Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Zobacz więcej
Super High quality products with good prices I am definitely shopping here again 😁
Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Høje Taastrup, Dania
- Sales@labellab.dk
- labellab.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Great products. Great service.
Awesome products, great prices and quick delivery. Highly recommended.

Hurtig ekspedition,og virkelig…
Hurtig ekspedition,og virkelig proffesionelt materiale.
Handler der helt sikkert igen :-)

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, samt super fine produkter til prisen🙏🏽 Handler helt sikkert derfra igen.

Stærkt anbefales🤩
Stærkt anbefales🤩 rimelige priser, go kvalitet og hurtig levering😁
Mvh fra Møn

Odpowiedź od Labellab
Jeg bestilte klistermærker til…
Jeg bestilte klistermærker til krydderiglas, de var flotte og god kvalitet og hurtig levering. Kan varmt anbefales herfra, og bestilte dem 4 dage før jul, og fik dem d. 22 dec. Så virkelig tak for det!!

Odpowiedź od Labellab
Ville købe et gavekort på et specifikt…
Ville købe et gavekort på et specifikt beløb, men det var kun fortrykte beløb man kan købe for. Prøvede at skrive til Labellab, men fik aldrig noget svar. Endte med at købe to gavekort for at få beløbet til at passe nogenlunde👎🏻

Meget tilfreds 😊
Hurtig levering og super god kvalitet. En stor anbefaling herfra :-)

De perfekte krydderiglas.
Jeg har næsten lige modtaget mine krydderiglas. Jeg har bestilt 24 krydderiglas på 260ml og de passer perfekt. Det er nogle robuste glas. Hvis det var muligt at sætte billeder ind af min kollektion så havde jeg gjort det. Simpelthen så elegant og enkelt. Jeg elsker dem.

Hurtig levering.
Fine produkter
Havde glemt at bestille noget og fik det hurtigt tilføjet uden problemer.
Vil klart anbefale

Gode produkter
Gode produkter, hurtig levering og generelt god service.
Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Labellab
Lækkert, hurtigt og praktisk!
Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hjemmeside! Jeg har købt derfra flere gange, og synes hjemmesiden er nem at finde rundt i, og gør det nemt at vælge til og fra blandt deres mange forskellige løsninger (fx skriften og størrelsen på deres labels til krydderier, olier og eddiker).

Skønne produkter
Skønne produkter. Kom godt pakket ind under transporten og hurtig levering 😊

Super nemt at bestille
Super nemt at bestille, og leveringstiden var som lovet👍🏻

Odpowiedź od Labellab
Hurtig levering. Bestilte to krydderiholdere og en oliedispenser. Pakket godt ind og super flotte😍

Odpowiedź od Labellab
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.