Larsa Telecom Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn telefoon, die nog maar 5 maanden oud was, viel en ging kapot. Ik heb hem via mijn verzekering naar Lars Group gestuurd. Ik heb ze een paar keer gebeld en ze vertelden me dat ze originele onderdel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

-Makkelijk zelf je ophaaldatum kiezen. -Goed op de hoogte gehouden d.m.v. hun online volgsysteem(elke stap wordt aangegeven). -Snel weer gerepareerd afgeleverd(maandag opgehaald, dinsdag gerepar... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

we hebben alleen bericht ontvangen dat ons apparaat was ontvangen was, en behandeld zo worden. daarna niks meer gehoord, en kunnen lezen dat er een onderdeel was besteld, en dat heeft weken geduurd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede vriendelijke en snelle service

Van de week mijn iPhone laten vallen. Vandaag mijn scherm laten repareren bij Larsa Rotterdam. Eenvoudig online een afspraak gemaakt en binnen 20 minuten stond ik weer buiten. Zij regelen het verder met de verzekeraar (Aegon). Topservice!

3 kwietnia 2017
Oceniono na 2 z 5

Lange reparatie tijd, totaal geen inzicht naar de klant

Ben teleurgesteld, gangbaar toestel defect. Wacht nu al 14 dagen op voortgang, ze wachten op onderdelen. Ze kunnen geen indicatie aangeven hoe lang het gaat duren. Verschillende medewerkers gesproken. Gemiddeld 5 werkdagen wachten op onderdelen, andere gemiddeld twee weken wachten op onderdelen. Ze kunnen ook niet zien welke onderdelen besteld zijn.
Jammer dat ze dit niet kunnen managen, want als klant weet je niet waar je aan toe bent.

29 stycznia 2017

Super snel en goed

Mijn telefoon kon gratis opgehaald worden door UPS. Ik kon de telefoon ook heel dichtbij inleveren bij een UPS inleverpunt.
Binnen een dag ontving ik netjes een ontvangstbevestiging. Een dag later alweer het bericht dat mijn teleofon gemaakt was en onderweg was! Hele snelle en goede service!

25 stycznia 2017
Oceniono na 5 z 5

Goede service, zoals je het overal zou willen

Via mijn verzekeraar kwam ik bij Larsa Telecom terecht voor de reparatie van mijn iPad (scherm was gebarsten en vol met krassen). Communicatie vanuit Larsa was proactief en bij vragen (via mail) was er binnen een uur een helder en duidelijk antwoord.
Ipad op maandag verzonden, dinsdag bevestiging gekregen dat deze was ontvangen EN op dinsdag bericht gekregen dat de herstelde Ipad al retour gezonden was. Woensdag de iPad, volledig hersteld, weer in huis.

Mijn inziens een bedrijf dat werkt zoals service leveranciers horen te werken. 'helaas' is Larsa een positieve uitzondering!

Patrick den Hertog

11 października 2016

Prima dienstverlening

Gedurende moment van opsturen ivm reparatie tot aan terugontvangst vh product werd ik goed op de hoogte gehouden. Na een paar dagen zelfs een nabel telefoontje hoe mijn ervaring was. Top service.

2 października 2016

Professioneel, duidelijk en snel

Betreft mijn iPhone 6 met versplinterd scherm.
Van ophaling tot retourbezorging verliep vlekkeloos en rap.
Werd keurig op de hoogte gehouden van de status (deze is ook zelf te raadplegen middels een inlog).
Perfect gerepareerd en ook nog als extra een screenprotector erbij ontvangen.
Al met al top tevreden!

14 września 2016

Super

Mijn telefoon is heel snel en netjes gerepareerd. Hij werd opgehaald, ik werd netjes op de hoogte gehouden en snel weer keurig afgeleverd.
Dus ik ben super tevreden!

5 września 2016

uitstekende service en communicatie

Schade aan telefoon ! Scherm kapot. Via verzekering de schade laten oplossen door Larso ! Deze hebben een uitstekende service en communicatie tijdens proces. Ik begrijp dat Aegon zaken doet met dit bedrijf voor schade herstel.

Gewoon echt goed, top.

22 lipca 2016

Hele goede hulp!

Fijn dat als je gloednieuwe telefoon er zo maar mee op houdt, dat je dan dames als de front office van Larsa A'dam tegenkomt: meelevend, vriendelijk, behulpzaam, accuraat...echt top!

4 maja 2016

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej