Zobacz, co mówią recenzenci
Urusla. Använder inte porttelefonen. Och när de jobbar åt UPS verkar varken telnr eller portkod man angett hos UPS följa med. Eller så struntar man bara i allt/ är genuint inkompetenta
Väntade på ett paket som krävde en vuxen persons signering (vinbox). Såg i spårningslänken att de hade försökt leverera paketet utan framgång (eftersom jag ej varit hemma) men de hade inte ringt mig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- lastbilsstation.se
Odpowiada na 77% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Effektiv
Alltid lika snabb leverans till mitt företag och trevligt bemötande
Lastbilsstation gör mig glad!
Det andra företaget vars namn man inte ska nämna har på en månad fått tre paket till mig att försvinna. Valde istället leverans med ups och lastbilsstation senaste gången jag beställde från utlandet , och paketet kom fram tidigt, tryggt och säkert! Jag har tidigare också fått leverans med lastbilsstation och blivit glad varje gång. Jag kommer ALLTID att anlita ups/lastbilsstation i fortsättningen!
Urusla leverantör
Säker leverans.
Väntade på en retur
Väntade på en retur från bring, som sedan tas över av lastbilsstation i min stad. Det tog mer än 1 månad för returen att bli levererad. Bring sa att lastbilsstation tagit över paketet, lastbilsstation sa att dom levererat paketet (vilket dom inte hade gjort) och nu tillslut mer än 1 månad senare så kom de äntligen fram.

Väldigt bra
Väldigt bra! Levererade paketet även fast jag inte kunnat släppa in!

Bra bemötande
Väntade på ett paket som krävde en vuxen persons signering (vinbox). Såg i spårningslänken att de hade försökt leverera paketet utan framgång (eftersom jag ej varit hemma) men de hade inte ringt mig innan.
Ringde kundtjänst och berättade om läget och de var hjälpsamma o kunde leverera paketet till min arbetsplats istället där jag kunde kvittera ut paketet utan problem. Snyggt löst! 👌

Odpowiedź od Skellefteå Lastbilsstation
Beställt från Ikea som anlitat Bring…
Beställt från Ikea som anlitat Bring som i sin tur anlitar Skellefteå lastbilsstation
Första leverans bokat, tar ut semesterdag för att vänta, leverans mellan 9-15, dom dyker ej upp, kontaktar Ikea för ny tid, då dyker dom heller inte upp och ingen återkoppling, bokning 3 så ringer jag upp lastbilscentralen kl 14:55 ( öppet till 15) får då till svar att dom inte hinner köra ut idag heller, och hänvisade till Bring, ringer dit och Bring ringer upp lastbilscentralen och sen återkopplar Bring och säger att lastbilscentralen aldrig hade tagit med min leverans, dom hade inte orkat packa med den, så dom avkokade på eget bevåg. Utan att meddela, så jag satt hemma en hel dag i hopp om att den skulle komma, så lite irritation att hon ljög för mig då jag ringde dit dom visste ju att dom inte tagit med den. Så efter 3 uteblivna leveranser utan förklaring så besluta jag att åka totalt 14 mil hämta paketet trots betald hemleverans, skulle aldrig anlita Skellefteås lastbilscentral.

Odpowiedź od Skellefteå Lastbilsstation
Jag är så otroligt nöjd på alla sätt…
Jag är så otroligt nöjd på alla sätt och vis 👍😄, perfekt 👌.
Lastbilsstation är ett pålitligt fraktföretag
Har bott på samma plats i årtionden och upplevt många problem med leveranserna via UPS och senare även Bring.
Efter att tidigare fraktare bytts ut mot Lastbilsstation för UPS, FedEx och Bring så har varenda utkörning fungerat felfritt. Förutsägbar spårning och leverans på rätt dag och tid. Inga problem med att godset blir liggande på terminalen som hände med tidigare företag eller att godset är lastat på bilen men aldrig levereras.
Behöver man fråga om något har kontoret alltid svarat under sina öppettider och det är genomgående trevlig personal, både i bilarna och på plats i Skellefteå.
Baserat på mina egna erfarenhet så kan jag utan tvekan rekommendera Lastbilsstation i Skellefteå!
Mitt paket skickades från Nederländerna…
Mitt paket skickades från Nederländerna till Umeå på bara två dagar, men när det kom fram fastnade det hos den här leverantören från 28/11 till 04/12 utan någon leverans. Helt ofattbart. Det här är den sämsta leveransupplevelsen jag har haft. Inget uppdateras och paketet skickas inte vidare till ett ombud så man kan hämta det. Väldigt besviken.
VISION:
VISION:
"Lastbilsstation utför styckegodstransporter i Norrland med en vision att vara den bästa logistikpartnern för kunder med höga krav."
Min upplevelse är den motsatta!
Beställt från ett EU land via FedEx som anlitar Lastbilsstation för leverans i Norrland.
Efter efterlysning av mitt paket till FedEx (visste inte då att de anlitat Lastbilsstation) får jag besked om att mitt paket är ute för leverans 27/11-25.
Inget paket kommer. Jag får nu reda på att det är Lastbilsstation som är fraktbolaget och kontaktar dem måndag 1/12. Efter trevligt bemötande så får jag beskedet att den nu ska levereras på tisdag 2/12.
Tisdag kommer och går, ingen leverans. Har löpande dilagom med FedEx som söker Lastbilsstation utan att få tag i dem, får inget svar.
Onsdag ringer jag Lastbilsstation och får prata med en trevlig kundtjänst som säger att paketet har varit ute i bilen men att chaufören nekat utklrningen. Blir lovad att jag ska få paketet på torsdag 3/12.
Vilket jag faktiskt får! Antagligen har FedEx (som är renomerat förerag) tryckt på för att leverans måste ske. För Fedex kundtjänst eskalerade mitt ärende internt för att hjäpa mig. All heder till dem.
Till saken hör att Lastbilsstation, när jag först kontaktade Fedex, ljuger och säger att den varit ute två gånget för leverans 25/11 och 27/11 vilket absolut inte stämmer då jag varit hemma hela tiden.
Kan bara hoppas att FedEx, för sin egen skull, byter fraktbolag för norrland. Man är inte seriös och ger inte ärliga svar till mig som kund.
Om det är lednings/styrnings problem eller enskilda chauförer som tar egna icke initiativ vet jag inte? Men det är inte bra service.
Så min rekomendation är att tänk två gånger om ni ska anlita Lastbilsstation.
Vad vet man? Helt plötsligt så väljer Lastbilsstaton/chaufören att skicka tillbaka ditt paket till avsändaren med motivering - kunde inte leverera!
Opålitliga
Mina erfarenheter av detta företag är tyvärr genomgående dåliga. Leveranser kommer sällan när de ska, utlovade återkopplingar uteblir och helhetsintrycket är att verksamheten är opålitlig. Trots frekventa beställningar har jag knappt haft en enda problemfri leverans. Det enda positiva är att personalen är trevlig när man väl får tag på dem. För leveranser i Umeå rekommenderar jag därför att undvika UPS, då man isåfall får med detta företag att göra.
Än en gång mycket nöjd med paket från…
Än en gång mycket nöjd med paket från lastbilsstation. Snabb frakt, mycket trevlig och hjälpsam personal.

Odpowiedź od Skellefteå Lastbilsstation
Jag har aldrig varit med om sämre…
Jag har aldrig varit med om sämre fraktbolag. UPS som använder sig av Skellefteå lastbilsstation bör verkligen tänka om. Det är inte första gången som Skellefteå Lastbilsstation misslyckas att leverera paket till mig i Östersund. Oklart om det är okompetenta chaufförer eller bristfälliga chefer som inte kan förmedla en rutin för hur en leverans bör gå till. Utan aviseringar innan eller vid leverans så förstår jag att det är omöjligt att leverera paket.
Mitt förslag: skicka ut en notis om att ni kommer en viss dag, knacka på dörren, lyft luren och ring om du behöver portkod.
Jag fick inte en enda notis varken innan leverans eller efter. Ingen info om att de inte kunnat leverera paketet, istället returnerar de paketet till avsändaren i USA… sjukt oproffsigt!

Usel Leverans
Fick ett SMS om att välja leveransmetod, valde då hemleverans. De levererar istället paketet till en butik som ligger 2 mil från min adress.

Odpowiedź od Skellefteå Lastbilsstation
Everything went well with the package
Everything went well with the package.
Help service on the highest level!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.