En rigtig god højttaler med fantastisk lyd og nem at bruge og bære. Jeg sætter stor pris på denne virksomheds bæredygtighed og fokus på produkternes æstetik. Leveringen var hurtig, tak.
Super god kundeservice - ringede til dem ca. 10 min. efter jeg havde bestilt min vare. For at høre hvor hurtigt de sendte afsted fra deres lager, da jeg ikke havde læst mig frem til det og stod og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtigt fremme efter de blev bestilt, ingenting at sætte på leveringen. Men er skuffet over høretelefonerne. De er ihvertfald ikke mere end de 400kr værd. De er fine nok til at lytte musik og pod... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har ejet flere af produkterne lige fra starten af rejsen i 2011. Det har været en fornøjelse at nyde den gode lyd, samt de stilmæssigt og ikke mindst holdbarheds-mæssigt gennemførte produkter. Nog... Zobacz więcej
O Kreafunk
Napisane przez firmę
We are Danish design and lifestyle, helping you make the most of every moment by creating and offering beautifully designed audio and easy tech products that support every need and individual style. Kreafunk is made for every moment. Big or small.
Everyday design that unites creativity and functionality in a cool universe of wireless Bluetooth speakers, headphones, earplugs and leather accessories.
Making everyday life easier through the power of sound.
We think every day is to, in some way, be celebrated. That’s why we make beautiful audio products that are easy to use by anyone. Our promise is that they suit your needs, come with an affordable price tag and can be with you exactly when you need them.
Dania
- kreafunk.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Guter Kopfhörer für einen angemessenen Preis.
Mir gefällt, dass der Kopfhörer ahead II nicht so riesig ist. Ausserdem sieht er auch ganz gut aus. Der Klang ist für mich gut. Reicht auf jeden Fall für meine Zwecke.

Odpowiedź od Kreafunk
Ikke brugervenlig på nogen måde.
Vi har den nyeste aTUNE radio og Ivy-vækkeur. Produkterne lader til at være i orden og visuelt er de flotte.
Men vejledningerne er de ringeste og mindst brugervenlige, vi nogensinde har set. Skal man virkelig bladre igennem 77 sider for at indstille et vækkeur?? Den ene vejledning er desuden mangelfuld (den samme version ligger på virksomhedens hjemmeside også).
Vækkeuret er ikke brugervenlig. Der er 5 knapper. Forskellige antal tryk på den samme knap udløser forskellige funktioner, og man kan trykke op til 5 gange på én knap... det er det modsætte af intuitiv design. Øv.
Obs. produkterne er købt i Magasin og ikke via Kreafunks hjemmeside.

Odpowiedź od Kreafunk
The idea — 5 stars, quality regarding my experience — only 2, sadly.
First aHEAD headphones I have bought at some airport two years ago — design is brilliant, sound quality the best. Then right away I have decided to give my partner aSENSE In-ear headphones as a Christmas gift.
As for today, aSENSE is in a trash bin already, the product one day just shut down, and aHEAD’s one side is not working as well together with constant switching and bugging.
The idea — 5 stars, quality regarding my experience — only 2, sadly.
For the price I was hoping to use it few years more.

God oplevelse
Let hjemmeside at finde rundt på, hurtig levering og lækker kvalitet af produkterne.

Odpowiedź od Kreafunk
Defekt vækkeur ombyttet med det samme
Defekt vækkeur ombyttet med det samme. Nyt modtaget dagen efter

fantastisk højtaler
fantastisk højtaler
jeg er hørehæmmet derfor ekstra must at lyden er go

Bedst service i Danmark
Bedst service i Danmark. Godt kvalitet af produkter. Jeg kan kun anbefale.

Hurtig behandling af reklamation
Har haft et par aHEAD || i et godt stykke tid. God lyd og lang afspilningstid på en opladning.
Da de pludselig ikke vil lade op, bliver de ombyttet uden problemer på få dage 😊

Skuffende lydniveau
Købte en Kreafunk Karl højtaler på grund af gode anmeldelser på lydkvalitet samt at den kan holde strøm i 30 timer efter opladning. Lyden er bestemt ok for en lille højtaler, dog ikke imponerende. Men virkelig skuffende at det laveste lydniveau er utrolig højt - spiller den på laveste lydniveau, kan man ikke føre en normal samtale, hvis højtaleren står i samme rum. Så man har valget mellem ingen lyd eller meget høj lyd. Det er enormt irriterende. Ville returnere den, hvis det var muligt, men den er købt i butik og emballagen er brudt.

Odpowiedź od Kreafunk
Rigtig fine produkter og uovertruffen…
Rigtig fine produkter og uovertruffen kundeservice ved opståede problemer. Lyden fra de små højtalere er rigtig god til en fin pris. God batterilevetid!
Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale Kreafunk.