Vi nåede kun inden for indslusningen, før vores børn bakkede ud og ville ud derfra. Det er aldrig sket før, men vi tænkte, okay øv, men måske vi kan få refunderet beløbet. Johan, som nok er leder i Le... Zobacz więcej
Man SKAL have bare sokker i både cafeteriet og toiletterne, hvor gulvet er klamt og beskidt. Fyldt med madrester. Så man sidder i et et cafeterie med beskidt/fedtede gulv i bare sokker. Generelt m... Zobacz więcej
Rigtig dårlig oplevelse i Århus. Jeg gjorde opmærksom på dårlig hygiejne på toiletter (bl.a. afføring på væg og mange meget beskidte områder; pusleplads var ulækker. Manager og souschef tog ikke min k... Zobacz więcej
Skrækkelig oplevelse! Leos i Herlev. Vanvittige overpriser - beskidt overalt og absolut ingen kundeservice og ingen ordentlige tilbud i caféen. Ren junk det hele og i øvrigt gigantisk kø. Udelu... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.
Dania
- leoslegeland.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
vi har oplevet rigtig dårligt Leo’s…
vi har oplevet rigtig dårligt Leo’s legeland i Herlev. hver gang vi køber mad vi køber ti, kaffe eller varm kakao. de serverer med en lille glas og når man Beder om en stor glas fordi der står på hjemmesiden stor glas… så det giver varme kakao på en plastikglas og det lugter alt for meget den plastikglas.. personale har ikke opmærksom på hvordan man skal servere mad. de tænker vi får gratis… nej det er ikke Vi betaler for vores mad.. det er bare spilder penge når man køber noget fra leo’s legeland..
Vedr. manglende gummifliser ved rutchebane – Leo’s Legeland Herlev
Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over et alvorligt sikkerhedsproblem i Leo’s Legeland i Herlev. Ved den lille rutchebane mangler der gummifliser, hvilket betyder, at børn lander direkte på hårdt betongulv.
Jeg har besøgt legelandet flere gange, og de første tre gange undlod jeg desværre at gøre opmærksom på det. Ved fjerde besøg informerede jeg personalet, som oplyste, at der er “bestilt” gummifliser. Dette er dog ikke en tilstrækkelig løsning, når der er tale om en konkret fare for, at børn kan slå sig alvorligt.
Det er dybt uansvarligt at lade børn lege i et område, hvor underlaget ikke lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Jeg vil kraftigt opfordre til, at der bliver taget øjeblikkelig midlertidig handling – fx ved at afspærre området – indtil forholdene er bragt i orden.
Idri
Fraud company and rules
One of stupid rules are made here. Children cannot go alone if they are under 18, if not they why parents has to pay 74 kr just to watch their childrens? Entry should be free if parents need to watch them. Dont earn money with making these type of stupid rules. Danish companies are good to you fool and take money from customers pocket with making stupid rules and govt are protecting them without diffentiate between right and wrong. They are getting taxes so they will not say anything wrong. Who says there is no corruption in denmark? There is legal corruption which companies and govt both are earning. I will not recomend leo legland to anyone. Never go again. This company is only focusing to earn money with stupid rules.
Dårlig oplevelse
74 kr. For forældrebetaling For at sidde og kigge på børn lege.
Det er optrækkeri og røveri ved højlys dag.
Cafeområdet var møgbeskidt på gulvet
Det er en ommer
Det er dyrt og DUMT besøg
Det er dyrt og DUMT besøg.
230 kr. for børn, det er hvad det er.
80 kr. pr voksen -FOR AT BARE FÅ LOV TIL AT GÅ IND. Det er total uhørt…
160 kr. for, at forældrene kan komme ind… så kan man også lige få lov til, at købe deres dårlige kaffe og dyre snacks.
Perfekt oplevelse & fair priser
Utroligt god service!
Personale var meget omsorgsfulde & tog hensyn til mine børn :))
Rent & flot legeområde & spiseområde!
De var super skønne!!
Når man tænker på både inflation, og alt det man får med i prisen her, synes jeg prisen er helt i orden!! Kæmpe legeland & fantastisk service af de unge mennesker!
Tusinde tak for en fantastisk dag!
Besøgt Kolding!
Jeg fik stjålet mine helt nye sneakers…
Jeg fik stjålet mine helt nye sneakers i Leo’s legeland Herlev. Jeg skrev nedenstående mail, som jeg endnu ikke har fået svar på, selv efter 3 uger:
Hej Leo’s legeland
Jeg var til børnefødselsdag i jeres center i Herlev i går, d. 19/4-25.
Vi ankom omkring kl. 15, og da jeg stillede min p-skive omkring kl. 16.45, var mine sneakers der stadig. Jeg var tilbage senest kl. 17.00, men da vi skulle forlade stedet cirka 18.45, opdagede jeg, at mine sko helt nye, sorte New Balance sneakers var væk fra skohylderne.
Jeg ventede, indtil alle gæster var gået, og der var ikke nogen sko tilbage, mine var tydeligt stjålet.
Jeg har fået oplyst af jeres personale, at der er videoovervågning i området.
Jeg vil derfor gerne bede om, at I gennemgår relevant overvågningsmateriale fra ca. kl. 17.00 til 18.45 for at undersøge hændelsen.
Hvad er jeres procedure i sådanne situationer, nu hvor jeres personale har oplyst, at jeg skal henvende mig skriftligt, da I har videoovervågning?
Jeg vedlægger gerne yderligere oplysninger om skoene, hvis nødvendigt.
Tak for hjælpen, jeg ser frem til at høre fra jer.
Uklar parkering ødelagde en ellers god…
Uklar parkering ødelagde en ellers god oplevelse
Vi besøgte Leos Legeland i Aalborg med vores ene barn og havde en rigtig god dag – vores barn elskede det, og stedet levede op til forventningerne hvad angår aktiviteter og legemuligheder.
Men da vi kom ud, lå der en P-bøde i forruden.
Det er helt uacceptabelt.
Vi havde registreret bilen korrekt inde i legelandet, som man bliver bedt om. Alligevel fik vi en bøde med begrundelsen: “ikke parkeret i en afmærket bås”.
Problem:
Der er ingen synlige eller tydeligt markerede båse!
Man forsøger at gøre det rigtige som gæst, men I har ganske enkelt ikke sørget for, at det er muligt at følge reglerne. Det er frustrerende, og det ødelagde hele vores oplevelse.
Løsning:
Få markeret båse på jeres parkeringsareal, så der ikke er nogen tvivl for gæsterne. Det er jeres ansvar, at det er tydeligt, hvor man må holde.
Resultat:
Med en så simpel løsning får I glade kunder og en højere livstidsværdi, fordi folk kommer tilbage – i stedet for, som i vores tilfælde, at vælge et andet legeland fremover.
Vi kører fra Nørresundby og vælger jer, fordi vi gerne vil give vores barn en god dag. Men det her gør det svært at anbefale jer til andre, da dette økonomisk bedre kan betale sig at tage en tud på god restaurant og derefter på en legeplads.
Leo’s legeland i Kolding.
Leo’s legeland i Kolding.
Det er en meget dyr fornøjelse i forhold til mange andre legelande, især også når man ikke må medbringe eget mad/drikke.
I jeres rutiner skriver i daglig rengøring flere gange om dagen i spise områderne, vi var der i 4 timer, her blev der ikke gjort rent, meget lå og flød flere steder på gulvet, ulækkert i strømpesokker.
Vognen til beskidt service, var overfuld.
Vi så ingen der var ude at ryde op eller gøre rent.
Der var også flere maskiner der var i stykker, startende med vekselmaskinen til skoskabene.
Her er der generelt behov for en kraftig oprydning.
Falsk markedsføring
Jeres AI og hjemmeside siger det er toddlers day i dag men jeres personale siger noget andet på stedet. Det er falsk markedsføring som vi melder til forbrugerombudsmanden. Oplevet i Herlev 2025.04.16 kl. 10:15.
Dejligt og dyrt sted
Mine drenge på 6 og 2 år og jeg, var i går i Leo’s legeland i Kolding. Virkelig et dejligt sted, hvor vi alle fik leget og hygget os nogle timer.🥳 Prisen er desværre ret høj kontra mange andre legelande, hvorfor vi ikke kommer til at besøge Leo’s legeland så ofte.
Meget dryrt cirka 740 kr for en familie…
Meget dryrt cirka 740 kr for en familie med 3 børn, jeg kan ikke forstå at voksne skal betale for at sidde og vente for børn.
