Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

The products are of good quality. But their internet site looks like a tech/wholesale site. The communications are really bad (informed me about a product has e new price) which was in my 'basket... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Onbetrouwbaar!!! Zij hebben mijn computer gehackt en toegang verschaft aan een gast die Ziyad al Qurashi noemt, en die zijn uiterste heeft gedaan dat ik mijn thesis niet afmaak en die mijn computer co... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Service. Met eerste gebruik micro sd card verdween card in toestel. Geprobeerd het kaartje er weer uit te krijgen. Dit gelukte op gegeven moment. Opening lag niet in lijn met card holder. Toestel op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I have a Lenovo PC laptop. The camera stopped working. It took 5 weeks for Lenovo working along with my husband to correct the problem. I sent numerous messages asking for a new laptop which they igno... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Geen aanrader

Geen aanrader, beter bij iemand anders bestellen. Geen mogelijkheid om de leverdatum te kiezen. Bestelling word open geleverd, je kan vergeten dat Lenovo klantenservice iets hiermee doet, bij klachten indienen is er geen reactie. Als je beoordeling via hun website wilt schrijven en geef je hele slechte cijfers, is deze beoordeling niet gepubliceerd.

9 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Met geen pen te beschrijven

Eind jan 2024 gaat mijn ideapad regelmatig op zwart. Maak contact met het servicecentrum van Lenovo. Krijg medewerker 1 aan de lijn, zij gaat met mij een heel protocol door om na ca 1 uur te besluiten een case aan te maken waardoor mijn computer opgestuurd kan worden naar het reparatiecentrum . Zeer uitgebreide verpakkingsprocedure waarbij ook nog diverse fotos gemaakt dienen te worden. Na ca 1,5 week ontvang ik het apparaat retour met daarbij bijgevoegd een reparatieprotocol. Hierop staat een diagnose waarbij men een kortsluiting in het moederbord heeft vastgesteld. Echter is er NIETS vervangen maar heeft men een Biosupdate gedaan. Aan de slag ermee en probleem is dus niet verholpen. Opnieuw contact gemaakt met het supportcentrum waarop ik medewerker 2 aan de lijn krijg. probleem uitgelegd waarop dit persoon laat weten dat ik zo snel mogelijk wordt geinformeerd over vervolgstappen. Je zou verwachten dat het nu enige prioriteit krijgt aangezien de reparatie niets geholpen heeft. 2 dagen later , geen telefoontje of email dus opnieuw bellen. Nu krijg ik medewerker 3 aan de lijn, deze wil mijn computer op afstand overnemen om zo allerlei nieuwe software te installeren want dat zou zomaar eens het probleem kunnen zijn. Dit duurt in totaal ca 1,5 uur,
Opnieuw aan de slag, probleem nog steeds daar .
Weer bellen, nu krijg ik medewerker 4 aan de lijn, volgens hem moet er nog een stap gezet worden voordat het toestel opnieuw voor reparatie opgestuurd kan worden , namelijk windows 11 opnieuw installeren . Hiervoor is wel een 32 gb USB stick nodig, die ik niet in huis heb. Daarnaast moet je een backup van je gegevens maken want die gaan verloren bij het opnieuw installeren. De procedure kan zo'n 3 uur in beslag nemen. Ik vind dit te ver gaan en verzoek de medewerker contact te maken met zijn mngmt om te kijken of dit niet allemaal wat makkelijker kan. Hij zou dit doen en beloofd me in de middag terug te bellen. U begrijpt het al , er wordt WEER niet teruggebeld, Dag daarna zelf weer gebeld en krijg ik medewerker 3 weer aan de lijn, situatie opnieuw uitgelegd en ook verteld dat het wettelijk gezien onjuist is dat ik kosten moet maken ( aanschaf 32 GB usb stick ) om mijn toestel gerepareerd te krijgen jn de garantie periode. Doodleuk verteld deze dat ze een kant en klare USB stick met windows 11 hebben voor 95 EURO !!!!!! Schandalig .
Weer niet akkoord en wil toch echt dat dit besproken wordt . Hij doet dit en mailt terug dat het niet de bedoeling is mij op kosten te jagen maar dat ze verder vasthouden aan hun protocol. Er zit niet anders op dan zelf een stick aan te schaffen . Daarna weer bellen , weer medewerker 3 aan de lijn , vertel hem dat ik nu beschik op de gewenste stick waarop hij mij een email doet toekomen hoe Windows 11 opnieuw te installeren,. Niet heel eenvoudig en zeer tijdrovend al met al ruim 4 uur bezig bezig geweest. Resultaat , nul komma nul . Op zijn mail met de instructie geantwoord dat het probleem nog steeds daar is. Twee werkdagen lang wordt er , zeker standaard procedure ,niet op gereageerd. Weer bellen en krijg ik medewerker 4 weer aan de lijn. Ik heb nu alles gedaan en het toestel kan weer opnieuw naar het reparatiecentrum worden gestuurd. 1,5 week later ontvang ik de computer weer terug en op het reparatieprotocol staat weer dat er een probleem met het moederbord is vastgesteld. Deze keer wordt het board echter vervangen en lijkt het probleem opgelost. In totaal heeft het alles bij elkaar een maand geduurd. Men is alleen van mnd tm vrij op normale werkuren bereikbaar dus iemand die zelf werkt en/of niet enige computerkennis heeft is totaal kansloos. NOOIT MEER LENOVO.

23 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

My tablet got lost and no refund in over a month...

My tablet got lost and no refund in over a month...

I have ordered a tablet in the beginning of January. They told me to cancel my order if I want because the sending time is more than what they promise. I cancelled it, however it got sent nevertheless.

Messaged support, no problem, refuse it or not pick it up and it is going to be sent back, and I'm going to get refunded.

No. They deliver with UPS. UPS is absolutely chaotic. They said they tried to deliver but I was not home (no one even rang the bell), then they were trying to deliver it to a pick up point, it stayed there, then it got LOST. After calling they found it (?) and delivered it to another pick up point. Then it was showing that I already received my package and it cannot be sent back.

So obviously, I do not have my package with me. I have contacted Lenovo over 10 times at this point to get my refund but they absolutely do not care. It's always the "I have forwarded it already, it is in a process" or "the refund takes 5-7 business days".

So after 1,5 month of ordering the tablet, I still do not have my refund, nor the tablet. Might take legal action soon, as I do not think they intend to refund me at this point.

10 stycznia 2024

bedrog / plastic koeienkop

#lovozo bedriegt de koper. Koopt mijn vrouw een op de website mooie grote harige koeienkop, krijg je dit: afzichtelijke plastic chinese rommel. Reviews niet gechekt. Antwoord van Levozo op onze klacht: geleverd product klopt.
Op twitter ( x ) heb ik wel een foto geplaatst. #lovozo koeienkop

19 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Tijdens het bestellen liep het al fout.

Tijdens het bestellen, NA de betaling, liep het fout en werd ik niet terug geleid naar hun pagina voor afhandeling van de Bestelling te weten Een M11 Tablet met Hoes, Lader en Pen ad € 224,02 het afgeschreven bedrag. Dit gebeurde mij vrijdag avond en de klanten service was niet meer bereikbaar. Dus maandag morgen gelijk gebeld, krijg je een man met zwaar Indisch accent aan de lijn die mij het e-mail adres van een Nederlander gaf om met hem contact op te nemen voor een terug betaling, (zijn naam is natuurlijk bij mij bekend maar uit privacy overwegingen laat ik die hier achterwegen). Deze persoon een overzicht gestuurd van screenshots gemaakt van de afschrijving echter geen reactie terug, dus nogmaals gemaild wederom geen reactie.
na 7 dagen wordt de tablet met Pen geleverd zonder Hoes en ook geen Lader. Je wordt totaal nergens van op de hoogte gehouden of gebracht en heb vandaag opnieuw gebeld. Wederom een Nederlands sprekende Indiër aan de lijn die ik met mijn zwaar gehoor verlies niet verstond. Zelfs mijn vrouw moest veel moeite doen om hem te verstaan. Na veel op en neer gebrabbel (spreken kan ik dit niet noemen, sorry hoor) kreeg uiteindelijk mijn vrouw te horen dat de Hoes en Lader na gestuurd zouden worden. Ik ben benieuwd??? Maar nog eens iets bestellen bij Lenovo, dacht het niet en dan merk je ook hoe slecht zoiets eigenlijk gaat via een mobiele telefoon (vandaar ook de aangekochte tablet).

30 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Customer service level below zero.

I ordered a laptop on 10th Dec 2023. I payed the requested price.
But I didn't receive it. It was lost or stolen during the delivery (delivery company is UPS).
My calls to Lenovo support ended up with no result.
I requested refund in the end of December 2023. But still haven't received my money back.
Calls to customer service is useless. They just told me several times that refund request had been made and it was in process. But no result - no money returned to my bank account.
Customer service is terrible. Operator can do nothing, when I asked to transfer my call to supervisor - operator declined it.
So my next step is go to the court.

26 stycznia 2024

Schokkend slechte service!

Zeer slechte klantenservice; slecht bereikbaar, niet te verstaan, verbinden je door, maar verbinding wordt beeindigd, enz. enz.
Paar keer geprobeerd een laptop te bestellen, maar ze hoeven het kennelijk niet te hebben van individuele klanten..
Dus nu maar naar de MM, Bol of Coolblue

24 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Slechte webshop en geen support

Ingeschreven voor de nieuwsbrief maar de 5% kortingscode niet ontvangen. Selecteer ik een optie bij de laptop configuratie komt de prijs niet overeen. Geen OS zou bij de legion slim 5 14” 120 euro goedkoper moeten zijn maar dit is maar circa 80 euro goedkoper.

Klantenservice (facebook messenger) reageert eerst binnen een half uur maar nadat ik meer informatie gaf nu al dagen niks meer van ze gehoord.

Had graag een laptop bij ze gekocht maar als het zo gaat kan ik beter voor een ander merk gaan denk ik.

22 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Na aankoop 2 x voor reparatie moeten…

Na aankoop 2 x voor reparatie moeten terugsturen. Kost weken bij elkaar. Nu na 2,5 jaar breek gewoon 1 scharnier af. Schijnt vaker voor te komen bij Lenovo. Laptop wordt alleen thuis op buro gebruikt. Niets aan de hand tot ik de laptop op een dag open deed en keihard "krak"hoorde. Gebruik hem nu alleen nog in open stand. Geen Lenovo meer voor mij

14 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Lenovo Tablet M10 3de Gen plus gekocht…

Lenovo Tablet M10 3de Gen plus gekocht in december 2023.
Systeem weigert Facebook in landscape op volle schermbreedte te zetten.
Dit geldt ook voor meerdere App's.
Volgend diverse forums geldt dit ook voor de M11 tablets.
Dit is al sinds juni 2033 bekend bij Lenovo.
De reactie van Lenovo is bedroevend. Zij leggen de schuld bij b.v. Facebook, echter op mijn vorige Lenovo tablet werkt Facebook goed in landscape en de andere App's ook.
Geen enkele opgave voor een correctie up-date.
Ik kan hierbij Lenovo niet langer meer aanbevelen.
Ter info, over mijn vorige Tablet was ik zeer tevreden.
Dit was de reden om weer een Lenovo aan te schaffen.
Dit blijkt nu een kat in de zak te zijn.
Zeer teleurstellend.

9 grudnia 2023

klotezooi

slaat echt helemaal niks meer op hier, bij schade, defecten of vragen wordt je alleen maar van het kastje van de muur gestuurd. Als je al een mail terugkrijgt is dat niet hun expertisegebied. Er valt niet meer te praten en geen klantvriendelijkheid of dingen die uitgelegd worden als je erom vraagt. Niemand blijkt ook maar iets te kunnen of weten in het bedrijf. mij niet meer gezien daar!
schaam je!

8 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Is mijn 1e laptop van Lenova ( en ook…

Is mijn 1e laptop van Lenova ( en ook de laatste) na diverse HP en Dell computers te hebben gehad.
Vanaf begin al problemen met de batterij, met volle batterij al met paar uur leeg, terwijl ze aangeven dat deze de hele dag mee moet gaan. Gemeld maar was volgens hun niets mee aan de hand, dus nu constant aan de kabel met de laptop. Erg sloom t.o.v. de andere computers waar ik mee werk. En nu naar paar jaar werkt de Wifi niet meer. Dus voor mij absoluut geen aanrader, Koop liever een HP of Dell, daar maak ik nu deze Review dus mee.

5 stycznia 2024

Lenovo ga je schamen

Zelden zo’n slechte klantenservice meegemaakt, vanaf begin november al bezig met klantenservice te bereiken. Toetsenbord werkte niet goed van een nieuwe Yoga 7 ter waarde van €1400! Uiteindelijk met veel mails/belletjes kunnen laten repareren, krijg ik hem met schade terug. Uiteindelijk weer 2,5 week wachten op reactie en kan ik hem nogmaals weer gaan terugsturen. Wederom dus weer windows + programmas alles opnieuw installeren, deze laptop heeft mij echt enorm veel tijd en geld gekost. Ik koop nooit een Lenovo weer, wat een bagger

4 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ordered a telephone but never…

Ordered a telephone but never delivered. They say I signed for delivery. The signature isnt even mine! I got proof its not my handwriting! Investigate your own company for fraud or the post delivery but not me! They dont want to resolve the problem so my lawyer will take it from now. My advice is not to order at lenovo... Bigbig scam

18 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een tablet Lenovo 10 en deze…

Ik heb een tablet Lenovo 10 en deze werkt echt voor geen meter. Dan loopt het ui systeem niet dan loopt het processysteem niet dan doet Google het niet. Dan kan ik niet meer scrollen want dan staat ie vast. Als ik een spel speel loopt ie ook steeds vast. Wat een bagger apparaat. Nog effe en hij gaat tegen de muur. Ik ben m zo zat. Alles gereset, maar het probleem blijft. Echt een chipsapparaat. Hij heeft het een paar maanden goed gedaan, daarna ging de ingang voor het opladen stuk en is vervangen,

27 grudnia 2022

Bestelellende

Beste Lenovo, wat een puinhoop is het gerenommeerde Lenovo geworden. De vele (recente) slechte reviews op de diverse reviewsites liegen er niet om. Wat is er gebeurd dat dit bedrijf zo afgegleden is...?
Een maand geleden rechtstreeks bij Lenovo een Yoga 7 notebook met hoes besteld. Hoes was binnen een paar dagen binnen echter de notebook nog steeds niet. Servicedesk gebeld maar deze kan geen duidelijkheid geven over wanneer wel.
Omdat wij in een tijdige levering absoluut geen vertrouwen meer hebben, de bestelling uiteindelijk maar geannuleerd. Wel jammer want een mooie notebook met uitstekende specs voor een scherpe prijs.
Nu hopen dat het geld inderdaad binnen 7 dagen teruggestort wordt zoals de servicedesk aangaf.

Lenovo, doe hier wat aan en los deze problemen op. Dit zijn er inmiddels veel te veel!

19 grudnia 2023

Laptop nooit ontvangen

Laptop nooit ontvangen, geen geld terug.

Twee maanden geleden een dure laptop besteld. De laptop bleek verloren te zijn gedurende de verzending, dus heb ik hem nooit ontvangen. Daarna 18 emails gestuurd en 5x gebeld met Lenovo klantenservice om het geld terug te vragen of een vervangende laptop te krijgen. Iedere keer krijg ik het antwoord dat ik binnen 3-5 werkdagen geholpen zal worden. Nog steeds geen geld terug en 0% goede support. Ik zou Lenovo ten zeerste afraden. De klantenservice is waardeloos. Ieder ander bedrijf had je al lang met deze zaak geholpen. Niet bij lenovo dus. Mijn bedrijf zal vanaf nu geen enkel Lenovo product meer aanschaffen.

Oceniono na 1 z 5

Garantie is helaas geen onderdeel van de service.

Laptop toetsten werken helaas niet goed. Product is nieuw. Na een eerste contact niets meer gehoord van de servicedesk. Garantie is helaas geen onderdeel van de service. Schrijven rond in gebrekkestelling is verstuurd. Erg jammer dat een bedrijf als Lenovo zo met de consument omgaat.

5 uur bezig geweest , resultaat 0,0

ik ben 5 uur bezig geweest met de vraag of ik de bestelde extra dienst om kon zetten naar een ander extra dienst desnoods met bijbetaling ..... na divers telefoonverkeer ..eindelijk iemand die mij zou kunnen helpen. Blijkt deze persoon zeer zeer zeer matig Nederlands te kunnen en niet te verstaan door storing en kinderen op de achtergrond . Ze begreep de vraag niet en uiteindelijk de verbinding verbroken . Chat kon niet helpen en melde dat ik de sales moest hebben. Weer gebeld en zou teruggebeld worden..... wacht nog steeds.................
Erg slecht allemaal

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej