Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Lijkt Nederlandse website. Redelijk dure plafondlampen besteld, dus zag er goed uit. Levering liet op zich wachten. Mail vertsuurd, wel snel antwoord gekregen, maar wel om 5h smorgens met melding dat... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag köpte en lampa av detta företag. Efter Ca en månad levererades en kraftigt skadad lampa..... dessutom ger den ganska dyra lampan intryck av av vara skräp.... jag har reklamerat produkten .. men... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

The design is really beautiful. The unique water ripple design on the glass lampshade makes it seem as if the entire room is surrounded by sparkling water under the light, which is very dreamy. Every... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Slechte spullen. Alle positieve recensies hier zijn nep (niemand schrijft in NL met dit rare taalgebruik). Enkele review 'verspreekt' zich ook en heeft het over 'Lightzey', wat dus waarschijnlijk hetz... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

Bij Las Sola® zetten we ons in om de perfecte balans te creëren, zodat elke keuze bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer. Ontdek hoe onze verlichting, gordijnen, tapijten en schilderijen elkaar aanvullen om uw huis om te toveren in een ruimte die niet alleen mooi, maar ook aangenaam is. Ervaar de harmonieuze schoonheid die Las Sola® zorgvuldig voor u heeft samengesteld.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Fraudulent. Omslachtig en niet-transparent…

Omslachtig en niet-transparent retourneerbeleid. Het retouradres staat niet op hun website en ze sturen geen retourlabel mee, waardoor zij eerst “akkoord” moeten gaan met je retourverzoek. Vervolgens proberen ze eerst allerlei kortingen te onderhandelen. Ze beginnen hun emails met “beste gmail” i.p.v. je naam, waardoor je het gevoel hebt dat je tegen een bot praat. Nadat ze uiteindelijk akkoord gaan en je het pakket retour stuurt, hoor je vervolgens niets meer van ze. Ook het betaalverzoek via Klarna trekken ze niet in. Mails beantwoorden ze daarna niet meer.

4 stycznia 2024

SLECHTSE RETOUR SERVICE OOIT

Helaas ben ik ook een van die mensen die iets terug wil sturen. Heb nu al 6 mailtjes ontvangen waarin ze eerst 10-% korting bieden, dan 20% vervolgens zelfs 50%

En daarna gewoon weer 10% een paar keer. En ik blijf maar aangeven dat ik die staande lamp NIET wil. ONGELOFELIJK!

Maar een adres krijgen om je spullen naar toe te sturen krijg je niet. Ik ben benieuwd hoe lang dat nog gaat duren en geld terug ws nog veel langer.

Ik zou er NOOIT meer iets kopen.

3 lutego 2024

Scam!!

Scam!!! Don’t buy from this website. We waited for quite long, the package was sent from China and the lamp is NOTHING like in the photo. No return form in the package and we have to write to request a return. No replies yet

28 stycznia 2024

Vreselijke goedkope rommel,

Vreselijke rommel, allemaal blijkbaar toch te mooi om waar te zijn. Eenmaal besteld bekeek ik te laat de reacties hier, en ik keek nog eens goed naar de keurig uitziende website. Ik probeerde te annuleren wat
u i t e r a a r d al niet meer kon. Uiteindelijk werd het een enorm getouwtrek of ik niet ajb toch de lamp wilde houden en kortingen kreeg, vervolgens na bidden en smeken om een retouradres de zaak geretourneerd op eigen kosten. Uiteraard duurde het een eeuw voor het verwerkt werd, 36 emails aan gewijd, en toen werd langzaam bij Klarna doorgegeven dat de retour verwerkt was. Tip: denk ook niet dat Klarna iets voor je kan betekenen, want dat kunnen ze pas wanneer het bedrijf reageert (en dat gebeurt niet!).
Erg frustrerend allemaal, laat je niet verleiden en koop gewoon in de buurt.

Overigens lijken de positieve reviews hier gemaakt door computers/chatbots etc.

22 grudnia 2023

Beste mensen,

Beste mensen,

Ik raad u aan koop hier helemaal niis want tenneerste het is chinese troep en ten tweede heb een lamp voor me dochtertje besteld voor der slaapkamer een lamp van 289 euro is nooit aangekomen je kan mailen vsn hier tot aan genderen maar terug msilen dorn ze niet en je kunt ze ook niet bellen alleen mailen dus aub trap er niet in want je zal je product nooit krijgen oplichterssss

2 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Low quality, very high prices and almost impossible returns

I ordered 4 lamps from them as they were claiming a hassle-free 30 days return on their website. All problems started when the order was delivered, 3 weeks later.. Among my lamps, I also ordered one for almost 300 EUR. The quality observed, however, was not for more than 30 EUR. And now they ask for videos and 10% of the price to return this and the other lamps. Really frustrated as I am trying to find a way to return the lamps and they just ignore my complaints while offering 20% and 30% discount to buy them. Insane. Long story short, they ask me to make videos of the product so that they accept my return and then also pay about 150 EUR to return them for restocking costs. Do not order!!

10 stycznia 2024

Scam - do not order!

They are a scam from China - do not order! They have created a beautiful website and that is all. The lamps are super low quality and they look and feel much different in reality. Delivery may take up to a month and nobody is answering the phone. When you try to communicate via e-mail they offer either a discount to buy a lamp or ask for videos of the product + 10% (!!!) of the price so that you can return it. And 10% is a lot of money for the prices they sell...

9 stycznia 2024

Slecht

Niet doen. Producten komen uit china. Slechte kwaliteit. Bij retourneren houden ze je aan het lijntje maar geld terug of product ruilen doen ze niet aan. Contact kan alleen via mail.

28 grudnia 2023

Oplichters

Dropshippers.
Plus reageren helemaal niet op je mails. Ik moet €150 van ze terug krijgen. Ze zeiden dat het 7 werkdagen zou duren. Nu inmiddels 10 werkdagen voorbij. Dagelijks een mail gestuurd, maar geen antwoord.

12 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Als je eenmaal hebt betaald

Als je eenmaal hebt betaald, reageren ze niet op je mails als je klachten hebt of het product retour wilt doen. Lampen komen uit China en zij zijn blijkbaar tussenpersonen.
Spijt van mijn aankoop

10 stycznia 2024

Misleidend

Misleidend! Troep uit China wat je zelf in elkaar moet zetten. Geen levertijd gecommuniceerd en uiteindelijk een maand moeten wachten.

8 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

onverantwoord! lampen worden stuk per stuk uit China overgevlogen.

Ik had voor kerst snel een lamp besteld voor mijn kleindochter, zonder het bedrijf te checken. Bleek dan dat de lamp uit China moest komen! onverantwoord. De track and trace klopt niet en ik was al bang dat het om een frauduleuze site ging.
Gelukkig heb ik de lamp onbeschadigd na dik 2 weken gekregen maar ik zou het niet meer opnieuw doen.

15 grudnia 2023

Niet bestellen

Niet bestellen! Het is een bedrijf in Hong Kong,. Geen Nederlandse/Europese webwinkel. Twee weken geleden besteld, maar bij navraag staat het volgens gls site dat het al een week in hun depot staat. Hulp gevraagd aan klantenservice, geven ze aan dat ik zelf contact met de vervoerder moet opnemen. Telefoonnummer gekregen, echter bestaat die telefoonnummer helemaal niet. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Spijt! Als ik kijk naar de positieve reviews, lijkt het erop dat het vertaald is via een vertaal machine.

26 grudnia 2023

PUUR BEDROG!!

PUUR BEDROG!!
Snel geld verdienen door een prachtige website te maken, bestellingen binnenrijven, doorgeven aan AliExpress en minimum €100 in eigen zak!
Waardeloos bedrijf!

20 grudnia 2023

Goederen verzenden vanuit China

Heb op 28 november een lamp besteld, maar op het moment van het schrijven van deze recensie op 19 december heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb het bedrijf geschreven om te vragen waarom ik een lamp heb besteld op een Nederlandse website, maar het pakket komt uit China. Net zo goed had ik het direct op AliExpress kunnen bestellen zonder tussenpersonen. Ik heb ook geen link naar mijn bestelling ontvangen, maar wel een e-mail van het bedrijf met het verzoek om een recensie achter te laten. Geweldig! Ik ben geschokt.

28 listopada 2023

Waardeloos bedrijf

Producten die ze verkopen lijken in de verste verte niet op de foto's die op de website staan. Vervolgenz moet je extra administratiekosten gaan betalen om iets te retourneren, belachelijk!

10 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej