Landrins Bil Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos den här bilbutiken Eskilstuna! Från första kontakten till att allt var klart blev jag bemött på bästa möjliga sätt. Ett extra stort tack till David, so... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hade kontakt med verkstadschefen på Landrins bil. Hade missat garantin med någon vecka, i receptionen sa de att Kia brukar ta det på goodwill men de hörde aldrig av sig. När jag skrev till verksta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mailade om en bil till säljaren Hampus i Vimmerby. Den visade dock inte uppfylla alla mina önskemål. Lämnade min önskelista till Hampus och efter en dryg vecka hörde han av sig om en bil som de hade f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Skulle kolla på en bil idag,pratar några ord med säljaren om senaste service vilket han kollar upp,därefter lämnar han nycklarna i bilen och går och sätter sig vid sitt bord,jag går därifrån efte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Vi är Agent för Mercedes-Benz Personbilar samt auktoriserade återförsäljare för Mercedes-Benz Transportbilar, Nissan, Subaru, Kia, Isuzu, Kabe, Adria och Sun Living. Vi säljer, servar och reparerar personbilar, transportbilar, husvagnar och husbilar.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Rekomenderar INTE Landrins Bil Västerås Hälla

Bor i Nacka straxt utanför Stockholm och blev intresserad av en bil som var till salu på Landrins Bil Hälla i Västerås. Ringde dit för att meddela att jag skulle åka dit (24 mil tur o retur) för att titta på och provköra den. Väl där tycker jag bilen ser och känns bra, ville då få ett pris för min bil i inbyte. Fick prata med en säljare där han tittade på min bil lite snabbt men säger att han inte har tid just nu men ska återkomma med ett pris dagen efter.
Efter lång väntan på ett mejl eller telefonsamtal dagen därpå fick jag tag på honom strax före stängning. Det han svarade var ”ojdå just det jag skulle meddela dig, eeh jag har skrivit ett mejl men glömt att trycka på skicka” tyvärr har en kollega sålt bilen. Förtroendet för en sådan säljare blir i mina ögon mycket, mycket lågt. Han fortsätter med att säga att om jag hittar en annan bil skulle han kunna kompensera med full tank. Det är ju rena hånet.
Så akta er för detta Bilföretag med säljare anställda som nonchalerar sina kunder och inte går att lita på.

16 sierpnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Landrins Hälla i Västerås - trevlig personal men värdelös mekaniker

Landrins Hälla i Västerås. Väldigt trevlig personal, både säljare och servicepersonal. Köpte en två år gammal Nissan som gått 3000 mil (inte hos dem dock). På vägen hem från köpet av bilen visades plötsligt ett varningsmeddelande om att igenkänning av hastighetsskyltarna inte fungerar. Varningen visas ibland flera gånger per dag. Bokar tid på Landrins. De undersöker och hittar visst en felkod. De bokar in en tid för byte av radarn fram. Så efter ett par veckor har jag äntligen fått den bytt. Samma kväll visas felmeddelandet igen. Suck... Hör av mig till dem igen. De bokar in mig för en ny undersökning om en och en halv vecka. Återstår att se om de behöver "byta radarn" igen... Man undrar ju om de faktiskt gjorde något med bilen sist...

Sätter 2 stjärnor enbart för att de har så trevlig personal. Att ta in en bil efter att ha "hittat" felet och sedan "åtgärda" det utan att faktiskt göra det är under all kritik!!

27 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

Har nyligen köpt en ny bil hos Landrins…

Har nyligen köpt en ny bil hos Landrins Bil i Lund måste säga att de har super bra service och man blir alltid trevlig bemött vid besök hos dem. Och stort tack till Micke T för all hjälp jag fick vid leveransen han tog verkligen tid på sej när han visade de flesta funktionerna på bilen

12 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Jag bytade verkstad efter en sjukt…

Jag bytade verkstad efter en sjukt dålig service hos er i Lund för snart 4 år sen. Nu ville jag ge det en chans igen, och har bokat verkstadsbesök hos er, hela vecka 34 (försäkringsskada). Sen jag bokade detta, har jag fått meddelande om att det är dax för A- service. Bilen har rullet 19000 mil. Jag har nu via er chat försökt att boka tid för detta service. Själv om där står att ni svara inom 3 timmar, återkommer ni aldrig. Senast jag skrev var för 3 dagar sen, och den är inte läst ännu. Därför valde jag att ringa istället. Först fick jag vänta 6 minuter, och därefter ville killen i växeln bara tag emot namn, reg nr och telefon nr. och så vill någon ringa tillbaka. Jag försökte att förklara personen att jag hade försökt att få tak på er via chatten i en vecka nu. Men han svarade bara att han kunde tyvärr inte göra detta bättra,och önskade mig lycka till, varefter han slängde luren på. Aldrig mer Landrins Bil i Lund

17 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Vid Landrins bil i Lund köpte jag en…

Vid Landrins bil i Lund köpte jag en fabrik ny Mercedes och redan efter 5 månader av mitt ägo fick jag tvungen att besöka deras serviceverkstad flera gånger, pga att bakluckan inte går att öppna. Historien slutas dock inte här. Jag blev fruktansvärt bemött av en otrevlig, oproffsig och arrogant samt sur gubbe. Han upplyste mig om att den snaraste möjliga tiden för att lämna in bilen blir den 21/1/2019, jepp, detta hände på 20:e Dec 2018 och Jag får vänta ut 1 månad för att få tid att undersöka bilen, sen behöver de säkert mera tider för att beställa reservdelar, att boka en nytid o.s.v. Jag kommer alltså att Köra en halvmiljon bil helt utan bagagerummet på minst 1 månad!

Undvik, de har någorlunda racistiskt bemötande, håller er borta såvitt ni inte är vita/blond svenska!

THE BEST OR NOTHING? SKÄMT OCH SKOJ PÅ HÖGA NIVÅN!
MVH Richard

15 czerwca 2021

Sundvallssnläggningen.

Sundvallssnläggningen.

Efter att ha haft telefonkontakt med säljare ang en begagnad bil så slog jag till på den, den skulle va felfri. Men det första jag såg när jag testkörde var att ratten stod snett. Skulle enkelt åtgärdas med en fyrhjulsinställning enligt dom. Visade sig att bromsoket hade fastnat och va tvunget att bytas ut.

Det visade sig också att AWDn var ur funktion. Landrin rycker på axlarna till felen och påstår att det är svårt för dom att kunna se sånt.
Deras tekniska genomgång av bilen måste ha varit riktigt dålig.

Kommer aldrig köpa bil av dom igen.

18 lutego 2021

Landrins Västerås/Hässlö

Hade min MB inne för facelift för ett tag sedan. Vid leverans upptäcker jag att fronten blivit repad. Fel kan alltid inträffa, och det är vid sådana tillfällen företaget kan visa hur seriösa man är. Här visade man på bästa sätt sitt ansvar, och åtgärdade skadan dessutom med lackrekonditionering som plåster på såren. Extra plus oxå för deras kundmottagning, som jag är väldigt nöjd med.

10 grudnia 2020

Landrins Bil i Lund

Landrins Bil i Lund
Lämnade in min bil till skadeverkstaden. När jag hämtar min bil fattas det saker i bilen. Jag har tittat i alla skrymslen och vrår men sakerna är borta. Visserligen inga dyra saker men det är principen.
Sakerna som försvann tillkom i min bil ett par dagar innan jag lämnade den.
Verkstadschefen återkommer per telefon och säger att han till 100% kan lova att ingen där har tagit något ur min bil. Jag ifrågasätter om han själv varit i närheten av min bil, vilket han inte har. Men han står fast vid att det är ingen där som tagit saker ur min bil då han känner de anställda sen många år tillbaka och något sånt här har aldrig hänt innan. Han menar även att jag kan vara förvirrad och ”glömt” bort dem. Jag må vara blond men jag är varken dement eller senil vid 30+.
Hur kan man vara 100% säker på något man faktiskt inte vet undrar jag.
Kund sen flera år tillbaka som även visat ett intresse av att köpa en ny bil hos Er då jag varit mycket nöjd med Er tidigare. Jag kommer hädanefter välja en annan auktoriserad verkstad med ett bättre kundbemötande.

17 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Har haft min bil til reperation

Har haft min bil til reperation, det tog flere uger, først bytter de en del som ikke løser problemet, så forklarer jeg igen hvad problemet er og de bytter del nummer 2 og så er problemet løst pris 21.000 :-(

22 czerwca 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej