Lendo Online Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Geweldig bedrijf! Zelfs savond om 22:00u nog bereikbaar per app,omdat de bezorging niet helemaal goed gegaan was. Gelijk aangeboden om een nieuw exemplaar op te sturen, zodat we het cadeau binnen zoud... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super bedrijf, Hadden een wasbak gekocht maar er was iets aan kapot. Direct de mogelijkheid gekregen om hem om te ruilen tegen een andere. Daarom 5 sterren voor dit bedrijf.

Oceniono na 3 z 5

Ik ben helaas wat teleurgesteld over de communicatie. Na het retourneren van mijn bestelling heb ik een maand gewacht op de terugbetaling van €159. Mijn eerdere e-mails werden helaas niet beantwoord... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Materiaal,bestelling en betaling uitstekend. Één nadeel. Heb mijn bestelling via vrienden die in Nederland wonen bij hen laten thuisbrengen. Omdat de verzending kosten te hoog opliepen als ik het pa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogólny

O Lendo Online

Napisane przez firmę

Lendo Online - Niets is ons te gek!

Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.

Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.

Voordelen

• Door ons grote assortiment en de fijne prijzen zal er altijd een product voor u bij zitten.
  • Al onze producten liggen op voorraad in Nederland.

Onze bezorgbelofte

Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!

Gratis en snel thuisbezorgd -- betaal nóóit meer verzendkosten!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 180

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De kas is solide en duurzaam

De kas is solide en duurzaam. Gaat jaren mee! Steviger dan van vergelijkbare merken. Tweedehands gekocht en al jaren veel plezier van. Eenvoudig in elkaar te zetten, degelijke hoes die lang genoeg is en lang goed blijft. De service is echt om over naar huis te schrijven. Serieus, snel, super! Echt een aanrader!!

29 października 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Lendo Online

Wat lief dat je hier een bericht achterlaat over de verkoop van ons tweedehandse kas. Fijn dat je er zo blij mee bent. Graag tot de volgende keer.

Oceniono na 1 z 5

Veel te laat geleverd

Veel te laat geleverd
Komt rechtstreeks uit China

21 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Spijtig om je beoordeling te zien. Uw product is na 14:00u besteld, dus wordt dan de volgende dag verstuurd en de werkdag daarop geleverd. Dit is volgens onze informatie ook gebeurd.

Al onze producten liggen in Nederland op voorraad en worden vanuit Nederland verstuurd naar onze klanten.

We nemen even contact met je op via de email.

Netjes verpakt.

Netjes verpakt.
Stevig, ook bij storm is gebleken.
Dik en stevig omhulsel, ijzer mooi groen en stevig. Best wel veel ruimte terwijl geheel niet veel plaats inneemt
De prijs is prima

21 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Helemaal mooi! Dan wensen wij je nog veel plezier met het product!

Goed product

Goed product, goede levering.

20 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Kijk eens aan, wat fijn om te horen! Veel plezier met je product

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, denken mee en goede communicatie.

14 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Mooi dat we een manier hebben gevonden om aan je wensen te voldoen.

Oceniono na 5 z 5

Levering ok, nog niet geplaatst door herstweer

Ik kan alleen zeggen dat de levering goed verlopen is, door storm en herfst op komst hebben we de serre nog niet geplaatst en wordt dit uitgesteld tot t voorjaar.

13 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Fijn dat je toch al even hebt laten weten dat de levering goed is gegaan. Dan kan je in het voorjaar lekker aan de gang!

Great service

Great service, wine rack is very solid. Looks good

13 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Glad that you liked the wine rack! Thanks for your trust in our brand:)

Snelle levering, netjes bezorgd

6 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Fijn dat je dit zegt en dat alles in orde is. Je helpt ons hier ook mee door dit te laten weten!

Prima info vooraf

Prima info vooraf, tijdige levering, goede prijs-kwaliteit !

7 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Fijn dat je het kan waarderen. Wij waarderen deze woorden en dat je ons helpt met deze review. Veel plezier met het product

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering en prijs…

Super snelle levering en prijs kwaliteit meer dan 5 sterren waard, dank je wel voor de service en het wijnrek ;).

7 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Wat een mooie review! Dit wordt zeer gewaardeerd:)

Als u nog eens wilt bestellen, neem dan even contact met ons op.

Goed product

Goed product, snelle levering erg tevreden!

1 października 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Dank voor de mooie woorden. Veel plezier met je product.

Oceniono na 3 z 5

de bezorging was prima maar ik heb nog…

de bezorging was prima maar ik heb nog geen tijd gehad het uit te pakken en op te zetten vandaar dat ik er geen waardering aan kan geven

29 września 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Bedankt voor de reactie! Graag horen we t.z.t. of we deze 3 sterren naar 5 sterren hebben gebracht.

Super snel

Super snel. Goed aan de afspraak gehouden. klantvriendelijke levering. Pakket compleet.

30 września 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Hartstikke bedankt voor de beoordeling! Veel plezier met je product

snelle levering.

snelle levering.
goed product.

29 września 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Kijk eens aan, daar hebben we wat aan! Bedankt en veel plezier met het product

Goede begeleiding

Bij het retourneren werd alles goed en vriendelijk uit gelegd.

26 września 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Fijn dat we ondanks een retourzending toch een goede service konden bieden.

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld. Volgende dag in huis

26 września 2025

Odpowiedź od Lendo Online

Hoppa, heel fijn om te horen dat alles snel is geleverd.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej