Nog steeds slecht product na 2 half jaar bericht op je klacht ze willen het oplossen mail gestuurd tot op heden maand verder nog niets gehoord dus sta nog steeds achter mijn review Allure kristal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerst leren kennen 10-tal jaren geleden op een beauty beurs in Brussel,ondertussen gebruiken zowel ik als twee van mijn 3 dochters,jongste nog iets te jong.Zeer tevreden klant,die iedereen het aanra... Zobacz więcej
Op de huishoudbeurs over laten halen demo op mijn been gehad vervolgens het aangeschaft €40 lichter al twee dagen brand mijn huid en is zwaar geïrriteerd volgende dag al stoppels ( zou twee weken weg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gekocht op de Huishoudbeurs na een prachtige demo (<1 min). Wegens vervelende ervaringen met ontharen in het verleden toch maar op proef gekocht. Nu €40 verder (basispakket inclusief navullingen, die... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allure Kristalpad is een Zwitserse onthaar methode welke pijnloos werkt. Nooit meer harsen, epileren of waxen.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Vorige week had ik een bestelling geplaatst voor navulling Kristalschijven, die ik ook zeer snel ontvangen had. Bleek echter dat het aantal niet volgens bestelling was! Na melding hiervan is er een onmiddellijke rechtzetting geweest! Maw, zeer goede service!
Net gekocht op beurs Brussel.
Voor benen ideaal maar voor oksels niet tevreden. Irritatie.
Haartjes gaan makkelijk weg en pijnloos. Even afwachten of ze lang wegblijven
Snelle communicatie en afhandeling,aanbeveling waard!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Dit werkt gewoon niet, punt. Wat een geld en tijdverspilling. Je schuurt je haren eraf, verder niks. Telleurstellend, vooral als je het voor gezichtshaar wou gebruiken.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Hele snelle levering. 1e resultaat vh product lijkt goed. Eenvoudig in gebruik. Nog even de langere termijn afwachten, qua resultaat.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Moet lange tijd over dezelfde plek gaan om de haren te verwijderen. Had verwacht dat dit makkelijker/sneller zou gaan.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Prima duidelijke site en goede snelle afhandeling

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Ik heb het pas gekregen, dus 1 x gebruikt, nadat ik 14 dagen geleden bij de schoonheidsspecialist ben geweest. Dus was nog niet erg nodig. Maar wat er weer stond, is er af. Als het zo blijft, ben ik erg tevreden.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Het product snel binnen gekregen, maar werkt niet zoals verwacht. De huid wordt droog en niet alle haartjes worden verwijderd. Zoals in de gebruiksaanwijzing staat, dat na een paar keer draaien de haartjes weg zijn klopt niet.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
woensdag bestelling geplaatst en donderdag reeds geleverd. Kan niet sneller. Super! En het is ook een superproduct!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice, snelle bezorging, heel tevreden!