Bardzo polecam ten sklep z książkami. Najlepszy jaki znalazłam. Duży wybór książek. Ceny są ok. Zamawiałam już kilka razy z tej strony. Nigdy się nie zawiodłam. Książki zawsze przychodzą ładnie i dobr... Zobacz więcej
Czekam od 21 kwietnia , raz półtora tygodni temu odpowiedzieli że czekają na dostawę jtora miała być po paru dniach..minęło prawie 2 tyg i,, cisza,, książko uk,, oddajcie moje 60 f,, ja na te 60 f mu... Zobacz więcej
Zamawiałam książki dla uczniów szkoły polonijnej na koniec roku. Bardzo szybka realizacja większego zamówienia - po drodze nieco nieoczekiwanie pojawiły się braki w magazynie, natomiast od razu sko... Zobacz więcej
Wszystko szybko i sprawnie
Wszystko szybko i sprawnie. Bez zadnych problemow.
Od lat kupuje książki z książka .uk
Od lat kupuje książki z książka .uk. Nigdy nie było problemów, książki zawsze szybko przychodzą . Zawsze znajdę czego potrzebuje . Polecam
Super księgarnia
Super księgarnia. Bardzo duży wybór tytułów. Każdy coś znajdzie dla siebie. Przystępne ceny. Szybka wysyłka. Mój numer jeden księgarni online. Polecam.
Dziekuje bardzo za Wasza ciezka prace…
Dziekuje bardzo za Wasza ciezka prace ktora jest powodem ,ze czynicie moje zycie w UK bardziej kolorowe Grazyna K.
Ilekroć poszukiwałem jakiegoś tytułu...
Ilekroć poszukiwałem jakiegoś tytułu, niemal zawsze go znalazłem. No, może z jednym wyjątkiem, ale wtedy zaproponowano mi książkę o zbliżonej tematyce.
Bardzo szybka wysyłka i dobra cena…
Bardzo szybka wysyłka i dobra cena książki - polecam :)
Świetny serwis
Zamawiałam książki dla uczniów szkoły polonijnej na koniec roku.
Bardzo szybka realizacja większego zamówienia - po drodze nieco nieoczekiwanie pojawiły się braki w magazynie, natomiast od razu skontaktowano się ze mną i zaproponowano zamianę tytułów na inne.
Dziękuję serdecznie za wspaniały serwis!
Świetna obsługa
Świetna obsługa, pomyłka w zamówieniu została bardzo szybko załatwiona przez e-mail. Przesyłka dotarła szybko i bez problemów. Tak trzymać!!!!!! 😁
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie. Jak zwykle ksiazki w dobrej cenie, szybka dostawa wrecz blyskswiczna . 👍🏻👍🏻👍🏻
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, książki dobrze zabezpieczone. Polecam :)
Książki
Ponownie jestem miło zaskoczony szybką realizacją zamówienia , i jeszcze szybszą dostawą - pełen profesjonalizm. Ksiazka ksiazka .uk - dziękuję .
Happy customer
To moje trzecie zamówienie i jak zwykle jestem bardzo zadowolona :) Póki co to jest najlepsza z polskich księgarni w UK.
Bardzo duży wybór książek
Bardzo duży wybór książek, od razu znalazłam te które mnie interesowały.
Szybka wysyłka. Polecam serdecznie!
Dla kazdego cos dobrego.
Bardzo dobry wybor ksiazek. Jedyna strona internetowa z ktorej kupuje i ksiazki sa zawsze na czas. Polecam :)
2 tygodnie czekania i nic...
Nie polecam,tragedia,zamowilem voucher ktory mial byc dostepny w ciagu 24h a minely 2 tygodnie i nic,przeciez to nie ksiazki z Polski,nie odpowiadaja na wiadomosci,i na telefony a jak ktos w koncu odbierze to texty typu "tak za 1h ktos to wysle Panu"minely kolejne dni i nic nie dostalem.
Czekam na refund z paypal bo na nich nie licze ze odadza.
Niewiem jak mozna prowadzic tak biznes bez szacunku dla klienta.
Goraco polecam
Bardzo polecam ta firme.Szeroki wybór książek, od nowosci do starszych wydan.Przystepne ceny za ksiazki jak i za przesylke.Bardzo dobry i szybki kontakt z obsluga klienta.
Najlepsze ceny ze znanych mi księgarni…
Najlepsze ceny ze znanych mi księgarni w UK oraz zawsze profesjonalna komunikacja nastawiona na pomoc klientowi. Używam sklepu co miesiąc i tylko raz miałem do czynienia zopuznieniem. Po kontakcie z księgarnia zamówienie dostarczono przesyłką priorytetową.
Kupiłam książkę i jestem z niej bardzo zadowolona…
Kupiłam książkę i jestem z niej zadowolony i jest bardzo dobra ksiagarnia ponieważ jest szybka wysyłka.
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam, mialem nadzieje, iz znalazlem zastepstwo dla ksiegarni Rewolucja, ale sie mylilem. W grudniu zamowilem ksiazke “Jak nie umrzeć przedwcześnie. Przepisy”, na stronie byly dostepne dwa wydania tej ksiazki, z roku 2018 w cenie ponad £11 oraz 2023 w cenie £17.82 (obecnie dostepne jest juz tylko jedno wydanie). Zamowilem nowsze wydanie, ale niestety zostalo mi wyslanie wydanie starsze. Po wyslaniu wiadomosci do ksiegarni nikt na ta wiadomosc nie odpisal, nastepnie zadzwonilem na numer podany na stronie, po rozmowie z Panem, Pan wytlumaczyl mi, ze te wydania sie niczym nie roznia tylko rokiem wydruku i do 2 godzin ktos sie do mnie odezwie, zeby to wyjasnic. Niestety nikt sie nie odezwal. Rozmawialem telefonicznie z ksiegarnia jeszcze dwa razy i do tej pory nie zostal mi zwrocony zwrot roznicy w cenie. Nie polecam ksiegarni ksiazka.uk. Zdziwiony jestem faktem, iz mozna tak nie dbac o klienta. Norbert