Oceniono na 5 z 5

Meget at vælge imellem, flot design, god kvalitet og rimelige priser, både min datter og jeg har købt flotte jakkesæt og jakker, og vil helt sikkert komme igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er utroligt glad og tilfreds med mit nye jakkesæt! Fra første øjeblik jeg iførte mig det, kunne jeg mærke kvaliteten og opmærksomheden på detaljerne. Pasformen er perfekt, og stoffet føles behagel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har for nylig købt et marinblåt jakkesæt på hjemmesiden, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Stoffet er simpelthen fantastisk, og pasformen er perfekt til mig. Jeg har søgt efter det idee... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy
  3. Krawiec damski
  4. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

LA SUIT er stolt af at præsentere den første online shop med høj kvalitet jakkesæt til damer i specielle, unikke og tidløse design. Det skal være nemmere at få et overblik over jakkesæt til damer, og det skal være slut med at blive distraheret af alle de spændende stilarter. LA SUIT fokuserer på det feminine udtryk i kvinders garderobe, hvor design, pasform, pris og kvalitet matcher forventningerne til det feminine look.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Flot design og god kvalitet, meget at vælge imellem

24 stycznia 2026

Odpowiedź od LA SUIT

Hvor er det bare dejligt at læse – tusind tak 💛

Det gør mig oprigtigt glad at høre, at både du og din datter har fundet jeres suits hos os.

Tak fordi I valgte os – og fordi I deler jeres oplevelse. I er altid mere end velkomne igen, jeg glæder mig allerede til at se jer næste gang 💛

Så lækkert tøj..

Så lækkert tøj... leveret hurtigt.
Da jeg havde behov for at bytte en del til en anden størrelse, var der hurtig og venlig kommunikation.
Min mand blev sendt forbi for at ombytte efter aftale, og den nye jakke var lagt klar. Så nemt og behageligt, som det kan være.

28 listopada 2025

Odpowiedź od LA SUIT

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – den varmer virkelig 💛

Tak fordi du valgte LA SUIT, og tak for tilliden. Du (og din mand 😉) er altid hjerteligt velkomne igen ✨

Flotte jakkesæt

Vi fik en fantastisk venlig modtagelse af Chopi , som gav en god service og som fortalte om firmaet , og vi fik god feedback på vores spørgsmål og gik derfra med et lækkert jakkesæt. Mvh Mie bundgaard

20 marca 2025

Kære Mie og Henning,

Tusind tak for de venlige ord! Vi er utrolig glade for, at I havde en god oplevelse hos os. Det var en fornøjelse at hjælpe jer, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Fantastisk oplevelse hos LA Suit

Fantastisk oplevelse hos LA Suit
Jeg havde en utrolig positiv oplevelse med LA Suit. Servicen var i top, og hun, der driver virksomheden, var yderst professionel og imødekommende. Hun gik virkelig op i at hjælpe mig med at finde præcis det, jeg søgte. Kvaliteten af tøjet er fantastisk, og det var tydeligt, at der blev lagt vægt på detaljer og håndværk. Jeg kan varmt anbefale LA Suit til alle, der ønsker en skræddersyet og professionel oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

13 grudnia 2024

Kære LB

Tusind tak for de varme ord! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos LA SUIT, og det betyder meget for os, at du både er tilfreds med servicen og kvaliteten af tøjet. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse og sikre, at de finder præcis det, de søger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Klart et jakkesæt jeg bruger til de…

I 2023 mødte jeg Chopi, indehaver af La Suit, og jeg blev straks imponeret over hendes passion og øje for detaljen. Hendes evne til at skabe skræddersyede jakkesæt til kvinder er enestående. Ikke alene er kvaliteten i absolut topklasse, men du har også friheden til at vælge præcis den farve og pasform, der passer dig – med mulighed for at mixe størrelser, så det sidder helt perfekt.

Mine jakkesæt fra La Suit er blevet min go-to garderobe til stort set alle lejligheder: netværksmøder, events, undervisning, oplæg og foredrag, familiefester og endda koncerter. Jeg elsker, hvordan jeg kan style dem med en skjorte og et tørklæde og stadig føle mig både professionel og unik.

Jeg anbefaler La Suit til alle kvinder, jeg møder. Chopis koncept er et fantastisk mix af kvalitet, lækkert design og personlighed, som gør, at man føler sig helt særlig i hendes jakkesæt. Det er ikke bare tøj – det er en investering i stil og selvtillid!

Tina Nurby, Iværksætter

18 listopada 2024

Kære Tina
Tusind tak for de utroligt flotte ord! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft så god en oplevelse med LA SUIT, og at vores jakkesæt er blevet en vigtig del af din garderobe. Det betyder meget for os at kunne skabe tøj, der både er funktionelt, komfortabelt og personligt – og at du føler dig både professionel og unik i vores designs.

Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig med at finde det perfekte look!

Lækreste oversize blazer jeg har haft <3

Lækreste oversize blazer jeg har haft, både i form af kvalitet og komfort! Den er fantastisk at have på, da man rent faktisk kan bevæge sig i den - Kan kun anbefale La Suit!

1 listopada 2024

Kære Anne Sofie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din oversize blazer og oplever både kvalitet og komfort.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Stor anbefaling

Jakkesæt med god pasform, fin kvalitet, fornuftigt prispunkt og tidløst look!
Kan styles til mange formål. Business såvel pleasure.

Stor anbefaling 🫶🏼

31 października 2024

Kære Mette Hejl
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for, at du værdsætter pasformen, kvaliteten og det tidløse look. Det er netop vores mål at skabe jakkesæt, der kan bruges til både business og pleasure – og så endda til en fornuftig pris.

Tak for din anbefaling! 🫶🏼

God kundeservice :-)

26 października 2024

Kære Conny
Mange tak, og tak for dit genkøb! Vi sætter stor pris på din tillid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt en lækker blazerjakke hos…

Jeg har købt en lækker blazerjakke hos La Suit og den er i flot og let kvalitet med en rigtig god pasform.
Skulle justeres en smule og vupti har skrædderen tid og den fixes.
Jakken vil jeg kunne bruge i mange år fremover med stor glæde.

Service hos Chopi/virksomheden er meget god og personlig, jeg fik alt det hjælp jeg skulle bruge for at finde det rigtige sæt.

Jeg kan kun anbefale at handle hos La Suit :)

19 sierpnia 2024

Kære Vibeke,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med både din blazer og vores service. Vi går højt op i at skabe tidløse styles med perfekt pasform, og det er skønt at vide, at du vil have glæde af din jakke i mange år fremover.

Vi er altid her for at hjælpe, og det har været en fornøjelse at vejlede dig til det rette sæt. Tak fordi du anbefaler os – vi glæder os allerede til næste gang, vi får lov til at klæde dig på! 😊

Fantastisk kundeservice

Købte et jakkesæt til min hustru. Det skulle byttes på grund af en mindre fejl (den slags kan jo ske) og kundeservice hos La Suit reagerede hurtigt og sendte et nyt jakkesæt afsted (med et par gaver) inden de havde modtaget det andet retur. Der kan ikke sættes en finger på den service og ifølge min hustru er kvaliteten af jakkesættet i top

26 lipca 2024

Kære Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og din hustru er tilfredse med vores kundeservice og kvaliteten af jakkesættet. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og det er dejligt at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Vi beklager den mindre fejl, men er glade for, at vi hurtigt kunne sende et nyt jakkesæt til jer. Vi håber, at gaverne var en behagelig overraskelse.

Mange tak for din tillid og for at dele din positive oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Meget lækre, feminine jakkesæt. Og så er der virkelig god service.

9 maja 2024

Odpowiedź od LA SUIT

Kære Ellen, Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores jakkesæt og servicen.

Oceniono na 5 z 5

Så fine jakkesæt i top kvalitet

Så fine jakkesæt i top kvalitet. Jeg er super glad for min. I imødekommer alle mine forventninger til hvad et jakkesæt har at byde på. Alt i alt havde jeg en rigtig god købs oplevelse og vil helt klart handle hos jer igen i fremtiden

Hilsen en glad kunde

17 kwietnia 2024

Kære Lena
Tusind tak for dine rosende ord! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye jakkesæt og din købsoplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Jeg modtog et jakkesæt fra LA Suits

Jeg modtog et jakkesæt fra LA Suits, det har et superflot stof og dejlig farve (det grønne jakkesæt). Jeg føler mig meget professionel i jakkesættet!❤️

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od LA SUIT

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med dit nye grønne jakkesæt fra LA SUIT! Vi stræber altid efter at kombinere det bedste af materialer og farver for at sikre, at hver enkelt af vores kunder føler sig både professionel og stilfuld.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et jakkesæt fra La suit

Jeg købte et jakkesæt fra La suit , et jakkesæt med en fantastisk pasform , man følger sig godt tilpas.
Fik en rigtig go vejledning , og historien bag .
Man følger sig meget feminin i at sættes kan dressed på forskellige moder .

Og ikke mindst fantastisk materiale ❤️

Betty

5 marca 2024

Kære Betty,

Tusind tak for din strålende tilbagemelding! Vi er begejstrede for at høre, at du føler dig godt tilpas og feminin i dit nye jakkesæt fra LA SUIT. Det lyder til, at vores team har gjort et fantastisk stykke arbejde med at guide dig, og at du også nød historien bag vores designs.

Oceniono na 5 z 5

Stolt ejer af trøjen i 5 flotte farver, silke twilly og 2 skarpe jakkesæt!

jeg kan simpelthen ikke få armene ned! Endelig har jeg fundet en skøn og lækkert blød rullekravebluse som passer til alt og den kommer endda i flere flotte farver!

Med LA SUIT får jeg mulighed for at udtrykke min individualitet og skille mig ud fra mængden.
Jeg kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, der giver mig mulighed for at skabe et look, der er helt unikt og mit eget. Altid det perfekte match til enhver lejlighed og stil!

Jeg vil gerne understrege, at mine tanker og meninger her kommer helt fra mit hjerte og er ikke sponsoreret eller påvirket på nogen måde, hverken direkte eller indirekte

17 lutego 2024

Kære Jouman
Det er fantastisk at høre, at du er så begejstret for dine køb hos os! Det glæder os virkelig at vide, at vores produkter har været så tilfredsstillende for dig. Det er fantastisk at høre, at vores sortiment af farver og stilarter har gjort det muligt for dig at skabe dit eget unikke look. Vi sætter pris på din ærlighed og værdsætter din støtte til vores brand. Tak for dine venlige ord, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse! Modtog mine varer til tiden, og kvaliteten og pasformen er perfekt. Vil helt sikkert handle her igen!

31 stycznia 2024

Odpowiedź od LA SUIT

Kære Hevi, Det lyder fantastisk! Vi er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb hos os. Vi sætter en ære i at levere varer til tiden og sikre, at kvaliteten og pasformen lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen ved en fremtidig lejlighed!

Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsom og venlig vejledning og…

Meget hjælpsom og venlig vejledning og betjening.
Supergod pasform på habitten.

13 grudnia 2023

Kære Louise
Tusind tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores vejledning og betjening var til stor hjælp for dig. Det glæder os også, at du er tilfreds med pasformen på habitten. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Lækker~ Flot~Klassisk~Praktisk

Firmaets jakkesæt er af super kvalitet og klassiske modeller. 👌Jeg elsker mit nålestribet, og at jeg kan have min mobil i inderlommen. Det sidder super godt på kroppen. Er total fan🤩

22 listopada 2023

Kære Lene
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du elsker vores nålestribede jakkesæt med inderlomme til mobilen. Vi har nøje arbejdet på placering og funktionalitet i lommen. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har for nylig købt et jakkesæt fra…

Jeg har for nylig købt et jakkesæt fra La Suit, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten og stilen på dette produkt. Jakkesættet er både elegant og det passer perfekt til en række forskellige lejligheder.

Kvaliteten af ​​stoffet er virkelig bemærkelsesværdig. Det føles behageligt at have på, og det ser også meget holdbart ud. Syningen er præcis og detaljeret, hvilket får jakkesættet til at se skræddersyet og professionelt ud. Jeg sætter pris på den omhyggelige håndværk og opmærksomhed på detaljer, der er lagt i dette jakkesæt.

Pasformen er helt perfekt. Jakken sidder flot på skuldrene og taljen, og bukserne har den rette længde. Jeg føler mig virkelig velklædt og selvsikker, når jeg bærer dette jakkesæt.

Jeg vil også gerne fremhæve den fremragende kundeservice, jeg oplevede, da jeg købte jakkesættet. Personalet var venligt og hjælpsomt og gav mig den nødvendige vejledning til at vælge den rigtige størrelse og stil.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit La Suit jakkesæt. Det er et fantastisk tilføjelse til min garderobe, og jeg føler mig virkelig stilfuld, når jeg bærer det. Jeg kan varmt anbefale La Suit jakkesæt til alle, der leder efter kvalitet, stil og komfort i deres formelle beklædning.

16 listopada 2023

Kære Nashwan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er imponeret over kvaliteten og stilen af dit La Suit jakkesæt. Det glæder os særligt at vide, at du føler dig velklædt og selvsikker, når du bærer det.

Vi værdsætter også din ros til vores kundeservice og er glade for, at vores personale kunne hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og stil. Det er vores mål at sikre, at vores kunder har en positiv oplevelse fra start til slut.

Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

LA SUIT team

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej