En rigtig god højttaler med fantastisk lyd og nem at bruge og bære. Jeg sætter stor pris på denne virksomheds bæredygtighed og fokus på produkternes æstetik. Leveringen var hurtig, tak.
Super god kundeservice - ringede til dem ca. 10 min. efter jeg havde bestilt min vare. For at høre hvor hurtigt de sendte afsted fra deres lager, da jeg ikke havde læst mig frem til det og stod og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtigt fremme efter de blev bestilt, ingenting at sætte på leveringen. Men er skuffet over høretelefonerne. De er ihvertfald ikke mere end de 400kr værd. De er fine nok til at lytte musik og pod... Zobacz więcej
O Kreafunk
Napisane przez firmę
We are Danish design and lifestyle, helping you make the most of every moment by creating and offering beautifully designed audio and easy tech products that support every need and individual style. Kreafunk is made for every moment. Big or small.
Everyday design that unites creativity and functionality in a cool universe of wireless Bluetooth speakers, headphones, earplugs and leather accessories.
Making everyday life easier through the power of sound.
We think every day is to, in some way, be celebrated. That’s why we make beautiful audio products that are easy to use by anyone. Our promise is that they suit your needs, come with an affordable price tag and can be with you exactly when you need them.
Dania
- kreafunk.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Hurtig service
Hurtig service. Fantastiske aBoom+ højtalere der bare spiller som en drøm med en heftig bass. 🙌🙌 En god oplevelse kreafunk kan klart anbefales 🙂

Super gode produkter
Virkelig fine høreværn, min autistiske datter elsker dem. Også virkelig fine høretelefoner, dem er vi ved at træne hende til at bruge.
Super fin og hurtig service.

Odpowiedź od Kreafunk
Hurtig levering..dejlig og funktionel…
Hurtig levering..dejlig og funktionel vare..fantastisk højtaler, god lyd..god pris..

Odpowiedź od Kreafunk
Flot design og god kundeserivce
Jeg er godt tilfreds med mit vækkeur, da det er et flot design og har et behageligt display, der ikke lyser hele soveværelset op om natten. Vækkeuret har mange gode og brugbare funktioner som afslapningsmusik at falde i søvn til, lysstryrke på skærmen, lys at vågne op til og meget mere. Grunden til, at jeg ikke giver den fem stjerner er fordi, batteriet holder kun i to døgn, hvis displayet hele tiden skal være tændt, og fordi man ofte skal have brugsanvisningen frem, når man skal bruge en af de mange funktioner, da der er få knapper som har flere funktioner.

Odpowiedź od Kreafunk
Hurtig levering og fin lyd
Hurtig levering og fin lyd.
Desværre er touch knapperne på høretelefinerne så følsomme at lyden ofte skrues op uden det er meningen eller jeg får sat på pause fordi høretelefonerne bliver ramt

Odpowiedź od Kreafunk
Kort batteritid og mister forbindelse
Fik et par Asense i julegave for 1,5 år siden. De kan nu kun holde strøm omkring 20-30 af gangen. Virkelig dårligt.
Desuden har de altid mistet forbindelsen ugentligt og derfor skulle “parres” igen med en hard reset.

The Ajazz Stone is a fantastic speaker
The Ajazz Stone is a fantastic speaker; we love both the design and the sound. We ordered two, and coincidentally, one was defective. Kreafunk sent us a replacement, which we are very happy with, and we will continue to follow their service.

God service- super prudukt
God service, hurtig fragt. Og jeg elsker min nye Aboomer+ alle pengenes værd

Loyalitet betaler sig
Jeg har ejet flere af produkterne lige fra starten af rejsen i 2011. Det har været en fornøjelse at nyde den gode lyd, samt de stilmæssigt og ikke mindst holdbarheds-mæssigt gennemførte produkter. Nogle producenter formår at holde fast i forbrugeren, selv i meget foranderlige digitale tider. Krea Funk er en af disse.

Odpowiedź od Kreafunk
Jeg havde allerede en højtaler fra jer
Jeg havde allerede en højtaler fra jer, og den har jeg haft i 10 år.
Så tænkte at nu skulle samlingen udvides lidt. Så jeg købte aBOOM fra jer og det har jeg ikke fortrudt.
Der er rigtig god lyd i. Så jeg kan klart anbefale Kreafunk.

Fed lyd
Fed lyd - hurtig forbindelse og nemmest have med og spiller lang tid på en opladning ❤️👍🤸🏾♂️