Nog steeds slecht product na 2 half jaar bericht op je klacht ze willen het oplossen mail gestuurd tot op heden maand verder nog niets gehoord dus sta nog steeds achter mijn review Allure kristal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerst leren kennen 10-tal jaren geleden op een beauty beurs in Brussel,ondertussen gebruiken zowel ik als twee van mijn 3 dochters,jongste nog iets te jong.Zeer tevreden klant,die iedereen het aanra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allure Kristalpad is een Zwitserse onthaar methode welke pijnloos werkt. Nooit meer harsen, epileren of waxen.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Naar mijn idee is dit oplichting. Koop het niet!
Op de Massage & Complementaire Zorg vakbeurs
in Gorinchem (mei 2026) de Allure Kristalpad gekocht (met gratis navulling) voor 40 euro. Was enthousiast door de demonstratie.
Thuis uitgeprobeerd. Ben ontevreden. Op mijn benen had ik hele korte haartjes. Ik merkte al snel dat de pad
niet meer korrelig genoeg is (dit kan je ook voelen). Voordat ik klaar was met mijn eerste been. Daarna had de pad eigenlijk geen effect meer.
Ik heb het op mijn gezicht uitgeprobeerd, daar werd het helemaal rood en pijnlijk.
Tijdens de demonstratie werden bepaalde dingen gezegd, waarvan ik zie dat die hier op Trustpilot ontkend worden. Zoals; de pad masseert het haarzakje er volledig uit, zodat je langere tijd niet hoeft te scheren. De dag erna was al nieuwe haargroei te zien. Het pakket zou ook genoeg zijn voor maandenlang gebruik, ook dat blijkt na mijn ervaring niet waar.
Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg snel een reactie terug dat ik het product terug kon sturen. Ik zou dan mijn geld terug krijgen. Retourkosten zelf betaald, er werd niet aangeboden deze te betalen.
Ik heb nooit mijn geld terug gehad en op mails blijft reactie uit.. telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Dit vind ik erg naar en oneerlijk. Ik raad daarom iedereen af om dit product te kopen, zodat anderen zich niet ook opgelicht voelen.
Uiteindelijk is het een soort fijn schuurpapier, waarmee je de bovenste laag van de huid afscheert. Dit merk je ook bij gebruik. Kassa heeft dit soort producten ook behandeld in hun programma en zij zeggen dat dit niet gezond is voor je huid om regelmatig te gebruiken.
Ik lees meer reviews waar mensen het product hebben gekocht op een beurs, waardoor er geen winkel is waar je naar terug kan gaan om je geld terug te krijgen.
Ik zou dit niet aanraden. Gekocht op een beurs na een demo. Tijdens de demo voelt de huid heel zacht aan en is dit prima. Echter bij gebruik thuis achteraf niet tevreden. Duurt veel langer dan scheren en het resultaat is hetzelfde of zelfs minder goed. Tijdens gebruik voelt de huid zacht en lijken de haartjes weg, maar een paar uur later voel je de stoppels alweer. Voor de benen is het nog net te doen, maar gebruik het zeker niet op meer gevoelige plekken zoals de oksels. Dit veroorzaakt ernstige irritatie.
De kristalpad + aanvulling gekocht op de Zomerweek. Deze werd uitgetest en je been voelde meteen zacht. De dag daarna helaas meteen weer stoppels. Dit zou twee weken moeten duren.
Daarna reacties gelezen en spijt van de dure aankoop. Meteen gemaild naar kristalpad.com, maar tot op heden (na 3 mails) nog steeds geen reactie.
Ik wil de hele ongebruikte aankoop t.w.v. €60 retourneren maar krijg het niet voor elkaar! Hopelijk via deze weg wel!
Zeer slecht. Na een demo tijdens de kamasutra beurs op mijn been een pakket aangeschaft. Want ik zag ter plekke dat het werkte. Thuis ging het helemaal mis. Knal rode huid vreselijk jeuk en wonden. Moest van de arts direct stoppen invb diabetes en wondgenezing. Wat mij betreft is het troep!
Was niet tevreden met het product. In eerste instantie werd ik afgescheept en totaal niet geholpen. Uiteindelijk heeft er iemand ingegrepen en heb ik mijn geld terug gehad.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Gekocht op de Huishoudbeurs na een prachtige demo (<1 min). Wegens vervelende ervaringen met ontharen in het verleden toch maar op proef gekocht. Nu €40 verder (basispakket inclusief navullingen, die er overigens zonder mijn medeweten bij zijn gestopt), maar wat een drama! Al dagen een jeukende en brandende huid met uitslag. Nooit meer!

Gekocht op de Huishoudbeurs
Voor mijn gezicht werkt het perfect
Benen is even wennen maar zijn wel heel zacht
Gekocht op de 9 maanden beurs met de belofte dat het 1x in de 2 weken nodig was.. nou de volgende dag zijn er al weer stoppels en ook de huid raakt geïrriteerd als je het dagelijks moet gebruiken. Vind het lang duren voor je alle haren echt weg hebt.. geen fijne ervaring vooral omdat er anders beloofd word op de beurs!!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Op de huishoudbeurs over laten halen demo op mijn been gehad vervolgens het aangeschaft €40 lichter al twee dagen brand mijn huid en is zwaar geïrriteerd volgende dag al stoppels ( zou twee weken weg blijven) normaal hars ik en heb ik nergens last van. Voel mij zwaar genaaid

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Vreselijk product. Gekocht op de 9 maanden beurs waar het een fijn product leek maar na eerste keer zelf gebruiken heb ik rode brandplekken op mijn benen, alsof ik droog geschoren heb, zijn de haartjes niet weg en een dag nadien jeuken mijn benen afschuwelijk. Ik wil mijn geld terug.
Ik heb allang gereageerd en wacht weer op jullie reactie en dus mijn geld terug. Dus jullie antwoord slaat nergens op!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Ik ineke vindt het hele fijne dingen en ik gebruik niets anders
Op een beurs gekocht. Je moet er een beetje handigheid in krijgen, maar dan werkt het prima. Ik gebruik het nog niet zo lang, dus weet niet of ik de scheermesjes weer op ga pakken, maar vond het wel het proberen waard.
Wel ook voor mijn zus gekocht, zij gebruikt het regelmatig (woont in het buitenland, dus altijd blote benen).

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Mijn kleindochter van 11 is donker behaard en vind dit storend bij het zwemmen. De kristalpad heb ik op een beurs gekocht. Ze kan zichzelf nu pijnloos ontharen en gaat weer graag zwemmen daardoor.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Ik gebruik allure kristalpad al 10 jaar en ben er nog steeds tevreden van!
Het is zo gemakkelijk om te gebruiken en het doet helemaal geen pijn!! Echt fijn dus.
Ook heel gemakkelijk om mee te nemen op reis.
Een echte aanrader!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Ik heb hem geprobeerd en hij werkt simpel: mijn huid voelt glad aan en ik heb geen irritatie gehad. Wat ik wel jammer vind, is dat de navullingen op de beurs goedkoper zijn dan online maar goed, heb ik meteen weer een reden om naar een beurs te gaan. Verder doet hij gewoon wat je verwacht

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Gebruikt zoals aangegeven. Werkt goed en geeft een glad resultaat. Doet wat het moet doen.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Eerlijk? Ik was eerst sceptisch, maar het werkt echt. Ik ben een man en gebruik het voor mijn rug- en borstharen. Geen ingegroeide haartjes of bultjes zoals bij scheren, en de haartjes blijven bij mij veel langer weg. Bovendien wordt je huid meteen zijdezacht en een beetje gescrubd – echt een aanrader!

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Mij bevalt de kristalpad heel goed. Ik heb het gekocht op de winterfair in Den Bosch , omdat een vriendin van mij het aanraadde en ik gebruik het nu al 2 maanden.
Heerlijk gladde benen , geen stoppels meer en mooie huid. Het ontharen gaat heel snel en efficiënt. Hier kan geen epilady of scheermes tegenop, dus ik ben blij met de pads. Volgende week ga ik op vakantie en dan kunnen ze mee in mijn handbagage, dus ideaal. Blij met deze ontdekking.

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Oprecht goed ! Ik snap de beoordelingen niet hoor. Mijn huid is super zacht, haartjes zijn weg en super makkelijk in gebruik! Ik ben fan :).

Odpowiedź od Allure Kristalpad
Jaren geleden gekocht en in eerste instantie dacht ik ik ben weer ergens ingetrapt!gebruikte het niet meer en was het naderhand ook kwijt! Toen ik de dames van kristalpad weer tegen kwam op een beurs vertelde ik mijn ervaringen dat het niks deed! Wat bleek? Gebruikte het helemaal verkeerd en had er weer 1 gekocht en die gebruik ik nu al jaren! Uitleg vd demonstratie is dus echt belangrijk!gebuik dus alleen nog maar de kristalpad, wil niks anders meer! Oh en mischien ook belangrijk voor degene die uitslag of zo krijgen haren weg is weg want draai je door krijg je wel irritaties is mijn ervaring geweest!djw dames vd kristalpads voor jullie goede uitleg...voor mij was dat nuttig! Hoop jullie binnenkort weer tegen te komen want heb nieuwe stickers nodig.:-)