Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte
Nørregade 8, 9000, Aalborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Virkelig god service - lækre styles og gode tilbuds priser på live

Odpowiedź od Kraes
Fine varer, godt websted og hurtig levering. Købt her nogle gange, altid uproblematisk 😊

Odpowiedź od Kraes
Jeg har bare fået den bedste service hos Kræs. Så søde piger. Her handler jeg helt sikkert igen.

Odpowiedź od Kraes
Service gratis fragt retur og en fantastisk service af Heidi

Odpowiedź od Kraes
Altid lækkert tøj gode poser og super service .. lam varmt anbefale og handel her

Odpowiedź od Kraes
Har handlet hos KRÆS flere gange. Hurtig levering og lækkert tøj. Giver hermed min bedste anbefaling.

Odpowiedź od Kraes
Altid den bedste betjening 🌞 og et skønt sted at komme. Og det fedeste tøj ❤️

Odpowiedź od Kraes
Venlig og imødekommende betjening - og ingen sure miner over returvarer 😄

Odpowiedź od Kraes
Okay, jeg er kæmpe fan af Kræs!🤩
- Lækre kvalitets brands!
- Masser af forskellige styles at vælge imellem!
- Gode priser!
- God og overskuelig hjemmeside!
- Hurtig levering!
- Enormt god, sød og empatisk kundeservice!
Ja, jeg kunne blive ved! Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg besøger Kraes.com 🤩

Super service og seriøst den hurtigste levering 100 % tilfreds ❤️

Odpowiedź od Kraes
Man kan altid regne med, Heidi og co. fra Kræs gør deres bedste for deres kunder.

Odpowiedź od Kraes
Fantastisk butik og personale. De skønneste søde kvinder.😃😃
Og altid super service med et kæmpe smile. Hurtig levering. 😍😍😍

Odpowiedź od Kraes
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.