Sød betjening, hyggelig butik, fede lives med fede priser. Altid en hilsen i pakken man åbner. Britt udviser stor taknemmelighed og så vil jeg fremhæve de gode og meget brugbare beskrivelser af tøjet... Zobacz więcej
Jeg har handlet hos Laden i flere år. Har altid mødt et imødekommet personale, der hver især en stor hjælpsomhed, hjælper gerne omkring diverse produkter. Det bedste sted at handle, giver gerne 10 stj... Zobacz więcej
Altid sød og venlig betjening i butikken og man kan altid være sikker på at få en ærlig mening. Hurtig levering når man handler i web butikken og elsker bare den søde lille håndskrevne hilsen der følg... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Laden består af webshoppen ladenblokhus.dk som forhandler smart modetøj, sko, tasker og accessories til modebevidste kvinder i alle aldre. Samt vores fysiske butik Laden på 550 m2 med modetøj, sko, smykker, tasker, møbler, delikatesser, wellnessprodukter og brugskunst . Også stort udvalg i specialiteter og gin. Bl.a. de italienske Kapriol, MALFY og Hotel Starlino. Hos Laden finder du følgende mærker: Culture Freequent Gaspar Italy Style By Laden Red Button Fit Flop Re-Designed Saint Tropez Bæltekompagniet Du finder os ved siden af Museum for Papirkunst i Hune
Ilsigvej 7, 9492, Blokhus, Dania
- info@ladenblokhus.dk
- ladenblokhus.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
En fornøjelse at handle
Det var nemt at bestille på hjemmesiden og varerne var hurtigt leveret. En fornøjelse at handle hos Laden Blokhus
Et helt fantastisk sted at handle både…
Et helt fantastisk sted at handle både fysisk og online. Super sød betjening og lækkert tøj
Alt som det skal være 🤩 kan kun anbefale
Alt som det skal være 🤩 kan kun anbefale
Fantastisk sted at handle det være både…
Fantastisk sted at handle det være både på live show eller i butikken. Britt yder en fantastisk service og er utrolig hjælpsom.
Tusind tak for en altid skøn betjening…
Tusind tak for en altid skøn betjening - og tak for den søde hilsen 🙏
Altid søde og smilende.
Altid søde og smilende.
Fint tøj - til gode priser 👍
Hver eneste gang jeg har lagt en ordre…
Hver eneste gang jeg har lagt en ordre hos Laden Blokhus, er den ekspederet med det samme. ( selv trods meget sne) og det forventer man jo ikke helt. Fantastisk service, følger med i live hver 2. Søndag når jeg ik arbejder. Den skønneste Britt og Jesper 🥳 Er så tilfreds med min blazer jakke 🥳
En rigtig god oplevelse at handle…
En rigtig god oplevelse at handle online . Varene passede perfekt og hurtig levering.
Fin og hurtig levering.
God oplevelse og hurtig levering
Super service og hurtig levering
Jeg er glad for at handle i laden…
Jeg er glad for at handle i laden 🤗Britt er altid glad og smilende mvh Jonna
Altid godt betjening og Gode tilbud. Tøjet er smart og God til at matche.
Altid godt betjening og God til at hjælpe med stil.
Sommerkjole
Rigtig dejlig oplevelse let og overskuelig købte en let kjole til sommer
Nemt og hurtigt
Hurtig og perfekt ordrebehandling og…
Hurtig og perfekt ordrebehandling og forsendelse!
Laden i Blokhus er et fantastisk sted…
Laden i Blokhus er et fantastisk sted at købe tøj. Britt sørger for en fantastisk service.. hun husker sine kunder.. sender personlige hilsener med ud.. hvis du bestiller på webshoppen eller en af de superlives hende og manden laver med super tilbud.
Tøjet og varerne i øvrigt er af superlækker kvalitet og nøje udvalgt.
Laden i Blokhus er en af de butikker der minder dig om hvorfor det er vigtigt at støtte de mindre steder.. for her er det faglærte håndværk og servicen helt i top.
De bedste anbefalinger herfra.. besøg Laden og Britt…😀❤️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.