Oceniono na 5 z 5

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Meget fine vare til mit juletræ

Meget fine vare til mit juletræ, så flot udført

13 maja 2025

Hej Winnie
Tak for de 5 flotte stjerner 🌟 Dejligt vi kunne hjælpe dig - vi håber, at vi må hjælpe dig en anden gang ❤️ Du ønskes en dejlig dag.

Jeg værdsætter I giver ærlig

Jeg værdsætter I giver ærlig, personlig og god betjening

Hej Pia
Der skal lyde et stort tak for dine rosende ord. Det går lige i hjertet ❤️ Det er lige sådan, at vi ønsker at KRÆS skal være. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang 🫶🏼

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice er helt i top

Kundeservice er helt i top - god oplevelse at besøge butikken

Hej Hanne ☺️
Tusind tak for dine rosende ord. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen en anden gang. Du ønskes en dejlig dag ❤️

Perfekt shoppe oplevelse

God service. Fedt tøj og en super stemning i butikken

Hej Maj-Brit
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os ❤️ Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🫶🏼

Oceniono na 5 z 5

Flot vare helt som beskrevet

Flot vare helt som beskrevet. Hurtig levering. Fin indpakning ig en personlig hilsen med. Handler der gerne igen

11 grudnia 2025

Kære Anette 🫶🏼
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Vi glæder os til at forkæle dig en anden god gang. Vi ønsker dig et lykkebringende nytår ❤️

Super god service

Sød betjening og hurtig levering

10 grudnia 2025

Kære Jesper
Tusind tak for dine 5 flotte stjerner 🌟 Vi ønsker dig et godt og lykkebringende nytår 🎉

Fantastisk service -flotte vare/tøj

Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør alt for at kunderne føler sig tilpasset i butikken.
Et unikt sted at handle.
❤️🧑‍🎄🎄🎅🎁🍾🥂

13 grudnia 2025

Kære Susanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️ Den sætter vi stor pris på! Det betyder meget for os 🫶🏼 Vi ønsker dig et godt og lykkebringende nytår ❤️
Kh. Astrid fra Kræs

Fantastisk service

Fantastisk service, gaver var indpakket og klar til juleaften ved modtagelse i det fineste gavepapir. VI har handlet i butikken igennem flere år og service er altid super. Sødt og rart personale som hjælper og giver gode råd.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Kraes

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi enorm stor pris på. Glædelig jul til jer og på glædelig gensyn.🥰 Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejligt sted at handle hvor der…

Rigtig dejligt sted at handle hvor der bliver kræset for kunderne

28 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Godaften Ernst, mage tak for din tid herinde og for din opbakning - det er vi glade for🥰 Glædelig jul herfra os af og på gensyn i 2026. Kh Heidi

Skriver sjældent anmeldelser

Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pakket ind hvilket jeg virkelig gerne ville.

Begge pakker var pakket godt ind med pynt og der medfulgte i forsendelsen også en fin hilsen.

Meget personligt salg 5/5 😊

12 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Kraes

Godaften Mathias, mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde , det sæter vi virkelig stor pris på.. Må i have nogle dejlige juledage og håber Mor bliver glad for gaven🥰- TAK og glædelig jul. Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af lækkert tøj

Stort udvalg af lækkert tøj. Skøn betjening og super god stemning i butikken.
Føler sig forkælet hos Kræs❤️

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Kraes

Hej Bettina, tak for de rosende ord, det varmer altid, vi er glade for du føler dig set hos os 🥰
Rigtig glædelig jul til dig og dine 🥰 🎄 Kh Heidi

Dejlig butik

Altid søde og hjælpsomme og så er der meget lækkert tøj til ok priser👍😃

19 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Mange tak Laila, tak for at være med i så mange år, altid en fornøjelse♥️🧑‍🎄 glædelig jul herfra os af

Nemt og let at bestille

Nemt og let at bestille, hurtig levering og ovenud tilfreds med varen jeg købte.

24 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Marianne, tak for din anmeldelse og ikke mindst støtte, det sætter vi enorm stor pris på - håber du får en dejlig jul 🧑‍🎄og at vi ses igen. Kh Heidi ♥️

Oceniono na 5 z 5

Jeg er rystet over man opnår gratis…

Jeg er rystet over man opnår gratis fragt modtager så bukserne de er så for store dem sender jeg så retur og bliver trukket fragt begge veje

Ikke om jeg ligger en ny ordre på et par i et nr mindre hvilket jeg havde planlagt at gøre

Nu har jeg ændret min anmeldelse og givet jer 5 stjerner og det gør jeg fordi I var så søde at I ringede til mig hvor vi sammen opdagede der var en fejl alt er godt og ja næste gang jeg skal købe noget vil jeg helt sikkert se om jeg kan få det hos jer da i faktisk ombytter

Alt er godt tak for snakken i telefonen

16 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Tak for din anmeldelse – også selvom den gjorde lidt ondt at læse. Vi har heldigvis ikke mange 1 stjernede anmeldelser, men jeg er virkelig glad for, at vi fik snakket og fandt ud af, at det primært skyldtes en misforståelse. Det betyder meget, at du gav os muligheden for at rette op.

Jeg håber, du får lyst til at kigge forbi igen. Ønsker dig en rigtig dejlig og hyggelig jul.

Kærlig hilsen
Heidi

Stemningen

Stemningen, tonen, betjeningen, og et stort udvalg..👍🧑‍🎄🤎

18 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Vinnie, tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi rigtig stor pris på . også en glædelig jul til dig.♥️🧑‍🎄

Bedste KRÆS

Bedste KRÆS! KRÆS I tøj, oplevelse, værdi, pris og service - megadejlig butik!

5 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Kære Vibeke, tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner, meget taknemlig over at du tog dig tid til at anmeldes os herinde.
Ha en god aften og ikke mindst en dejlig jul med dine.
Kh Heidi

Oceniono na 4 z 5

Bortset jeg ikke kunne trække den over…

Bortset jeg ikke kunne trække den over mine brede hofter, og har syet dem bredere foroven, er jeg glad for bukserne

2 listopada 2025

Odpowiedź od Kraes

Godaften Lissie og hej igen, super ærgeligt med bukserne, men har sendt dig en mail vedr. målene:-)). Du skulle da ikke have det bøvl med at sy dem om, hvis fejlen er fra leverandøren - håber du svarer mailen. Og i øvrigt tak for at skrive en anmeldelse herinde og så endda med 4 stjerner:-)) Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Lækre styles til gode priser

Lækre styles til gode priser. Super service og hurtig levering

27 października 2025

Kære Jeanette. Tusind tak for din fine anmeldelse 💕
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 🌸
God weekend.

Vh. Astrid fra Kræs

Fantastisk hyggelig butik 🌸

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰
Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges 🌸
Når pakken kommer frem (hurtig forsendelse), er der altid en lille sød hilsen fra butikken ♥️
Tak for Kræs 🥰

2 listopada 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Kraes

Kære Anja, tusind tak for din skønne anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du nyder vores lives og den lille ekstra hilsen i pakkerne 🥰 Det betyder virkelig meget for os, at du deler din oplevelse ♥️
God weekend.

Vh. Astrid

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej