Reakcja na opinię
Altid tilfredsstillende service. Og selvfølgelig godt mærkevare tøj 😊 Ved min sidste ordre var der en fejl på billedet, som jeg havde bestilt efter, dette blev jeg gjort opmærksom på ,så jeg kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig fin og hurtig service. Desværre ligner jeg et stort telt i kjolen, som er en oe size-model, og jeg er derfor nødt til at returnere den, da jeg ved, at jeg ikke vil få den brugt. Men jeg vil... Zobacz więcej
O Gundtoft
Napisane przez firmę
Om Gundtoft
Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.
Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.
Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.
Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.
Torvegade 6, 7100, Vejle, Dania
- kundeservice@gundtoft.dk
- www.gundtoft.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ok firma.
Nederdelen var for kort, så sendte den retur, fik straks pengene retur.
Fin hjemmeside med gode billeder og…
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i København. Ingen problemer i det. Som altid fik jeg meget fin service i butikken. Alt i alt gode oplevelser. Jeg køber gerne igen hos Gundtoft.
Altid super service og gode tilbud.
Meget fin webshop
Meget fin webshop, hurtig forsendelse og behandling af retur. Vil bestemt besøge den igen.
Eneste er at størrelser er angivet i danske størrelser, altså omregnet fra producentstørrelser. En god ide vil være at angive procentstørrelser også for bedre at vurdere størrelse.
God vare til en god pris
God vare til en god pris - efterfølgende super service med udbetaling af rabat selvom jeg havde glemt at bruge en rabatkode
Dejlig jakke
Pga. Påske lidt lang levering, men det kan I jo ikke gøre for
Virkelig fin og hurtig service.
Virkelig fin og hurtig service.
Desværre ligner jeg et stort telt i kjolen, som er en oe size-model, og jeg er derfor nødt til at returnere den, da jeg ved, at jeg ikke vil få den brugt. Men jeg vil finde en anden blandt jeres mange smukke kjoler og købe den i stedet. Dette var et fejlkøb, men jo ikke jeres skyld.
Hurtig og korrekt betjening
Hurtig og korrekt betjening. Der kunne ikke sættes en finger på betjeningen

Odpowiedź od Gundtoft
Rigtig fin service og gode varer til…
Rigtig fin service og gode varer til fornuftig pris

Odpowiedź od Gundtoft
Dejlig jakke og en meget god oplevelse…
Dejlig jakke og en meget god oplevelse at handle hos Gundtoft. Jakken jeg bestilte var for stor, og jeg havde været for hurtig til at smide retur label og posen mm.ud. Jeg skrev til Gundtoft og forklarede situationen og samtidig bestilte jeg en str mindre.
Gundtoft var flinke og sendte ny retur label og faktura, så der var ingen problemer med at sende retur! Tak for det

Altid tilfredsstillende service
Altid tilfredsstillende service. Og selvfølgelig godt mærkevare tøj 😊
Ved min sidste ordre var der en fejl på billedet, som jeg havde bestilt efter, dette blev jeg gjort opmærksom på ,så jeg kunne annullere. Fin service

Hurtig ombytning
Købte en kjole på nettet. Den var for stor. Jeg afleverede den i Esbjerg afdelingen og de skaffede hurtigt kjolen hjem i den rette størrelse.

Odpowiedź od Gundtoft
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.