EDIT: *Asiakaspalvelu vastannut sähköpostiini, että järjestelmän muutoksen takia saldot vielä päivittämättä. Asiasta olisi voinut etukäteen lähettää panelisteille ilmoituksen, ja kyselysivustolla ol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Suurin osa kyselyjen toimeksiantajista tuntuvat etsivän henkilöitä, jotka elävät erilaista elämänvaihetta kuin itse ja puolisoni elävät. Useimmiten kysely kertoo, että "et valitettavasti kuulu kohdery... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Liityin Kuluttajapaneeliin 17.11.2025. 3.12. mennessä sain 3 kyselyä. 19.2. yksi keskeytynyt kysely. Olen kirjautunut joka ikinen päivä sisään, ikinä ei mitään kyselyitä. nyt on 29.5.2026. Eli yli pu... Zobacz więcej
Kuluttajapaneeli.fi-palvelun jäsenet voivat ansaita palkkion kertomalla oman mielipiteensä. Tienaaminen tapahtuu vastaamalla tunnettujen yritysten järjestämiin kuluttajatutkimuksiin. Palkkion suuruus riippuu kyselyn pituudesta, se voi olla jopa 4 euroa. Palkkion voi lunastaa mm. rahana Paypal-tilille tai GoGift-superlahjakorttina.
Finlaysoninkuja 3, 33210, Tampere, Finlandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
kysymyksen pituudet saisi olla ajallisesti hieman lyhempiä . Lunastus helpoksi

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Lahjakorttien valikoima ei ole vastaajalle kannattavaa.

Toimiva markkinatutkimusyritys. Suosittelen.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Too many surveys come out as disqualified. Would appreciate a more diverse language options kn the surveys. And ability to continue surveys when they are stuck

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Ihan hyvä sivusto, itse olen saanut palkinnon joka kyselystä, joihin olen saanut vastailla. Hyvä, hyvä !!

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Todella mukavaa vastailla kyselyihin.
Ainut huono on että palkkion pyynnit aina alkuun epäonnistuu.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Kyselyjä on minulle todella vähän joten kokemukset eivät ole kovin laajasta aineistosta olemassa.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Huijareita. Eivät maksa kertyneitä saldoja. Ilmeisesti saavat itse näistä kyselyistä korvauksia mutta rahat jäävät tuonne Kuluttajapaneeliin. VAROKAA TÄTÄ.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Ei luotettava... juuri kun sain lunastettua palkinnon tili suljetaan ja kun otan yhteyttä cinttiin niin sanovat että rikoin käyttöehtoja ja että tiliä ei voida palauttaa ja että sitä lunastettua palkkiota en saa. Aina olen katsonut kyselyt huolella läpi ja täyttänyt enkä mitään diipa daapaa sinne ole laittanut.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Kuten muissakin CINT-paneeleissa sulkevat tilin toistuvasti ja pysyvästi. Monesti silloin kun pitäisi tilittää palkkio. Väittävät että ehtoja on rikottu vaikka olisi kuinka huolellisesti tehnyt kyselyt. Pitäisi tehdä rikosilmoitus tuollaisista, suoraansanottuna varastavat ihmisille luvatut palkkiot.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Sain kerättyä sen 12.50€ ja pyysin rahansiirtoa PayPaliin. Yhtäkkiä en pääsekään enää kirjautumaan sisään vaan se väittää, että sähköposti tai salasana on väärin. Ei varmasti ole. Oon yrittänyt moneen kertaan ja ja monena päivänä. Ja kun laittaa, että on unohtanut salasanan niin sitä salasanan muutos sähköpostia ei koskaan tule. Tunnen tulleeni huijatuksi.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Turhaa ajanhukkaa, 19.6 lähtien ollu maksu "Pyydetty" tilassa.
Onneksi tässä ei ole, kuin aikaa kiinni, mutta vahva suositus, ettette käytä aikaa, tai saatikka vaivaa tähän paneeliin.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Kaksi kertaa rahojen nosto onnistui. Nyt on jäänyt kaksi maksukertaa maksamatta. Onneksi en ole laittanut mitään muuta arvokasta tähän kuin aikaa. Rahallinen sijoitus olisi todennäköisesti kadonnut.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Juuri kun olen saamassa täyteen rahasumman jonka voi nostaa ulos, yllättäen mikään kysely ei sovellu minulle enkä voi vastata mihinkään kyselyyn. Täysi kusetus koko homma

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Kappas. Näköjään olikin ihan legitti tommonen kuluttajapaneeli.fi-sivu. Suosittelen jos on aikaa klikkailla ja kaipaa pientä taskurahaa. Kesti n. viikon päivät (n. 20 tutkimukseen vastailin, kesto 5-20min/tutkimus ja niistä sai 0.3-1.5€/kpl) omalla kohdalla kerätä kotiutukseen vaaditut 12.50€ että saa rahat paypaliin, ja toisessa viikossa tuli paypaliin nyt tänä aamuna rahat ja myöhemmin tänään tai viimeistään maanantaina tulee rahat sieltä omalle tilille.
Epäilin aluksi ettei joko tulisi tarpeeksi ikinä tutkimuksia klikkailtavaksi tai ei rahat lopulta tulisi mutta olin väärässä.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Ei rehellisesti ole ollut ongelmia, on pystyny parhaimmillaan saamaan 10e/vko. Toki harmi, että gogift lahjakortteja ei voi enää lunastaa.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Olen yli vuosi sitten rekisteröitynyt paneeliin ja en enää pääse kirjautumaan tilille kun herjaa että sähköpostiosoitetta ei ole liitetty mihinkään. Tilin saldosta on myös rahaa sisällä. Olen laittanut kyselyä asiakaspalveluun nettisivujen kautta mutta vastausta en saa.

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Minulla oli rahaa sisällä 11.20 e ja yritin siirtää rahat PayPaliin, mutta se ei onnistunut. Oton yhteyttä ja lupasivat tutkia asiaa. Kun nyt yritän mennä tililleni, vastaus on, että sähköpostiani ei ole yhdistetty mihinkään. Huijausta!
Otin 13.3.24 yhteyttä Liidimediaan ja vastaus on tämä: Cint just nyt on uudistamassa palkkiosysteemiä, niin voi johtua. Toivottavasti ratkaisevat asian pian! Ja uusi systeemi toivon mukaan on entistään toimivampi.
Ilmeisesti palkkiorahani ovat hävinneet ja en pääse edes tililleni, kun tulee vain vastaus: Sähköpostiasi ei ole yhdistetty mihinkään!!!

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Harmittaa,yritin lunastaa lahjakortin 10 e 26.11.23 (Gogift )ei tullut sähköpostiin mitään vahvistusta,jolla olisin voinut lahjakortin lunastaa. 10 e saldoa hävisi kuin tuhka tuuleen..

Odpowiedź od Kuluttajapaneeli.fi
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.