Sidste gang vi besøger leos legeland 😡
We will never visit this bad place…
We will never visit this bad place again.
It's not worthy.
Very expensive and greedy business the prices get higher. The adults must pay for entrance even though they don't jumb and play.
The restrooms are dirty and not served.
With that money I paid for I can get better attractive places for kids and whole family.
Leos Legeland i Kolding
Leos Legeland i Kolding.
Pænt og rent, der er flere defekte bold støvsugere. Det gør at kanonerne på 1 sal i 2 afsnit ikke bruges, medmindre at børnene medbringer bolde 🥎🤷♂️
Legelandet i Herlev er vanvittig…
Legelandet i Herlev er vanvittig dyrt!!! Havde lovet min datter en tur derhen med veninde. De havde det selvfølgelig super sjovt. Men sikke en indgangs pris, jeg er dybt forarget. Men det værste var, at jeg som voksen skulle betale 74kr. for bare at komme ind og sidde og vente på børnene. “Hvad er der med i prisen, hvad får jeg for pengene?” Spurgte jeg ekspedienten. Øh…du får lov at komme ind… ja der er nemlig ingenting i bytte for de penge. Ikke engang en kop gratis kaffe eller måske ørerpropper. Det er helt grotesk. Ekspedienterne var dog søde nok, det er jo ikke dem, der har bestemt, at det skal være sådan. Toiletterne havde ikke set en god skuresvamp i lang tid, så det var heller ikke en god oplevelse. Da jeg ville købe en kop latte (fra en elendig maskine) var de løbet helt tør for kaffebønner. Så heller ikke det kunne jeg få.
Ikke et sted vi nogensinde kommer igen. Så skal der gives noget mere for pengene, for det her grotesk dyrt.
I reklamere for drømme fødselsdag.. ren over salg..
Jeg holdte fødseldag for min datter i søndags.. så ringe. Vi skulle skynde os igennem rummet, pigerne nåede ikke at spise maden inden isen skulle komme, så måtte jeg minde dem om grotten.. hun kom så sluk øret udfra, man havde ikke fyldt den op.. der var ingen gave.. det hele skulle gå så stærkt.. fandt så ud af bagefter at det var fordi værten havde fri kl 13.. det er slet ikke pengene værd og virkelig dårlig stil. Jeg gik op og snakkede med dem for at sige det ikke kan være rigtig. Hvortil man forsøgte at overbevise mig om at det var normalt.. meeen nu har min datters klasse holdt der mange gange og det har aldrig været sådan.. så vi kommer ikke igen.
Rigtig fint legeland - Ishøj
Rigtig fint legeland, også når man kommer med lidt større børn (vi havde tre med på 9, 11 og 14)
Der er også pænt og rent sammenlignet med flere andre legeland. Det der trækker voldsomt ned her er priserne 73 kr for en slushice af lidt størrelse og 31 kr for en danskvand. Indgangen er også dyr, synes især prisen som voksen er voldsomt skruet op, for at være med og sidde og kigge på.
Leo's Legeland - Odense - hvorfor tvinge folk til så elendig mad - kan I ikke lide kunder?
Selve legelandet er nogenlunde. Der er noget for flere aldersklasser og ungerne har det sjovt. Som voksen bemærker man dog at der er noget slidt flere steder og der er defekter som gør at ikke alle "forlystelser" virker som de burde. Det er ærgeligt.
Vi var derude en del timer i forbindelse med et mindre fødselsdagsarrangement og det er ikke tilladt at medbringe hverken mad eller drikke. Respekt til caféen for at have præsteret den ubetinget ringeste burger jeg har prøvet så længe jeg kan huske. Det er også en slags præstation. Det var svært at vælge fra et i forvejen virkelig ringe menukort og når færdigvarerne er af så ringe kvalitet så er det egentlig ligegyldigt hvor dygtige personalet måtte være. Trist. Jeg forventede ikke meget, men blev alligevel voldsomt skuffet.
Alt for dyrt
Alt for dyrt! De voksne som også betaler, kan ikke benytte sig af halvdelen af forlystelserne. Vil man prøve alt så skal man forruden indgang også købe Leomønter .. Alt i alt en pengemaskine! Jeg vil anbefale at man tager i Dinoland i Fredericia i stedet for..
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.