VVS Assistance Recenzje 8

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

1. Hydraulik

Napisane przez firmę

VVS Assistance hjælper private og erhverv i København med alle typer VVS-opgaver - herunder også døgnvagt via telefon. Vi lægger vægt på hurtig respons, tydelig kommunikation og løsninger, der holder - uanset om det haster, eller om opgaven kan planlægges. Du er altid velkommen til at ringe til os, både ved akutte problemer og hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Når det ikke haster, kan du nemt booke online eller indsende dine oplysninger, så vender vi hurtigt tilbage. Vores mål er at gøre VVS enkelt, trygt og overskueligt for vores kunder.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Vi anbefaler VVS assistance

Vi anbefaler VVS assistance.
Vores problem blev løst hurtigt og professionelt. Det bliver ikke sidste gang.

15 marca 2026

Hej Heidi

Hurtigt, effektivt, anbefalelsesværdigt

Jeg ringede en fredag eftermiddag med et problem med en radiator i vores stue. Hjælpen kom hurtigt, problemet var hurtigt løst og der var gennemsigtighed ift. pris lige fra start, hvilket jeg synes var rart. Kan kun anbefales.

6 marca 2026

Hej Stine

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en stoppet køkkenvask og…

Jeg havde en stoppet køkkenvask og havde akut brug for en VVS’er. Mads kom hurtigt og fik løst problemet med det samme. Han arbejdede professionelt, effektivt og var rigtig flink under hele besøget. Super god service og fair pris. Kan varmt anbefale Mads til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er.

6 marca 2026

Hej Jonas

27 lutego 2026

Hej Niels

Oceniono na 5 z 5

Super service. Vi fik optimeret vores varme med nye termostater og indstillinger. Kan varmt anbefales 😉

20 lutego 2026

Hej Joan

Oceniono na 5 z 5

Super service! Havde en vandhane der dryppede mere og mere, samt et toilet der løb. De kom hurtigt og var meget professionelle. Forklarede mulige løsninger og hvilke fordele/ ulemper der var ved fx bare at rense kalk væk fra tætningsringe istedet for at udskifte en større del, samt hvad løsninger kostede. Behagelig og ærlig vejledning. Ringer klart til dem næste gang

19 lutego 2026

Hej Henrik

Professionel service på badeværelsesvask

Super professionel service med god og hurtig kommunikation fra start til slut. Min badeværelsesvask havde en defekt som hurtigt blev skiftet og fixet. Opgaven blev løst præcis efter aftale, og indenfor den aftalte tid :)

6 stycznia 2026

Hej Frederik

Kan varmt anbefales

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Venlig og professionel VVS’er, god forklaring undervejs og arbejde udført som aftalt. Prisen var som aftalt, så ingen overraskelser. Kan varmt anbefales.

29 stycznia 2026

Hej Amalie

VVS Assistance

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej