Så här går en trevlig och bra leverans till!💕 Pålitlig och trygg med trevligt bud. Beställning för leverans mellan 11-15 och killen från Kalles ringer innan vilket är jättebra. Rekommenderar Kalle... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
DSV frakt nr 537 556 0470 Tisdag 26/8-2025 pratade jag med transportledaren angående gods som inkom till DSV 22/8-2025 kl 02.15. Han sade att det var så jobbigt med allt gods som skulle ut men... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag med stor erfarenhet och kunskap som utför in- och utrikestransporter, fjärrtransporter, distribution, spedition och montage och 3PL (tredjepartslogistik) till företag och privatpersoner. Vi är experter på att transportera oemballerat, svårhanterligt gods samt farligt/ADR-gods. Du har säkert sett våra bilar eller träffat någon av våra chaufförer. Idag är vi cirka 100 anställda och har ett 50-tal fordon. Vår personliga service och förmåga att alltid sätta kundens behov i centrum har lett till nöjda kunder, nya uppdrag och företagets positiva utveckling. Kalles Bud är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, 14001 och 45001. Vi är även anslutna till Fair Transports hållbarhetscertifiering och auktoriserat flyttföretag genom SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund). Vi utför våra uppdrag med en modern fordonsflotta som ständigt uppdateras för att möta branschens och kunders miljökrav. Vi har terminaler och magasinering i Luleå, Umeå och Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.
Dane kontaktowe
Murbruksvägen 11, 97345, Luleå, Szwecja
- 0920-200 100
- info@kallesbud.se
- www.kalles-bud.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Så här går en trevlig och bra leverans…
Beställning för leverans mellan 11-15 och killen från Kalles ringer innan vilket är jättebra. Rekommenderar Kalles bud.
Professionell och pålitlig flytthjälp i sista minuten
Jag kontaktade Kalles Bud i Umeå i ren desperation efter att ett annat flyttföretag, som jag hade kontrakt med, visade sig vara mycket oseriöst och inte dök upp. Trots den korta varseln tog Kalles Bud sig tid att kolla sin planering och till min stora lättnad och tacksamhet kunde de komma redan efter tre timmar samma dag.
De hjälpte mig inte bara med själva flytten, utan även med att transportera saker jag behövde kasta. Servicen var fantastisk: de svarade alltid i telefon, höll mig uppdaterad och tog initiativ till att ringa upp själva. Jag kände mig verkligen trygg och väl omhändertagen under hela processen.
Det här är ett företag som levererar långt över förväntan. Mer än fem stjärnor !!! jag kommer definitivt att vända mig till Kalles Bud igen nästa gång jag behöver hjälp!
DSV och Kalles bud o transport är lika dåliga
DSV frakt nr 537 556 0470
Han sade att det var så jobbigt med allt gods som skulle ut men sade att det lastas ut och levereras Torsdag 28/8-2025. Jag såg även bilen på Torsdag i Överkalix.
Men inget gods levererades varken torsdag eller fredag trots att han lovade att så skulle ske.
Sista budet från DSV är att det ska lastas Måndag 1/9-2025
Inget bekräftat från Kalles eftersom han tryckte upptaget när jag ringde.
Thomas
Bohagsflytt
Hjälpte mig med bohagsflytt mellan Luleå och Stockholm. Fakturerade enligt avtalat och var smidiga att ha att göra med. Tack för hjälpen!

Rekommenderar!
Glad och tacksam för att vi anlitade Kalles för vår flytt från Umeå till Östersund. Jättefint bemötande från start till mål, varsamma och effektiva vid lastning och lossning, inga oväntade avgifter tillkom. Kändes tryggt och säkert hela vägen! Rekommenderar!

Bästa servicen
Snabba, effektiva och noggranna. Exakt debitering mot tiden.

Odpowiedź od Kalles Bud & Transport i Norr AB
Jag är så glad och nöjd att ha anlitat…
Jag är så glad och nöjd att ha anlitat Kalles Bud och Transport vid 2 tillfällen tidigare. Nu återigen snart dax för nästa flytt. Före dess en skräckens flyttfirma. Kalles med personal är verkligen service minded, lösningsorienterad, noggranna och trevliga. Behandlat mitt bohag varsamt, som om det var deras eget.

Undvik
Undvik. Oseriös aktör som kommer att fakturera mer än avtalat.

Odpowiedź od Kalles Bud & Transport i Norr AB
Akut hjälp att bära upp en möbel
Behövde snabb hjälp med att bära upp en dubbelsäng. 2 starka män kom och bar in den åt mig. Supernöjd för snabb och bra service

Odpowiedź od Kalles Bud & Transport i Norr AB
Jag är mycket nöjd med flyttning av…
Jag är mycket nöjd med flyttning av mitt bohag. 😊
Grabbarna kom på utsatt tid och jobbade intensivt hela dagen.
Kan varmt lämna de bästa rekommendationer!

Odpowiedź od Kalles Bud & Transport i Norr AB
Jag fick det jag beställde
Flyttransporten på drygt 100 mil funkade som utlovat. Bra kontakt i samband med lastning och lossning. Stefan, föraren av den gigantiska bilen med stort släp, var ett fullblodsproffs (elit på att hantera bilen generellt också btw). Vissa saker som skickades (på vinst och förlust) utan inpackning skyddspackades av föraren utan frågor. Grejorna kom fram som utlovat.
Trevliga killar som hjälpte till med…
Trevliga killar som hjälpte till med flytten tidigare i år. Snabba ock noggranna. Smidig flytt
Kalles Bud & Transport pissar på kunderna
Jag har vid flera tillfällen kontaktat Kalles Bud för offert men det kommer aldrig någon. Robert Jacobsson har vid varje tillfälle då jag tagit telefonkontakt på heder och samvete lovat att offert ska lämnas påföljande dag men han återfaller systematiskt i underlåtenhet och därigenom pissar på kunden.
Skojeri med Offerten…
Nästan en månad försöker få ut en Offert från KB. Får inget. Lös brevväxling med "offererandet" av omotiverade priser och obehagliga bestraffningar med inställd körning och förflyttad datum. Ca 35 000:- för arbetsinsatser för att flytta magasinerad bohaget av en tvåa på 54 m2! Rekommenderas ej.
Varning: Opålitlig flyttfirma med överraskande tillägg och oavlutad jobb
Efter Kalles Buds egen besiktning på packnings mängd fick vi erbjudande på telefon och åtagande att slutföra arbetet inom 2 dagar. 3 men kom, en tog emot flera personliga samtal under arbetsdagen, och satt vid bordet och diskuterade färdigt medan andra packade. Alla slutade dagen 2 timmar i förväg. Nästa dag kom ingen att färdiggöra arbetet- tydligen var de insjuknade. Räkningen dock kom för det fulla beloppet med massa extra som var inte överenskommet. Till slut var vi tvungna att betala ett annat företag för att komma att slutföra arbetet, medan KB tog fullt betalt för arbetet som var mindre än hälften utförd och tom dubblade priset med de icke överenskomna extras. I mitt arbete flyttar jag ofta. KB har varit minst professionell pa alla sätt.
Flytthjälp 2022
Vi flyttade inom Umeå. En mycket tillmötesgående kille besökte oss och gav ett anbud som låg lägre än en konkurrerande firma. Lådor fick vi låna som vi packade själva. Två trevliga killar dök upp på angiven tid t o m lite före och bar ut möbler, lastade bilen och bar in i vår nya lägenhet på fyra timmar. Mycket snabbt, proffsigt och trevligt bemötande hela vägen, från anbud till räkning, som höll sig till det utlovade priset. Vi rekommenderar varmt denna firma! P& C
Går ej få tag i någon.
Har. Försökt nå er i 2dagar. Har ringt ca 20samtal spritt över hela dagen. Inga svar alls. Otroligt dåligt kan verkligen inte rekommendera detta företag till någon.
fruktansvärt dyr 445kr per timme.tar uc…
fruktansvärt dyr 445kr per timme.tar uc utan att fråga.
misstänker folk som bedragare. Är inte att rekommendera.detta företag bör sänka sina fantasipriser.2 dagars jobb 34000kr utan rutavdrag.
EJ SERIÖS FIRMA
EJ SERIÖS FIRMA, skulle hämta en julklapp. Fick mail om att det kommit fram dan före jul. Med en hälsning att det var öppet och att dom ville det skulle hämtas så fort som möjligt satte jag mig väldigt glad i bilen och körde 5 mil totalt och kom dit i god tid före stängning. Härligt, julklappen kom fram i tid !! - Där vare nedsläckt. Stod utanför och ringde upp dom. Jaa, Nää, vi orkade inte vara kvar utan vi stängde tidigare och har farit hem. Öppna upp för att få ditt paket eftersom det skulle vara öppet ? - aldrig ! - Nää, kom tillbaka den 28/12 så lämnar vi ut det. (men känns osäkert att dom är där även om dom har öppet)
VÄLJ ANNAN BUDFIRMA. SJÄLV TOG DET 14 DAGAR FÖR ATT FÅ UPP EN BANDSPELARE FRÅN LINKÖPING TILL UMEÅ FÖR 530 KR. SEN MÅSTE JAG VÄNTA YTTERLIGARE 4 DAGAR. (Efter 2 dagar fick jag mail från deras VD. Erbjöds 500 kr om jag tog bort negativa omdömen. Mutan togs inte emot och jag fick vänta till den 28/12 innan jag fick min julklapp.)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.