Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Zobacz więcej
Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Zobacz więcej
Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.
Hammerensgade 1, 1267, København, Dania
- +45 7879 1133
- info@ledpaneler.dk
- ledpaneler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Del levering
Hej. Der kom kun 12 stk ud af en ordre på 23 stk. Jeg skulle ringe hverdag for at få resten. En samtale som foregik på engelsk. Endnu en del levering på 8 stk , endnu et op kald. Tredje gang kom resten. Vh chr

Et godt sted at handle
Jeg har af flere omgange købt ret mange ledpaneler ved Ledpaneler.dk. De er punktlig, præcis og har gode priser. Bedst af alt holder de hvad de lover.

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Køber 10 indbygningsspot til udendørs…
Køber 10 indbygningsspot til udendørs montering ( terrasse og fliser ) De bliver monteret af elektriker lige efter bogen. De 3 af dem er desværre utætte og der sidder Philips Hue Gu10 color i dem alle 10. De 3 pærer bliver ødelagt og virker ikke mere da de har fået en del vand. Jeg taler så med ledpaneler ( Mads ) og der er også en del mails frem og tilbage. De vil kun dække lamperne, men ikke pærerne selvom det er deres produkt der her har svigtet. Det er sidste gang jeg har lagt penge i den butik. Ydermere vil jeg sige den pågældende medarbejder var absolut svær at “danse” med, og tilmed ubehøvlet i tlf.

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Den ene lampe virkede ikke. Ved chat med en medarbejder sørgede han for hurtigt at få sendt en ny som virker perfekt.

Gode LED spots
Rigtig god lys i LED spotpærene. Dog manglede en forklaring af, at de ikke kunne bruges til dæmpbar spots. Ikke noget jeg tænkte over, når jeg netop ikke er ekspert. Så kunne være fedt hvis det lige var nævnt.

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Tingene var lidt længe om at komme
Tingene var lidt længe om at komme, og pengene blev trukket inden varerne blev leveret.

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Fine produkter og gode priser
Fine produkter og gode priser. Alt var som det skulle være.

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Hurtig levering og et produkt det lever…
Hurtig levering og et produkt det lever op til det der er lovet

Odpowiedź od Ledpaneler.dk
Hurtig levering uden slinger i valsen
Hurtig levering uden slinger i valsen.
Købte et nedgravningsspot, men der manglede i fo på produktet om man selv kan skifte ledningen.