Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte

4,9

Dejligt personale

Dejligt personale og atmosfære 👍

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kraes

Hej Marianne, tusind tak for din anmeldelse, den er vi super glade for 😍Vi glæder os til at se dig i butikken igen - Kh Maria

Den bedste oplevelse ever

Flot tøj - gode tips til styling og jeg har simpelthen fået den bedste service nogensinde ...jeg har ingen betænkeligheder ved at anbefale KRÆS

18 marca 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Helle. Tusind tak for de mange rosende ord 🥰 Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive os en anmeldelse ☺️ Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang! Mvh Maria

Oceniono na 5 z 5

Et besøg hos de søde Kræspiger løfter…

Et besøg hos de søde Kræspiger løfter altid humøret. Og når man så kommer hjem med en posefuld lækkert kræs , så forbliver humøret højt😍.

18 marca 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Helene. Tusind tak for de fine ord - det giver virkelig et smil på læben 😍 Vi er glade for du vil dele din oplevelse herinde 😊 Kh. Maria

Personlig og ærlig vejledning

Personlig og ærlig vejledning. Altid smilende og imødekommende personale.

25 lutego 2025

Odpowiedź od Kraes

Tusind tak for de fine ord, det giver smil på læben 🥰 Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang ☺️ Mvh Maria

Fin kundeservice

Fin kundeservice

4 marca 2025

Odpowiedź od Kraes

Tusind tak fordi du tog dog tid til at give os de fine stjerner herinde 😄Rigtig god dag til dig. Mvh Maria

Hurtig og god service

17 lutego 2025

Odpowiedź od Kraes

Tusind tak for de flotte stjerner, Ina ⭐️ Vi er glade for, at du har haft en dejlig oplevelse hos os. Vi glæder os til, at hjælpe dig en anden gang ❤️
God weekend.
Vh. Astrid fra Kræs

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en virkelige god oplevelse

Jeg havde en virkelige god oplevelse, med fik hjælp til hvad tøj der passer godt til mig.😍
Og der var meget rummelighed og meget velkommen i butikken.
Da jeg har nedsat syn og hørelse, er det vigtigst at jeg fik god vejledningen med tøj.
Og fik også vide hvordan rummet og trapper osv.👌🏻😄

14 lutego 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Lone, så dejligt at have jer på besøg i begge omgange:-)) Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os herinde, det gør os glade. På glædeligt gensyn og ha et smukt forår- Kh Heidi

Simpelhen så god service

Simpelhen så god service. Skulle ha ombyttet jakken pga størrelse. Jeg sendte min retur og få dage efter modtog jeg den anden

9 lutego 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Lone. Vi er glade for, at vi fandt den rette størrelse til dig. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse til os 😍 Vi håber, at kunne hjælpe dig en anden gang ❤️
Kh. Astrid fra Kræs

Odpowiedź od Kraes

Kære Lone. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for, at du har haft en skøn oplevelse hos os 😁 Rigtig god dag. Kh. Emma

Oceniono na 5 z 5

Super god pris og super hurtig og…

Super god pris og super hurtig og uproblematisk levering 👍
Handler gerne hos jer igen.

28 stycznia 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Jeanett. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse til os 😁 Vi sætter stor pris dine rosende ord. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang ❤️
God weekend.
Kh. Astrid

Super!

Super lækkert tøj! Super god service! Super hurtig levering! Bare godt at handle hos Kraes både online og når man er så heldig at komme til Ålborg i ny og næ ☺️

29 stycznia 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Lone. Man kan jo ikke lade være med at smile 😃 Tusind tak for dine rosende ord. Vi sætter stor pris på din loyalitet! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang, hvad end det er fysisk eller online ❤️God weekend.
Kh. Astrid

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice. Købte bukser der var for store. Returnerede dem. Blev ringet op af en af kræs pigerne der spurgte om jeg ville prøve med et nr mindre. Ellers kunne jeg komme ind i butikken og få hjælp til at finde det perfekte match👌🏻 derudover hurtig levering

14 stycznia 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Lotte, tusind tak for dine fine anmeldelse og skønt du tog dig tid til at dele din oplevelse herinde. Det sætter vi enorm stor pris på:-)) Dejligt du er tilfreds. Skøn aften- Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering af skønt tøj :)

Hurtig levering af skønt tøj :)
Den bedste handelsoplevelse meget længe.
100% ærlighed om størrelse, den blive noget nok for lille til dig eller for stor.
Super god vejledning og i forhold til hvad tøjet kan bruges sammen med.
Skulle det være nødvendigt at returnere en vare, bliver man mødt med hjælpsomhed og venlighed.
Jeg kan kun give Kræs mine bedste anbefalinger.
Har handlet der flere gange og det kommer jeg til igen.

2 stycznia 2025

Odpowiedź od Kraes

Godaften Helle, mange tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at læse. De bedste anbefalinger, så kan vi vist ikke bede om mere:-)) Vi glæder os til at se dig igen. Rigtig god aften. Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Stort og lækkert udvalg af tøj i alle…

Stort og lækkert udvalg af tøj i alle prisklasser. God service og hurtig levering

29 grudnia 2024

Odpowiedź od Kraes

Godaften Birgit, mange tak for din anmeldelse -dejligt du er tilfreds, det glæder os at høre du er tilfreds. Sov godt, Kh Heidi

God betjening

God betjening

5 stycznia 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Kis, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde. Rigtig god dag. Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Skøn forretning og super dejlig…

Skøn forretning og super dejlig betjening. Stort og lækkert udvalg af tøj i alle prisklasser. Største anbefaling herfra

29 grudnia 2024

Odpowiedź od Kraes

Ejj, hvor dejligt du anbefaler os, det sætter vi stor pris på - og har haft en god oplevelse. Skøn mandag fra os til dig. Kh Heidi

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej