Od rozmowy telefonicznej porzez odebranie jej bezpośrednio w domu w Katowicach po dostarczenie przesyłki w Walii wszystko było w jak najlepszym porządku. Do tego sprawne i szybkie informowanie o "drod... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Serwis do zamawiania kurierów. Najlepsze przesyłki kurierskie. Gwarancja wysokiej jakości usług. Jesteśmy na rynku już 15 lat! Porównaj oferty firm kurierskich i sam zdecyduj, która jest najlepsza dla Ciebie. Wysyłasz więcej? Skorzystaj z naszej oferty cen hurtowych. Sprawdź nasze ceny przesyłek zagranicznych - niskie ceny, szybka dostawa, generowanie dokumentów eksportowych.
Prezydenta Lecha Kaczynskiego 1, 80-374, Gdansk, Polska
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Zamawiałam kuriera pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.
Szybko,sprawnie i dostarczone na czas.Polecam!!!
bardzo dobra współpraca, szybko załatwiona sprawa i przesyłka dostarczona ekspresowo, polecam.
Czytałem i pozytywne i negatywne opinie na internecie ale zaryzykowałem. Nie zawiodłem się, paczka ze Szwecji do Warszawy. Niewiarygodny stosunek ceny do usługi. Mocno polecam
Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam.
Terminowa dostawa w konkurencyjnej cenie - polecam
Wszystko było na najwyższym poziomie,szybkie zamówienie, informacja, kurier o czasie, paczka dostarczona na czas i to w przedświątecznym chaosie.
Super latwa strona w nawigacji, zlozenie zamowienia to doslownie minimum wymaganych informacji I 3 klikniecia myszka. Dobry wybor kurierow, dobra cena za paczke, pl do uk dostarczona w 4 dni (nadana tuz przed swietami; odbior z domu i dostawa na adres). Prosty system sledzenia przesylki, notyfikacje rowniez przez email. Serwis na medal jak dla mnie.
całość procesu składania zamówienia u KurJerzy.pl przez internet , całość procesu obsługi przez operatora UPS wraz z procesem śledzenia przesyłki w moim wypadku odbyły się bezproblemowo , oceniam te działania w moim przypadku na godne polecenia i perfekcyjne
Po prostu oszuści. Absolutnie nie polecam do Włoch. Paczka dostarczona ale z uszkodzoną zawartością, po prostu przerzucona perz bramę. Kurier nie zostawił żadnego potwierdzenia odbioru, więc nie ma szans na zwrot kosztów uszkodzonej zawartości. Po kilku dniach domagają się jeszcze dopłaty bo według ich wagi przesyłka była prawie ... dwa razy cięższa niż zadeklarowano. Kurjerzy,pl to po prostu oszuści. Lepiej zwrócić się do profesjonalnych firm jak FedEx czy TNT.
Imbroglioni. Assolutamente sconsiglio per le spedizioni in Italia. La spedizione (e il suo contenuto) è arrivata danneggiata. Il corriere non ha rilasciato neanche nessuna ricevuta, quindi non c'è possibilità di richiedere il risarcimento danni. In più richiedono ulteriori pagamenti perché secondo le loro bilance il peso della spedizione è raddoppiato. Per chi vuole avere la vita più serena, meglio che si rivolga ad un corriere più serio.
16 stycznia 2024, tzn po 16 miesiącach od reklamacji przysyłają mi email w którym proszą o wyjaśnienia poprzedniej recenzji. To jest kolejne potwierdzenie, że kurjerzy.pl nie są firmą której warto powierzać przesyłki. Powyższy email sprawia wrażenie bałaganu jaki panuje w tel firmie i nic więcej.
Il 16 gennaio 2024. cioè dopo 16 mesi dalla presentazione della rimostranza, mi inviano un'email in cui chiedono spiegazioni riguardanti le recensione rilasciata in precedenza. È un'ulteriore conferma che kurjerzy.pl non sono un'azienda seria a cui vale la pena affidare affidare le proprie spedizioni. L'email di cui sopra dà l'impressione di un grande disordine che regna nell'azienda e null'altro.

Odpowiedź od KurJerzy.pl
W 2 dni paczka z Polski do Holandii. Wiele paczek już odebrałam i jestem bardzo zadowolona za każdym razem.
Polecam, bardzo pomocni w zakresie rozwiązywania dodatkowych problemów z zagranicznym oddziałem GLS
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Przesyłka była na drugi dzień
Tragedia. Przesyłkę wysłałem do Anglii.Nie została dostarczona na wskazany adres tylko do sklepu 20 minut jazdy samochodem. Na adres przyszedł SMS z adresem gdzie można odebrać przesyłkę. Po 30 minutach przyszedł jeszcze e mail że przesyłkę nie dostarczono
Wszystko niezwykle sprawnie,szybko,strona czytelna ,dobra cena
Zamówienie złożone w ubiegłą środę (jest poniedziałek), a kuriera (UPS)ani śladu. Nie ma na skali poziomu obsługi jaki odzwierciedla poziom obsługi przez tę firmę. To już druga taka sytuacja. Poprzednim razem dowiedziałem się, że kurier nie mógł trafił więc pojechał sobie, a nie dzwonił bo nie leży to w jego obowiązkach. ŻENADA
Paczka została bardzo szybko i sprawnie odebrana jak i doręczona. Wszystkie informacje przychodzą na e-mail i sms. Polecam