Leo’s Legeland Recenzje 893

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,6

Oceniono na 1 z 5

Vi nåede kun inden for indslusningen, før vores børn bakkede ud og ville ud derfra. Det er aldrig sket før, men vi tænkte, okay øv, men måske vi kan få refunderet beløbet. Johan, som nok er leder i Le... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man SKAL have bare sokker i både cafeteriet og toiletterne, hvor gulvet er klamt og beskidt. Fyldt med madrester. Så man sidder i et et cafeterie med beskidt/fedtede gulv i bare sokker. Generelt m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig oplevelse i Århus. Jeg gjorde opmærksom på dårlig hygiejne på toiletter (bl.a. afføring på væg og mange meget beskidte områder; pusleplads var ulækker. Manager og souschef tog ikke min k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Skrækkelig oplevelse! Leos i Herlev. Vanvittige overpriser - beskidt overalt og absolut ingen kundeservice og ingen ordentlige tilbud i caféen. Ren junk det hele og i øvrigt gigantisk kø. Udelu... Zobacz więcej

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.

1,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Dårlig oplevelse hos Leo’s Legeland i Ishøj

Jeg er meget skuffet over min oplevelse i caféen hos Leo’s Legeland i Ishøj. Jeg bestilte to burgere, som desværre var fuldstændig kolde og uspiselige. Da jeg henvendte mig til personalet for at gøre opmærksom på problemet, fik jeg blot at vide, at de ikke kunne gøre noget ved det.

Det er virkelig skuffende, at man som kunde får så dårlig service og serveret mad, der slet ikke lever op til standarden. Når man besøger et sted som dette med sine børn, forventer man en positiv oplevelse – både hvad angår leg og mad. Det var desværre ikke tilfældet her. Jeg kommer ikke igen og vil ikke anbefale andre at spise her.

2 stycznia 2025

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt. Alt koster penge. Man skal købe en Leo mønt som ikke kan bruges til en skid andet, til opbevaring af sine ting. Gå et andet sted hen. Billigere og bedre.

30 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Mange timers leg

Vores dreng har altid en fantastisk tid derude (3 år). Han giver den gas og får virkelig krudtet af. Af samme årsag har vi købt årskort.

Personalet er søde og venlige og aldrig oplevet andet end god service (besøgt Herlev, Ishøj og Odense).

29 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og kold mad.

Vi har betalt 485 kr. for entre 2 børn og en voksen. Vi bestiller mad i cafeteriet, som vi sidder og venter 35 min. på. Da vi henvender os og spørger hvor vores mad bliver af, får vi af vide at det står færdigt, men at deres AllCall alarmbrik ikke virker. Derfor er maden blevet kold. Vi spørger pænt om man måske kunne tilbyde 3 breve ketchup på husets regning, men får af vide at det er noget de skal have ekstra betaling for. Det havde ellers været en billig måde at slå en streg over den dårlige oplevelse.

27 grudnia 2024

Skuffende oplevelse

Jeg besøgte Leo's Legeland med tre børn og havde lovet dem en time til at "krudte af", før vi skulle ud at spise. Vi ankom kl. 15.55, og vi skulle være på restauranten kl. 17. Da vi kom, blev vi mødt af en ansat, der meddelte, at der kun var tre timers billetter tilbage, og vi skulle derfor betale næsten 600 kr. for omkring 45 minutters leg. Det virkede helt urimeligt, især da der kun var et andet hold derinde, da vi ankom. Jeg forventede en mere fleksibel og forstående service. Skuffende oplevelse!
Det virkede næsten som afpresning, når man står der med 3 forventningsfulde børn. Prøvede flere gange at appellere til at vi ikke engang skulle være der en fuld time, men hun instisterede på at der var “udsolgt”.
Kommer aldrig til at sætte min ben der igen.

7 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Odense - for dårligt, for dyrt

Vi har lige holdt vores barns fødselsdag i Leos Legeland i Odense.
Musikken i lokalet vi lejede virkede ikke. Personale var arrogant (bortset fra pigen som var sat til at hjælpe os i festen, derfor 1 stjerne).
Vi fik kun 4 kyllingnuggets per barn, selv om det ikke står på hjemmesiden, at det er det vi får. Vi endte med at have sultne børn, mens vi havde betalt en pakke af 249kr per barn for at holde fødselsdag.
Alt var af ringe kvalitet.
Vi kommer IKKE tilbage, især efter personale var arrogant og ville ikke høre på os.

14 grudnia 2024

Leos legeland

Vi har holdt fødselsdag i leos legeland Aarhus for sidste gang.
Vi havde en oplevelse af en noget uoplagt og ikke særligt pædagogisk “vært”, der starter med at bede børnene tie stille og ikke røre popcornene, og så liste en lang række regler op, herunder at der ikke må komme popcorn på gulvet. Vi prøvede at tale med både vært og stedets leder om oplevelsen som står i stor kontrast til tidligere. Lederen er fra start slet ikke lydhør og meget defensiv - samt decideret uhøflig. Der er ingen imødekommenhed, ingen forståelse for børn og absolut ingen servicemindedhed - en ganske ubehagelig oplevelse som jeg, når jeg læser herinde, kan se vi langt fra er ene om.
Børnene havde det heldigvis sjovt i selve legelandet, men vi havde da gerne smidt vores penge et andet sted. Det er ovenikøbet rigtigt dyrt, sammenholdt med andre bedre tilbud.
Vil på det kraftigste anbefale at lade være med at lægge sine penge i leos legeland Århus.

