Kvik-skadedyrsservice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Ochrona przed szkodnikami

Napisane przez firmę

Jeg har siden 2013 maj måned drevet selvstændig skadedyrsvirksomhed. De mange år i branchen har givet mig et godt netværk samt gode relationer til både kunder og leverandører. For mig er den gode relation og et godt samarbejde meget vigtig, og så naturligvis effektiv skadedyrsbekæmpelse. Derfor glæder det mig også meget, at jeg ofte får henvendelser på baggrund af henvisninger fra eksisterende kunder. Det er min mission altid at levere et godt produkt, hvor kunden kun betaler for det, der er brug for. Derudover fokuserer jeg på, altid at tilbyde konkurrencedygtige priser og løse diverse problemer inden for et rimeligt budget. Jeg hjælper både private, erhverv og kommuner med at slippe for skadedyr i hele Syddanmark. F.eks. rotter, mus, hvepse, skægkræ og myrer. Jeg tilbyder en bred vifte af services og kommer ud til både enkeltstående akutte opgaver og til faste abonnementsaftaler. Jeg har specialiseret mig i individuelle og innovative løsninger, der både kommer mine kunder og miljøet til gode. Kvik Skadedyrsservice har domicil i Vejen. Det er den base, jeg kører ud fra. Jeg har ansvaret for den daglige drift og udførelse af skadedyrsbekæmpelse, så det er altid mig, I vil møde ”ude i marken”. Ingen skiftende kontaktpersoner. Til den administrative del får jeg hjælp af min bedre halvdel. Sammen har vi to børn. Du kan kontakte mig på tlf. 2218 7021 eller på Thomas@kvik-skadedyr.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Fjernelse af Hvepsebo

Vi havde et stort Hvepsebo, og ringede til Kvik Skadedyrsservice. Dagen efter opkaldet, stod Thomas der, og fik fjernet hvepseboet. Dejlig hurtig service!

21 sierpnia 2024

Odpowiedź od Kvik-skadedyrsservice

Tusind tak søren for anmeldelsen

Oceniono na 5 z 5

Altid godt og effektivt arbejde

Altid godt og effektivt arbejde. Thomas er hurtig til at reagere og er altid høflig og er meget serviceminded. Jeg giver ham min bedste anbefalinger.

11 lipca 2022

Hej Steen
Mange tak for din anmeldelse, det er fedt at få bekræftet en god service og det arbejde der bliver leveret

🙏 Mvh Thomas

Effektiv myreudrydning!

Vi har brugt Thomas til at udrydde myrer på vores grund alle år vi har boet i hus. Super flink, overholder aftaler, nem kommunikation og hurtig udrykning. Kan max anbefale !!!!

22 maja 2022

Hej Malene
Tusind tak for de fine ord.

kvik og effektiv

den bedste service man kan få fås af kvik og virkelig effektiv

7 maja 2022

Tak Jeppe
For de fine ord 🐀

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Thomas i mange år mod…

Vi har brugt Thomas i mange år mod myrer og er helt ud tilfreds med hans service og imødekommende personlighed.
Han giver hurtig respons på mails og er ferm til at finde en tid så han kan rykke ud hurtigt.

5 maja 2022

Hej Pernille
Tusind tak for de fine ord , de betyder rigtig meget. 🐜

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv
Thomas er super nem at få fat på, han har en bred viden om det han laver! Effektiv og grundig, lige som vi kan lide det! 😊👌🏻

3 maja 2022

Odpowiedź od Kvik-skadedyrsservice

Tak louise for de fine ord 😊

Succes

Meget behagelig mand, som lytter forstående og fortæller så selv blondie kan forstå det 😉
Fangede 2 stk muldvarp i første hug, så det må siges at være en succes ☝

11 lutego 2022

Hej Gitte
Tak for den fine anmeldelse. Jeg synes også det er fedt når det lykkes første gang. VH Thomas Kvik-skadedyrsservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej