Kram og kanel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice Havde bestilt et bestiksæt til en bryllupsgave. Bestilte vis tlf, hvor tekst og billeder var lidt småt og fik valgt noget gavepapir der viste sig at være julepapir. Havde samtidig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice hele vejen rundt. Da jeg lagde min ordre havde jeg lavet en fejl i min mailadresse, jeg skrev det til Kram og Kanel om aftenen og morgenen efter svarede de på min mail at de ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke handlet med dette firma tidligere, men da jeg så, at de havde oxo ananas slicer på lager, magen til den jeg lige har ødelagt, bestilte jeg mandag aften, og allerede i dag onsdag formiddag... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

1000 tak til Kram og Kanel for håndtering af reklamation ud over det sædvanlige. Fra telefonsamtale til modtagelse af erstatningsprodukt er der flot service hele vejen igennem. De er professionelle o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep żelazny

Napisane przez firmę

Hos Kram & Kanel isenkram i Herning kan du købe et stort udvalg i bageartikler, køkkengrej, alt i køkkenudstyr og isenkram.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

441 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 48

Napisz recenzję

Fremragende service

Min bestilling blev behandlet og afsendt hurtigt. Der et af glassene gik i stykker under leveringen, reagerede de med det samme og sendt en erstatning samme dag.

29 marca 2024

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er bare glade for, at du nu har alle glas i hele 🥰

Oceniono na 4 z 5

30 marca 2024

Hej Viktoriya,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du synes om leveringstiden.

Hej Costas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig og korrekt 😀

Oceniono na 1 z 5

Vi mangler pakken!!

4 kwietnia 2024

Hej Claus,

Tak for anmeldelsen.

Jeg kan se, at pakken står som udleveret i pakkeshoppen..
Jeg kontakter dig lige privat 😊

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille på hjemmesiden og…

Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering

2 kwietnia 2024

Hej Dorthe,

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du synes, at vores siden er brugervenlig og at leveringen gik hurtig 🤩

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, det var for mig et nyt sted at handle,men det bliver ikke sidste gang

7 marca 2024

Hej Inga,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰
Vi er meget glade for at tilfredsheden var i top. Vi glæder os meget til du kommer tilbage 🤩

2 marca 2024

Hej Karina 😀

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at pakken nåede hurtig frem 🚛💨

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, super kundeservices da min mail var gået i udu. Kan kun anbefale denne online-shop :)

5 marca 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling! 🥰
Vi er glade for, at du have en god oplevelse.

God oplevelse

Hurtig levering og god pris

7 marca 2024

Hej Frank,

Mange tak for den fine anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at du synes om leveringstid og pris 🤩

Fin hjemmesiden

Fin hjemmesiden - gfandt lige det jeg skulle bruge som jeg har ledt længe efter

4 lutego 2024

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du fandt, hvad du manglede 😊

Fin service

2 lutego 2024

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse😀
Dejligt at du kunne lide servicen.
Vi håber at gaven faldt i god jord.

Mvh. Freja - Kram og Kanel

Hurtig og god service

31 stycznia 2024

Hej Bente,

Dejligt at du synes om servicen hos os, samt den hurtige levering.🚚

Mvh. Freja - Kram og Kanel

Hej Mette,

Mange tak for din fine anmeldelse😃
Vi er glade for, at du synes om priserne og at pakken var hurtigt hos dig.

mvh. Freja - Kram og Kanel

Oceniono na 1 z 5

I skulle ikke ha nogen stjerner

I skulle ikke ha nogen stjerner, det fortjener i ikke.
Jeg købte en håndpisker af jer den 1/1-24 som ikke levede op til min forventning. Så den var til børn istedet.
Så jeg sendte den til bage og i vil ikke hente den, så nu er den tilbage hvor jeg sendte af fra her den 25/1-24
I er en dårlig firma som kun tænker på at få penge ind…

Ja jeg har fået en retur label
Men det var den nævnte adr. Jeg sendte til fra starten af.

25 stycznia 2024
Opinia niezależna

Hej Susanne,

Vi er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Ifølge vores retur betingelser skal pakken sendes til vores erhvervs adresse (Bredgade 6, 7400 Herning), da vi ikke har mulighed for at køre rundt til forskellige pakkeshops og hente pakker.

Men trods denne misforståelse, så endte det med at vi sendte dig et returlabel, for at løse problemet, på vores regning.

Mvh. Camilla - Kram og Kanel

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej