Od kilkunastu lat cierpię na migrenowy ból głowy i jedynie po regularnym stosowaniu olejków z Lekko jest mi naprawdę lekko :) bóle pojawiają się rzadziej i czuję się dużo lepiej na co dzień. Przesyłka... Zobacz więcej
lekko
Stosuję cbd z melatoniną już od ponad dwóch lat, sprawdziłam wiele innych środków wcześniej i nie ma porównania. Pracuję na nocnej zmianie i spanie w ciągu dnia było dla mnie bardzo trudne. Teraz nawe... Zobacz więcej
Używam olejkòw od Lekko od ponad dwóch lat, pomogly mi przetrwac najtrudniejsze chwile w moim życiu: diagnozę dziecka, bezsennsość, niepokòj i mnòstwo innych trudnych momentòw. Mój ulubieniec to ten z... Zobacz więcej
Jestem pod wrażeniem działania olejków. Miałam problemy z bólem w klatce piersiowej (to tzw ból neuropatyczny), odkąd zażywam olejek nie muszę brać leków. Dodatkowo olejek z melatoniną bardzo pomógł m... Zobacz więcej
Najwyższej jakości olejki o pełnym spektrum działania! Zadbaj o siebie. Po co komplikować, to co proste? Nie szukaj rozwiązań na zewnątrz. W Tobie jest całe dobro. Ten element, który sprawi, że wszystko wróci do równowagi.
ul. Franciszka Klimczaka 1, 02-797, Warsaw, Polska
- +48 799 354 054
- kontakt@lekko.pl
- lekkocbd.com
Bardzo polecam
Zaczynając swoją przygodę z cbd kupiłam olejek 450mg i właśnie skonczyłam pierwszą buteleczkę. Zrobiłam już kolejne zapasy co mówi samo za siebie.
Olejek działa cudownie, nie zamula, nie spowalnia, ale daje spokój dzięki czemu zupełnie inaczej reaguję na te same stresujące sytuacje.
Moje cuda CBD
Najpierw był olejek, potem krem do twarzy, a teraz żelki z melatonina i CBD. Wszystko na medal. Nie zawiodłam się na żadnym produkcie - w pełni spełniają moje oczekiwania! Jest mi LEKKO! Nic tylko chcieć więcej i wiecej!
Nareszcie śpię!!!
CBD z melatoniną to sztos- zasypiam w mig, budzę się po kilku godzinach wypoczęta, a buteleczka cieszy oko na nocnym stoliku. Już trzy osoby z mojego otoczenia sięgnęły po ten produkt, zainspirowane moim doświadczeniem. Dziękuję.
Polecam z całego serca
Polecam z całego serca! Produkty świetnej jakości, wykończone z dbałością o każdy detal 😍 dodatkowo, bardzo dobry kontakt z teamem lekko 👍🏻 w razie pytań, czy problemów zawsze szybko reagują i można liczyć na ich pomoc! Podsumowując, rewelacja 🤩
Kochom!
Kochom!! Bez olejku z melatonina nie mozemy zyc. Spimy jak bejbusie. Pomaga mojemu ADHD mozgowi
Uwielbiam lekko
Uwielbiam lekko ! Olejki na dzień lub na noc + żelki No More PMS dają mi prawdziwe ukojenie i poczucie że dam sobie radę ze wszystkim . Również fantastyczne są kadzidła ,kule do kąpieli i krem ! No nie ma życia bez lekko :)
Najlepsze cbd
To są pierwsze olejki cbd, które czuję, że działają. Próbowałam już różnych, tańszych, droższych i żadne nie miały takiego działania. Najlepszy to ten z melatoniną.
Jest mi lżej
Stosuję olejki cbd od lekko już pół roku i jest mi o wiele lżej. Nie męczę się ze stanami lękowymi, niestety mam stresujacy tryb życia natomiast olejki cbd bardzo mi pomagają, by jednak tym atakom paniki i stanom lękowym zapobiec.
Naprawdę, z całego serca polecam!
Odkąd stosuję krople z melaniną nie mam problemów z zasypianiem i śpię jak dziecko. Naprawdę te krople pomagają mi się zregenerować podczas snu.
polecam!
Stosuję olejek CBD od ponad roku. Znacznie zmniejszył się mój poziom stresu na codzień. Odkąd go stosuje przesypiam też całe noce. Wcześniej przebudzałam się raz lub kilka razy w ciągu nocy. Produkt dobry jakościowo. Kody rabatowe bardzo na plus :)
Żelki Good night sweetie smaczne i…
Żelki Good night sweetie smaczne i pomocne w zasypianiu. Tęsknię za kulami CBD do kąpieli, super nawilżenie!!
cbd z melatoniną🫶🏻
Stosuje olejek z melatoniną! Lek na całe zło moich problemów ze spaniem !!😍 bardzo polecam ! Nie dość ze produkt świetny !!! To cała reszta na równie wysokim poziome ! Bardzo estetyczne opakowanie olejku jak i sama paczka, szybka wysyłka, częste kody rabatowe :)
Dużo lepiej mi się zasypia po olejku z…
Dużo lepiej mi się zasypia po olejku z melatoniną. Na plus też ekspresowa wysyłka. P
Stosuję olejek z kurkuminą
Stosuję olejek od Lekko od ponad roku, regularnie w subskrybcji. Nie wyobrażam sobie teraz dnia bez niego! Pomógł mi opanować moją nerwicę i ataki paniki. Oczywiście chodzę na terapię i przyjmuję leki ale widzę wyraźną poprawę odkąd dołączyłam cbd. Jestem zakochana w olejku! Z kolei ludzie tworzący markę muszą być wspaniali bo wszystko mówi o wysokiej jakości i super podejściu do klienta i oferowanego produktu. Można być dumnym z takiej rodzimej marki! ❤️
Sztos
Działają bosko! Polecam olejki CBD używam już pare miesięcy i widać efekty. A już w szczególności żelki PMS są naprawdę godne polecenia!!!
Fajni ludzie, bezpretensjonalni i pomocni. Świetne produkty.
Zamawiam dla siebie krem face cure- bo jest fantastyczny, kadzidełka - bo sà unikatowe i absolutnie świetnie, dla Mamy olejek z melatoninà- bo go kocha i śpi po nim świetnie.
Chcè spróbować żelków na sen następnym razem :)
W lekko sà bezpretensjonalni, fajni ludzie, bez zadęcia i bardzo pomocni.
Coś dla muzyków
Co ta firma robi dobrze? Wszystko :) korzystam z olejku około rok i jestem bardzo zadowolona z efektów. Jestem muzykiem i używam lekko przed graniem. Zauważyłam, że trema jest praktycznie znikoma a poziom uważności na to co robię jest większy. Dzięki temu odczuwam większą satysfakcję i radość w trakcie koncertu. Poza tym w codziennych sytuacjach, które normalnie wyprowadzałyby mnie z równowagi, lekko faktycznie sprawie, że jest lekko i prędzej zareaguję uśmiechem niż się zdenerwuję ;) poza tym ogromnym plusem jest obsługa klienta i często pojawiające się promocje 👌🏻
CBD z melatoniną
Podaję CBD z melatoniną mojej niepełnosprawnej córce.Jest super córka zaczęła spać w nocy ,chociaż wcześniej nie przespała żadnej nocy (skutek uboczny leków p/padaczkowych) Zmniejszyła się również ilość napadów padaczki,chociaż nie chcę na razie zapeszać .
Córka ma padaczkę lekooporną.Może efekt terapeutyczny padaczki będzie jeszcze lepszy
Jestem konsumentką olejków od Lekko już…
Jestem konsumentką olejków od Lekko już od dłuższego czasu. Zauważyłam przede wszystkim poprawę jakości snu i ogólnie znacznie lepsze samopoczucie. Polecam :)