Laudora
Inni użytkownicy przeglądali również
De säger att leveransen kommit fram
De säger att leveransen kommit fram. Jag har inte fått de varor som jag beställde.
Beställde en GPS-dongel men fick en…
Beställde en GPS-dongel men fick en Blutoothvariant.
Svar från dom är standardiserat , spelar ingen roll vad man skriver får ändå samma svar tillbaka.
Företaget erbjuder 70% återbetalning fast jag inte har betalt något ännu (spärrat på klarna) och så ska man stå för frakten vilket jag vägrar.
Varan har dom tagit bort från sitt sortiment
Lurendrejeri företag,inget stämmer med…
Lurendrejeri företag,inget stämmer med informationen på deras hemsida.
Otrevlig,inkompetent,obehaglig kundtjänst
Fel leverans och trasigt om jag skickar…
Fel leverans och trasigt om jag skickar tillbaka får jag betala frakten själv ändå säger dom nöjd kundgaranti
Väldigt lång leveranstid dom är inte hjälpsamma svarar sällan på det jag mailar dom har ett färdigtryckt svar
Det kommer inga varor.
Had voor een snelle levering gekozen en…
Had voor een snelle levering gekozen en betaald, Kreeg mijn bestelling 1 maand later, Hoe lang moet je dan wachten met een normale levering?
Het komt eindelijk toe, en alles is Chinees of Engels als je de applicatie instelt. Echt, niet tevreden van deze site.
Verdiend haar eerste ster niet eens.
Misleidend
Op website staat gemakkelijk retourneren. Maar dan blijkt in de praktijk dat ik voor eigen risico en rekening moet opsturen naar China. Dus eerst extra 15veuro betalen en dan maar zien. Hier niks kopen!!
Misleidende reclame je krijgt een…
Misleidende reclame je krijgt een totaal ander product dat wordt voorgesteld. Als je melding maakt dat je niet tevreden bent met het product omdat het niet is wat je besteld hebt en je geld terug wil mag je het op eigen kosten en risico terugsturen.
Ook komen de producten uit China het is gewoon een shop drop bedrijf en kom alsjeblieft niet om geld terug want dan is het gratis retourneren niet meer volgens hun regelement. Dus kijk uit en blijf bij hen uit de buurt.
Doświadczenie Trustpilot