Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Kumika. Het bestellen via de website verloopt erg soepel en het aanbod is heel overzichtelijk. Mijn pakketje werd snel geleverd en was netjes en stevig... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zware misleiding! Ik kan een ongeopend serum niet meer retourneren, terwijl op jullie website duidelijk staat: “Niet tevreden, geld terug”. Bovendien ontdekte ik dat dezelfde serums op Temu te koop st... Zobacz więcej
k heb deze crème eenmalig gebruikt en het heeft mijn huid volledig verpest. Hoewel ik het alleen rond mijn ogen aanbracht, werd mijn hele gezicht extreem droog, kreeg ik donkere vlekken, zwellinge... Zobacz więcej
Had ik maar eerst de recensies gelezen dan was ik er zeker niet ingetrapt ,wilde annuleren maar dat kon niet flesje gezichtsolie besteld a 24,95 komt gewoon uit China, Temu om precies te zijn prijs 2... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Heb de smartwatch snel binnen gekregen…
Heb de smartwatch snel binnen gekregen had er effe een probleem mee dankzij de goeie service van kumika was het zo opgelost ben er zeer tevreden over voor degene die een zeer mooie smartwatch zoekt kijk dan effe bij kumika de klok werkt super goed zij krijgen van mij een dikke 👍 omhoog gr.
Mijn bestelling is nooit toegekomen
Mijn bestelling is nooit toegekomen
35 euro voor niks betaald
Nooit daar bestellen.
Kumika Amsterdam oplichting
Kumika Amsterdam is het zelfde als sara Amsterdam, niks nieuw ze kopen alles bij aliexpress en dir wordt niet eens verborgen op het etiket van de verpakking kan je dit hoed lezen.
Oplichting simpel weg koop hier niks en dien klacht in bij de politie !
Bedrijf bestelt gewoon op jouw naam bij…
Bedrijf bestelt gewoon op jouw naam bij een Chinees bedrijf. Product is voor nog geen kwart van de prijs via andere kanalen te kopen. Kortom misleidend. Boeven! Niet intrappen
Kumika bah bah
Wat een bende je denkt een ned.bedrijf te hebben komt gewoon van china daar kun je retourneren bah bah oplichters
Heb één uurwerk besteld en is nooit…
Heb één uurwerk besteld en is nooit aangekomen ze zeggen van wel maar is niet
Heb alle moeite gedaan om mijn geld terug te krijgen maar sturen mij telkens door dit is echt niet ok ,ik voel me bedrogen en raad iedereen hier niets te bestellen
Totaal niet vertrouwbaar…
Als de artikels niet ok zijn kan je zij niet retouren. Ze beweren dat uw termijn afgelopen is en moet maar betalen.
Totaal niet te vertrouwen. Het product werkt niet eens heb ze batterij ingedaan en deed niks dus nooit van deze website iets kopen.
Suuuper slechte klantenservice en troep…
Suuuper slechte klantenservice en troep wat ze verkopen.
Kumika. Opgepast!
Via Instagram kwam ik bij Kumika terecht. Hier een artikel besteld voor € 29,95. Moest er weken opwachten het het kwam uiteindelijk uit China. Bij Ali kost dit artikel € 2,49
Het product is defect en aan retourneren doet Kumika niet. Ik voel mij opgelicht.
Trap hier niet in je product komt…
Trap hier niet in je product komt gewoon bij Ali express vandaan, voor een fractie van de prijs. Daarnaast wordt het geleverd vanuit China dus lange levertijd.
Doświadczenie Trustpilot