding Leo legeland den 1-9-2024. Det er først gang vi var her. Vi viser ikke man ikke må medbringe egen mad. Midt i vores medbragte madpakke fik vi vredt at vide at vi ikke måtte spise egen madpakke. Det er også iorden at få info om det. Men personale ( manager ) var meget sur og råber til os foran børn. Børn var ked af det. Den måde hun fortalt os, det var helt ikke pænt.
Vi har været Dinosaur legeland og altid har en god oplevelse. Dinos legeland og fået en billigere billet samt mulighed for selv at medbringe mad. Også personale er meget søde.
Jeg anbefaler ingen at tage i Kolding Leos legeland. Det er ikke kun mad og billetter var meget dyr også dårlig customer service.
Horribel mad og dårlig/arrogant service
Vi var i Leos legeland i Ishøj søndag d. 4/7-24. Der var ganske få børn og voksne i legelandet, så vores søn fik rig mulighed for at prøve det hele.
Grunden til en stjerne var pga vi ventede 45 min på vores mad, sol vi rykkede for flere gange. Deres Undskyldning var at de var underbemandet i køkkenet (de var to i køkkenet). Der var kun 4 familier foran os som ventede på mad.
Da vi endelig fik maden, så var den kold. Da jeg klagede til ekspedienten og ja jeg var sur, så var han meget flabet og håndterede situationen virkelig dårligt. Han beklagede ikke engang, selvom det var ham selv der havde lavet maden.
Vi skulle så vente 20 min, på at få en ny omgang mad. Kvaliteten af maden var ekstremt dårlig og slet ikke pengene værd.
Det stod ned i stænger, mens vi var der og det regnede kraftigt ind flere steder i legelandet.
Ikke et sted jeg vil anbefale folk at komme.
Legelandet ok- Men prisen
Legelandet ok, men hjemmesiden med pris oplysninger er under al kritik. Der står priser, og at man kan få en online rabat på 29 kr. per barn. Der er på hjemmesiden et i ud for onlinerabatten, men der sker intet når man trykker på i’er.
Jeg bestilte og betalte for 3 børn, i den tro, at jeg ville få prisen reduceret med 3x29 kr., Men det skete ikke. Tænkte jeg kunne få det for meget betalte retur ved fremmødet. Men NEJ, den pris jeg have betalt var fratrukket onlinerabatten. Hertil kan jeg kun sige, vi har en lovgivning i Danmark der kræver, at vi skal kunne se den ordinære pris. Det er ikke muligt på jeres hjemmeside.
Kontakt mig gerne da jeg har en forventning at få nogle penge retur. Har forsøgt at finde kontakt oplysninger hvor jeg kan skrive, men det er desværre ikke muligt. Derfor er jeg nødt til at forsøge at få kontakt til jer her,
MVH
Lisbeth
Det er for dyrt
Det er alt for dyrt i forhold til hvad man får. At voksne skal koste 65,- er grotesk og så må man samtidig ikke medbringe egen mad og drikke. Det er ikke i orden.
Bad service and expensive
I have to give credit for the actual play-area for the kids being quite nice, clean and the kids love it. Unfortunately depending on time of day and day of the week it can be very expensive just to enter for 3 hours, but the real problems are the unfriendly staff, non existing customer service and the fact that you are NOT allowed to bring a packed lunch or even some coffee from home. Forcing you to buy their very poor quality and overpriced food and drinks once inside.
Ingen kontakt til personalet
Har ikke engang været der endnu. Men det er tilsyneladende ikke til at komme i kontakt med personalet derude. Har skrevet en besked som deres robot chat ville have jeg gjorde, har prøvet at ringe på 2 forskellige numre. Det ene fra leo's egen hjemme side til deres afdeling i Kolding og til det nr. som en google søgning gav mig. Det ene nummer er ikke i brug og det andet melder opkald mislykket, men når man ringer siger den ingenting, lige en enkelt lyd også ingenting også stopper opkaldet. Har i ikke telefonen til? Er den ikke opladet? Eller hvad sker der lige?
Ingen besøg herfra nu
God oplevelse
Forstår ikke kritikken af Leo's legeland i Ishøj, for jeg og børnene har kun gode oplevelser og en anbefaling herfra er på sin plads.
Bliver mødt af smilende personale med lidt humør overfor børnene, så var vi ligesom i gang.
Pæne forhold i legeland og rene toiletter.
Vi var her i ca. 4 timer, så lidt mad skulle der også til, ok priser for sådanne her et sted.
Vi kommer klart igen en anden gang, hvis vi er på disse kanter🙏
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.