30 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Helt igennem dybt latterlige priser

Helt igennem dybt latterlige priser - det kan der opleves langt andre ting med og med mere værdi!

Få sat de priser på et niveau med fornuft for alle.
Maden - avav- igen latterlig ringe og igen al for høje priser.
Det ses tydeligt konceptet dør med de priser - halv tomt hver gang vi besøger det.
Års kort udløber og fornyes ikke

2 listopada 2024

Vi kommer IKKE tilbage!

Der var ikke styr på noget.
Vi holdte børnefødselsdag i Leos Legeland i Kolding.

Det var under al kritik!
Der var ikke nogen der kunne lave maden, vi forældre bestilte i Buffeten, her ventede vi næsten 1/2 time.
Hele programmet blev rykket 45 min. pga manglende overblik fra personalet.
Børnene fik hotdogs - pølserne var kolde, og brødet var sindssygt fladt. Det ville jeg ikke engang servere for min hund derhjemme.
Der blev tilbudt slush ice som kompensationen, men børnenes forældre var jo kommet for at hente børnene, pga tidsrammen var skredet så meget.
Så det gik op i hat og briller.
Der var dog nogle enkelte børn der nåede at få en slush ice, - men den unge mand i skranken havde ikke fået beskeden, som forårsagede mere bøvl.

Desuden var der pivhamrende koldt i både café området og legeområdet.

Vi forældre sad og frøs, og selvom børnene legede og løb rundt, var de også kolde.

Inde i Disco Pop rummet, var der egentlig meget hyggeligt, men Bluetooth virkede ikke i starten, så der gik lang tid før de kunne få disco-musik.

Det var en meget dyr fødselsdag: 4000 kr (der var 4 fødselarer der fyldte seks år).
Og det var IKKE pengene værd!

24 listopada 2024

Fuldstændig vanvittig dyrt.!

Fuldstændig vanvittig priser - 421 kr for 1 voksen og 2 børn for 3 timers leg !!!
Dertil 400 kr for 2 børnemenu og en burger til voksen med tilhørende drikke..
Vi kommer her kun 1- 2 gange om netop pga de priser.
Maden er også elendig og alt alt for dyr ift portionerne.
Her i vintertiden har man så ovenikøbet åbenbart besluttet at slukke for varmen, vi kom i den i Kolding hvor man nærmest skal have sutsko på for ikke at fryse tæerne (hvilket ikke er tilladt)...
Alt i alt en total skuffende oplevelse.
Eneste plus er faciliteterne i legeområdet er gode deraf den ene stjerne..

23 listopada 2024

Ishøj

Ishøj. 22/11
Købte popcorn hvor en del var brændte, kommentar fra medarbejderen, var at man kunne bare smide de brændte ud og spise de andre.
4x39 kr virkelig dårlig service.

22 listopada 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse i Växjø. Tre af de mest benyttede aktiviteter duede ikke. Det virker nedslidt og ikke vedligeholdt. Virkelig koldt. Urimeligt høje priser. Kan ikke anbefales.

6 listopada 2024
Oceniono na 3 z 5

Det er et fint sted til at lege i Leo’s…

Det er et fint sted til at lege i Leo’s legeland på Herlev, når vejret bliver koldere. Engangsprisen er lidt dyr. Man kan nemt finde børnene igen.
Minuspoint er, at priserne på is, drik, juice osv. er langt højere end normalprisen. Det eneste smagfuldt er nok pommes friter, men ikke et særligt sundt valg.
Toiletterne er meget uhygiejniske. Der er brunligt kalk på, som om de længe ikke har været renset med en toiletrens. De bør skaffe personale som kalk afrenser toiletterne og fremover sørge for at der hver dag bliver renset med toiletrens inden arbejdsdagen slutter eller evt. have en rengøringspersonale som renser toiletterne inden der bliver lukket ned.
Kalk aflejringer kommer når man ikke har renset et toilet i meget langt tid. De kommer ikke i toiletkumme, som bliver renset jævntligt med toiletrens.

2 listopada 2024

Leo's lekland Malmö

Sjuka priser! Vi kan säger potatis har gått i pris men lekland varför ska höja priser och plus vuxna ska betala får att vakta derres barn! Ni ni ni ni ni ett bluff företag hoppas att ni gå i konkurs snart! Föräldrar går i skogen med era barn istället som jag gör nu och gå på bio istället!

26 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Det er fuldstændig vanvittige priser…

Det er fuldstændig vanvittige priser man betaler både i entre, men også for slushice, deres dårlige mad osv.

3 børn og 1 voksen, entre, 3 slushice = 864kr for 3 timers leg.

Fordelen er, at man ikke vælter i mennesker herude mere, men man kommer jo så også max 1-2 gange om året efter priserne er sat så voldsomt i vejret.

De billigste slushice er 30 kr som man får i et papbæger, den dyreste 89!! 89 kr for en slushice i et kina-bæger 😂

Jeg er i chok!!

27 października 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej