Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Kumika. Het bestellen via de website verloopt erg soepel en het aanbod is heel overzichtelijk. Mijn pakketje werd snel geleverd en was netjes en stevig... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zware misleiding! Ik kan een ongeopend serum niet meer retourneren, terwijl op jullie website duidelijk staat: “Niet tevreden, geld terug”. Bovendien ontdekte ik dat dezelfde serums op Temu te koop st... Zobacz więcej
k heb deze crème eenmalig gebruikt en het heeft mijn huid volledig verpest. Hoewel ik het alleen rond mijn ogen aanbracht, werd mijn hele gezicht extreem droog, kreeg ik donkere vlekken, zwellinge... Zobacz więcej
Had ik maar eerst de recensies gelezen dan was ik er zeker niet ingetrapt ,wilde annuleren maar dat kon niet flesje gezichtsolie besteld a 24,95 komt gewoon uit China, Temu om precies te zijn prijs 2... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik kan de bestelling niet ongedaan maken alhoewel deze ook nog steeds niet verzonden is!
Ik bestelde mijn product maar door omstandigheden wilde ik de bestelling ongedaan maken, ging niet zeiden ze, heel ongeloofwaardig daar de bestelling ook nog steeds niet verzonden is. Ik bestel nooit nog bij hen. Hopelijk krijg ik men geld terug!
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Wacht al 2,5 maanden op een pakketje waarbij de bestelling niet geannuleerd kan worden want het is een "automatisch" proces. Schuld word bij de klant neer gelegd en ze gaan er van uit dat je adres niet klopt of je niet thuis was.
Bij belofte dat het opnieuw verstuurd word hoor je weer weken niks. Ik moet overal achter aan en het enige wat ik aan communicatie krijg is dat het een automatisch proces is waar ze niks aan kunnen doen.
Op de website beloven ze binnen 2 weken te bezorgen. Na nog extra tijd gegeven te hebben heeft de klant wel degelijk recht op annulering en geld terug maar ze weigeren mee te werken.
Ik zal hier dan ook nooit meer iets bestellen.
Haarspeld
Heb de speld uiteindelijk ontvangen nadat DHL er een potje van had gemaakt. Ik moest van Kumika er zelf achter aan. Dat bleek niet het geval. Na wat heen en weer gemaild te hebben heb ik een nieuwe speld toe gestuurd gekregen. Dus goede service.
Oplichters
Zij bestellen gewoon bij de bekende chinese winkels. Retourneren doen ze moeilijk over evenals geld terug krijgen
Oplichters zijn het!
Product was goed
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, dit zijn oplichters, dit bedrijf zou gesloten moeten worden en reclame door dit bedrijf, zou verboden moeten worden.
Chinese brol duur verkocht!
Veel langer moeten wachten dan voorzien. Track & trace rechtstreeks uit China. Prijs x 6 dan op de gekende chinese websites. Handleiding enkel in het Chinees (denk ik toch want kan het niet lezen). Dan weet je het wel...oplichters! Nooit meer!
Producten afkomstig uit China
Producten afkomstig uit China. Nergens wordt hier naar verwezen. Wanneer je wil terugzenden, dien je dit dus naar China te doen. Dit kost je meer dan het product. Schandalig. Wanneer je de klantendienst vraagt naar het retouradres, krijg je dit niet zomaar. Eerst moet je foto's sturen zodat zij beslissen of je het pakket mag retourneren, ondanks 14 dagen bedenktijd. Als je hierover iets in de mail zet, krijg je geen antwoord meer. Bestel hier nooit. Spijtig dat Klarna aan deze praktijken meewerkt.
5 weken gewacht op bestelling,mail…
5 weken gewacht op bestelling,mail gestuurd van waar blijft mijn bestelling?Binnen paar dagen vanuit Amsterdam pakketje ontvangen.Ik heb het niet meer open gemaakt,had het niet meer nodig.Retourformulier invullen zelf kosten betalen naar adres in China,ongelofelijk.Waarom niet naar Amsterdam waar het vandaan komt?Ik begrijp niet dat Klarna hier nog zaken mee doet .Haal ze overal vanaf met hun reclames.Ik hoop dat ze heeeel snel failliet gaan
Veel spam
Ik had bijna iets besteld maar bedacht me op het laatst, al wel gegevens ingevuld maar niet op bestellen geklikt.
Binnen 24 uur nu al twee spam mails in de bus of ik het zeker weet..
Ja, nu weet ik het helemaal zeker stelletje spam vogels!
Kapot toestel
Mijn bestelling is gisteren na enkele weken wachten eindelijk toegekomen. Blijkt dat het niet werkt! Meerdere malen geprobeerd. Opladen doet hij ook maar voor 5min en dan wilt hij niet opladen. Het toestelletje kan ook niet aangezet worden voor gebruik. Het werkt gewoon niet. Direct in de vuilbak moeten gooien. Zonde van mijn geld!!
Besteld en heb achteraf betalen…
Besteld en heb achteraf betalen ingevuld en zo te lezen is het maar goed ook.
Product zeggen ze verzonden maar track doet het niet krijg nummer niet bekend.
Oplichters als de rekening kon via klarna ga ik aangifte doen.
Oplichters
Dit zijn oplichters. Ga niet met dit bedrijf in zee. Beloven 5-10 dagen maar er is nog niks binnen en de Track & Trace werkt ook niet.
Alle meuk is van Temu en wordt voor 5x…
Alle meuk is van Temu en wordt voor 5x zoveel geld verkocht. Afzetters.
Ongelooflijk slechte kwaliteit
Ongelooflijk slechte kwaliteit. KOOP HIER NIETS.
Chineze rommel!
En een extreem slechte klantenservice. Ene Amber.
Vreemd bedrijf..lijkt mij oplichting
Vreemd bedrijf..lijkt mij oplichting. Spijt dat ik iets besteld heb. Had op hun site een negatieve recentie geschreven. Die is verwijderd..Daar hebben ze blijkbaar wel tijd voor.
Nog steeds niets geleverd
27 november 2 stuks bordspellen besteld totaal €35,91 betaald. En nog steeds niets binnen gekregen. Ik bel iedere dag wel 3 a 4 keer naar hun op en iedere krijg je te horen dat ze op dit moment niet te bereiken zijn.
Ik krijg meer het idee dat ik opgelicht bent door jullie.
Het bedrijf heeft er alles aan gedaan…
Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om het verloren stuk ( de ledere pet ) terug naar voor te krijgen en dat is geluk DE pakjesdrager bracht vandaag om 11:13 de verloren ledere pet bij mijn vriendin haar woonst
Doświadczenie Trustpilot