Lapakgaming Recenzje

2299
Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

website paling aman untuk beli dm... pekerjaan pun pantas, no worry lh,,, . and this website is cheaper then other... sbb yg lain kebnykan byar cukai🤣.... memang sering beli kat sini... so no need to... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kecewa karena ini sudah kedua kalinya top up disini, tapi yang terakhir ini sangat mengecewakan. Sudah menunggu lama prose transaksi, tiba-tiba transaksi gagal tanpa ada keterangan seperti salah id ka... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fixed My order did not go through and it's still processing its been 8 hours. I've contacted both Email and Whatsapp and there was 0 response.Hope this message will be seen and acknowledged so I... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pengiriman cepat, tidak perlu repot-repot.Di Qris Langsung pembayaran berhasil. Pokoknya di LapakGaming Its the best tempat top up termurah dan terlengkap👍👍

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Napisane przez firmę

Lapakgaming is the preferred destination for gamers seeking to purchase game credits and vouchers across a wide array of games, including Mobile Legend, Free Fire, PUBG, Ragnarok Origin, etc. Our platform is one of the biggest in SEA and offers secure transactions, multiple payment options, and unbeatable prices. With various promotions, including a 10x money-back guarantee, gamers can confidently top up and acquire vouchers at competitive rates while enjoying a seamless experience.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(2299)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 119

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

murahhhh anddddd easyy to payyy

Terima kasih atas review yang sudah kamu berikan!

Kami akan terus berupaya meningkatkan pelayanan kami, baik dalam hal Customer Service maupun proses pemesanan dan pengiriman item yang kamu beli. Jika kamu mengalami kendala, kamu dapat menghubungi kami melalui email di support@lapakgaming.com.

Kritik dan saran dari kamu sangat berarti bagi kami agar dapat terus menjadi lebih baik ke depannya. Terima kasih atas masukan serta dukungannya! 🙏

Saya suka karna amanah

cepett yaa minn eheh

cepett yaa minn eheh

So Fast twin

You Guys should Buy uc, Diamond or etc so Fast ngl

Hi! 👋

Thank you for the review you’ve shared with us!

We will continue to improve our services, both in terms of Customer Service and the process of ordering and delivering the items you purchase. If you experience any issues, please feel free to contact us via email at support@lapakgaming.com.

Your feedback and suggestions mean a lot to us, as they help us become even better in the future. Thank you for your input and continued support! 🙏

MASUK CEPET BGTT SUKAA

Really easy to get done

Really easy to get done. Communication is via Whatsapp and is really responsive

Hi! 👋

Thank you for the review you’ve shared with us!

Banyakin promo ya..

Proses secepat kilat mantap

Cepat dan amanah

Oceniono na 5 z 5

Good and faster laju laju keren sekali

Waw terbaik

good niceeeeeee

Odpowiedź od Lapakgaming

Thank you for the review! We are committed to always providing the best prices for you, as well as the best customer service.

If you have any criticisms, suggestions, or complaints regarding your transaction, you can contact us at the WhatsApp number ‪+6281280000203‬ or via email at support@lapakgaming.com. Thank you for trusting Lapakgaming!

Mantap bang ex got

Mantap bang ex got

Okkkk nice your promosi daimon

Okkkk nice your promosi daimon

Oceniono na 5 z 5

Murah Dan bagi la free give abg

mantap

mantap, cepat abis transaksinya

Ada cashback nya

Pantas dan mudah

Fast and trusted

Fast and trusted

5 listopada 2025

Oceniono na 4 z 5

Lumayan bisa dapat koin yang bisa…

Lumayan bisa dapat koin yang bisa langsung dibelanjakan misteri box..

5 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej