Od kilkunastu lat cierpię na migrenowy ból głowy i jedynie po regularnym stosowaniu olejków z Lekko jest mi naprawdę lekko :) bóle pojawiają się rzadziej i czuję się dużo lepiej na co dzień. Przesyłka... Zobacz więcej
lekko
Stosuję cbd z melatoniną już od ponad dwóch lat, sprawdziłam wiele innych środków wcześniej i nie ma porównania. Pracuję na nocnej zmianie i spanie w ciągu dnia było dla mnie bardzo trudne. Teraz nawe... Zobacz więcej
Używam olejkòw od Lekko od ponad dwóch lat, pomogly mi przetrwac najtrudniejsze chwile w moim życiu: diagnozę dziecka, bezsennsość, niepokòj i mnòstwo innych trudnych momentòw. Mój ulubieniec to ten z... Zobacz więcej
Jestem pod wrażeniem działania olejków. Miałam problemy z bólem w klatce piersiowej (to tzw ból neuropatyczny), odkąd zażywam olejek nie muszę brać leków. Dodatkowo olejek z melatoniną bardzo pomógł m... Zobacz więcej
Najwyższej jakości olejki o pełnym spektrum działania! Zadbaj o siebie. Po co komplikować, to co proste? Nie szukaj rozwiązań na zewnątrz. W Tobie jest całe dobro. Ten element, który sprawi, że wszystko wróci do równowagi.
ul. Franciszka Klimczaka 1, 02-797, Warsaw, Polska
- +48 799 354 054
- kontakt@lekko.pl
- lekkocbd.com
Baaardzo polecam
Baaardzo polecam! Produkty świetne, jakość najwyższa, wszystko na czas. :))
Wybitna firma
Wybitna firma, którą można opisać wyłącznie w superlatywach! Od niesamowitej oprawy graficznej, aż po wysokiej jakości produkty i najszybszą wysyłkę na świecie! Sam widok produktów lekko sprawia, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech, a ich działanie daje spokój i ukojenie. Co za cudowne doświadczenie! Polecam każdemu, kto szuka idealnego dla siebie CBD!
jestem bardzo zadowolona
To moje pierwsze CBD i jestem bardzo zadowolona. Super obsługa klienta. Bardzo polecam!
nic dodać
nic dodać, nic ująć.
nazwa sama mówię za siebie - w końcu jest lekko! 🌬
potwierdzi to tez moja mama, która dzięki olejkowi z melatonina w końcu się wysypia!
ponadto oprócz efektu można nacieszyć oko estetyka marki 💕🤸🏽
Kupiłam olejek dla mamy, stosuje go już od paru miesięcy i jakość snu bardzo się poprawiła :)
Testowałem kilka produktów CBD ale…
Testowałem kilka produktów CBD ale Lekko zdecydowanie wygrywa. Polecam 👌
Świetna sprawa!
Świetna sprawa!
Produkty lekko są bardzo dobrej jakości i pomagają się wyciszyć, gdy tego potrzebujesz! Mega sprawa! Polecam spróbować i wyrobić sobie swoje zdanie!
Na olejki CBD lekko trafiłam przypadkiem i to już moja trzecia buteleczka. W planach mam zakup kul do kąpieli oraz testowanie kolejnych stężeń, bo jak dotąd mam same pozytywne doświadczenia i jestem bardzo zachęcona do tego, aby CBD było stałym elementem dnia - rano i wieczorem. Wyciszają i pomagają zasną, a w ciągu dnia utrzymać równowagę ducha.
Moje spotkanie z Lekko i olejkami cbd …
Moje spotkanie z Lekko i olejkami cbd to najlepsze co mnie spotkało od lat. Wreszcie, na nowo wiem co to głęboki nieprzerwany sen. Wstaję wypoczęta. W sytuacjach stresowych nie łapie mnie ucisk w gardle i klatce. Chyba już wszystkim znajomym zachwalałam i polecalam olejki. Cudo ☺
Olejki doskonałej jakości
Olejki doskonałej jakości. Skończyły się bóle kręgosłupa.
Olejek dla mamy
Olejek kupiłam dla mamy która ma duże problemy ze snem. Dzięki olejków cbd w końcu dobrze śpi, jest wypoczęta i ma dużo więcej siły niż przedtem.
REWELACJA!
Jestem bardzo wdzięczna ze wreszcie znalazłam olejek z dodatkiem melatoniny. Syn wreszcie spokojnie zasypia 🙌🏼
Polecanko
Moja przygoda z Lekko trwa już chwilę, jestem zadowolona. Poprawa ogólnego samopoczucia i zdecydowanie mniej bólu podczas miesiączki. Następnym razem sięgnę po olejek z melatoniną. Sklep działa ekspresowo, częste promki, spoko opcje dostawy (mega szybka wysyłka).
Na pewno warto spróbować, by przekonać się na własnej skórze (i nie tylko😉).
Poprawia samopoczucie
Czytelne, łatwe instrukcje dawkowania. Używam od miesiąca, kupiłam z polecenia, ogólnie czuję się bardziej pozytywnie nastawiona do życia. Celem jest długotrwała suplementacja związana ze schorzeniem, miesiąc to zbyt krótko aby ocenić czy rzeczywiście CBD to dobry kierunek. Oceniam pozytywnie że względu na ogólne lepsze samopoczucie.
Polecam, bo warto
Najpierw kupiłam olejek dla siebie, później namówiłam partnera. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni, więc zaczęliśmy go polecać. I tak rodzice i znajomi przekonali się na sobie, że warto wprowadzić go do codziennego stosowania. Nawet nasze reaktywne psiaki korzystają z bardzo dobrymi efektami, a nasz lękusek bez strachu przetrwał sylwestra. Serdecznie polecam, bo warto ☺️
Wspaniały produkt
Wspaniały produkt, ukojenie przychodzi juz po tygodniu stosowania, w moim przypadku. Spokojny sen z łatwością zasypiam, rano wypoczęty, ukojenie stanów nerwowych a co najważniejsze zero bólów głowy zero tabletek przeciwbólowych. Wspaniale nie zrezygnuje.
Zawsze wracam do Lekko :)
Olejków od Lekko używam już ok roku. Zazwyczaj wybieram olejek CBD z melatoniną na sen i jestem bardzo zadowolona. Przetestowałam również olejki z innych firm ale nie spełniały moich oczekiwań. Po każdej skończonej buteleczce z chęcią ponownie wybieram Lekko :) Olejki absolutnie nie uzależniają i nie wpływają negatywnie na stan psychiczny/fizyczny. CBD z melatoniną pozwala mi łatwiej zasypiać i wykorzystać w pełni sen.
Olejek z melatoniną - nr 1 !
Używam olejku z melatoniną - doskonale sprawdził mi się podczas chemioterapii jak i po - dzięki niemu mogę spokojnie przespać noc. I nie uzależnia jak tabletki. Polecam każdemu 👍
Niedawno zdecydowałam się na zakup olejku po raz pierwszy. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Sam olejek stosuję zbyt krótko by mówić o jego rezultatach ale napewno odczuwam różnicę. Serdecznie polecam