Mooie kleding en leuke prijzen en Super Service! Ik kreeg de gekochte Blouse toegestuurd en die was helaas kapot, meteen een mail gestuurd en ik kreeg een vlotte reactie en de zelfde dag nog een nie... Zobacz więcej
Erg klantvriendelijk. E-mails met een bepaalde verzoek worden snel beantwoord. Denken mee naar een klantgerichte oplossing. En niet onbelangrijk, ze hebben een hele leuke collectie kleding voor een pr... Zobacz więcej
Pas geleden met mijn man van Roosendaal naar Maassluis gereden, voor deze super leuke winkel. Heel fijn geholpen door de dames daar, en ging blij met 2 nieuwe sets en een kort jasje naar huis. Omdat... Zobacz więcej
Ik kon de website al via Facebook en Instagram waar ik allemaal leuke kleding voorbij zag komen. En via de website bestelde. Vandaag met mijn zus naar Maassluis gereden om de winkel te bezoeken... Zobacz więcej
L'eau Vive de plek om elke dag nieuwe fashion te ontdekken. Denk aan jouw favoriete kleding volgens de laatste trends.
Nieuwstraat 19, 3141 AA, Maassluis, Holandia
- +31(0)10 591 66 60
- info@leauvivewebshop.nl
- leauvivewebshop.nl
Super tevreden
Ik zag Leau Vive regelmatig op Facebook voorbij komen met hele leuke,mooie dameskleding. Ik heb besteld en ik moet zeggen ik ben super tevreden met mijn bestelling en de communicatie over mijn bestelling. In 1 woord; super!
Supersnelle levering en voldoet…
Supersnelle levering en voldoet helemaal aan de verwachting. Maat klopt ook dus blij met mijn bestelling. Prijs is ook goed😊
Super leuke webshop met leuke items…
Super leuke webshop met leuke items voor een heel zacht prijsje.
Blij met mijn bestelling en nog blijer toen ik de nette verpakking open had.
Mijn kast weer een beetje aangevuld! Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste.
Wat een ontzettend leuke webshop zeg
Wat een ontzettend leuke webshop zeg. Collectie op elkaar afgestemd en betaalbaar. De webshop ziet er ook picobello uit. Complimenten, je kunt zien dat hier veel aandacht aan besteed is.
Leuke mode voor betaalbare prijs.
Leuke mode voor betaalbare prijs.
Klantenservice is Top. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Winkel ook heel leuk om eens te bezoeken.
Betrouwbaar!