Super High quality products with good prices I am definitely shopping here again 😁
Reakcja na opinię
Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Høje Taastrup, Dania
- Sales@labellab.dk
- labellab.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super happy 😊
Super lækre og fine labels til at…
Super lækre og fine labels til at organisere. Jeg modtog to labels med små pletter på. Nok en fejl i produktionen. Jeg skrev til Labellab og få dage efter kom de personligt med to nye. God stil og god service! Tusinde tak!
Vildt hurtigt levering og fine…
Vildt hurtigt levering og fine produkter. Købte en dåse holder til køleskabet og drejefad i træ. Jeg elsker dem.
Klar anbefaling herfra! 😄👏
Jeg må sige, at det ikke er sidste gang, jeg har handlet hos Labellab
Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at disse produkter vil vare i lang tid.
Jeg er især imponeret over krydderipodiet, som gør det så let at finde det rigtige krydderi uden besvær.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Labellab til enhver, der sætter pris på kvalitet, funktionalitet og stil i deres køkken. Fantastisk arbejde, Labellab! 😊
Jeg har bestilt olieflasker
Jeg har bestilt olieflasker, drejefad og etiketter til, som jeg er blevet virkelig glad for, de passer perfekt ind, nem at anvende. Dejligt med hurtigt og skøn service! Kæmpe anbefaling herfra🌟
Etiketterne danner små…
Etiketterne danner små bobler/lufthuller efter ganske kort tid ret hurtigt op flere steder. Jeg har nu én enkelt beholder hvor etiketten sidder flot. Varen bliver afsendt hurtigt, flot hjemmeside og egentlig et flot produkt - det er lige til 5⭐️ hvis det nu ellers fungerer som anvist på hjemmesiden.

Odpowiedź od Labellab
Jeg bestilte mine labels og…
Jeg bestilte mine labels og krydderiglas om aftenen og allerede inden min frokostpause på arbejdet, fik jeg en besked om at varerne var sendt afsted! Super god og hurtig service og varerne taler for sig selv! 10/10 oplevelse og absolut ikke sidste gang jeg handler her! Vi takker her fra familien :)

Rigtig god oplevelse
Jeg bestilte både labels og krydderiglas hos Labellab, og er meget tilfreds med kvaliteten af begge dele. Jeg designede desuden selv en label, og da ordet på labelen var langt, skulle det opdeles med en bindestreg. Dette tænkte jeg ikke over, da jeg designede labelen, men bindestregen var perfekt placeret, så det gav mening.
Desuden lynhurtig levering!

Virkelig smukke krydderiglas
Virkelig smukke krydderiglas, meget god kvalitet. Glæder mig til at købe flere ting. Hurtigt levering. Alt i alt en god anbefaling 😁

Odpowiedź od Labellab
Hurtig levering og meget smukke labels…
Hurtig levering og meget smukke labels :-)

Odpowiedź od Labellab
Hurtig levering og super fine…
Hurtig levering og super fine produkter. Derudover har de super god kundeservice, da jeg kontaktede dem angående min ordre. Det er ikke sidste gang jeg køber noget fra denne hjemmeside.

Super gode produkter!
Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels var godt beskyttet i indpakningen. Ingen tvivl om, at jeg skal have mit køkken opgraderet med ting fra Labellab. Nem at bestille og hurtig levering 🎉

Flotte etiketter
Flotte etiketter i forskellige designs, nemme af sætte på .

Virkelig godt!!
Virkelig godt! Og endda bedre end forventet. God kvalitet og meget moderne hvis man ønsker det🩷

Mega gode kvalitet
Mega gode kvalitet. Er helt vild med det😍
Hurtig levering👏🏻 helt klart en anbefaling… har lige bestilt min nr 2 ordre inden 1 uge

Virkelig god service
Virkelig god service. Hurtigt levering og et super fedt udvalg - jeg elsker, at man kan få flotte personaliserede labels :)

Odpowiedź od Labellab
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.