Had 1 x mindere ervaring met verkeerde levering… maar die ben ik al weer vergeten door de goede afhandeling en nieuwe bestelling en dus ook super snelle levering van mijn laatst bestelde onderdelen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Klantenservice heeft toegang to bestellingen en gegevens van de klanten. Voor wat ben je dan een klantenservice lijn. Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling en kan ook niks terug vinden... Zobacz więcej
Slechte klanteservice pakket kwijt en ze doen niet eens moeite ben echt klaar met k parts vaste klant hier normaal maar de laatste tijde ga ik liever naar fresh parts die leverd tenminste nog
Bestelling wordt snel geleverd , goed verpakt , goeie kwaliteit , ga zo door , Toppie.
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer slechte service
Waardeloos bedrijf
Ik heb een accu besteld, verkeerde accu ontvangen. Vervolgens beweren zij dat het wel de juiste accu is, terwijl ik een foto heb meegestuurd. Als je ze mailt reageren ze gewoon niet en als je belt krijg je een telefoniste aan de lijn die aangeeft dat zij je niet kan doorverbinden en niks voor je kan doen.
Originele cilinderkop besteld
Originele cilinderkop besteld, de temperatuursensor van de oude cilinderkop past niet in de nieuwe, het schroefgat is te klein, ik stuur de klantendienst om dit te melden, ze zeggen dat het wel moet passen, ik vraag of ze een temperatuursensor hebben die wel past op hun eigen cilinderkop, NEE WE HEBBEN GEEN SENSOREN, verder ook geen antwoord meer gekregen. Ik bestel hier nooit meer
Helaas moet ik een ster geven
Helaas moet ik een ster geven. Wat een slechte service. Zoon heeft nieuwe Yasuni R2 uitlaat gekocht voor 260 euro. Na 10 minuten rijden smelt de lak en wordt het ding zwart, geen garantie zegt K parts. Want de afstelling zal wel niet goed zijn waardoor de uitlaat te heet wordt..een uitlaat die niet heet mag worden? Wat een kolder! Las al veel slechte reviews, helaas te laat. Nooit meer bestellen hier.
Prima Accu online besteld
Accu online besteld. Binnen drie dagen ontvangen. Prima product. Geen verser contact nodig gehad.
Zeer slechte klantenservice
Er zit zo'n domme bimbo aan de telefoon die werkelijk nergens verstand van heeft.
Het is toch normaal als je belt voor een onderdeel, dat je normaal antwoord krijgt?
Nee je moet een mail sturen waar je vervolgens een week op wachten moet.
En je kan ook whatsapp gebruiken en wat denk je 2 weken later een onzinnig appje terug.
Maat van me bestelde een uitlaat die was krom.
Zeer slechte klantenservice!
Super slecht
Het is dat ik geen 0 sterren review kan plaatsen, product is nooit afgeleverd, waar wel voor betaald is, ze vragen 3x de prijs op bol.com dan dat ze het aanbieden op hun eigen website, nou dan verwacht je wel een beetje support, pakket is niet afgeleverd en totaal geen medewerking vanuit k-parts, want als de postnl bezorger zegt dat het afgeleverd is, is dat zo, terwijl ik een ring doorbell heb en kan aantonen dat er op de aangewezen dag en tijd niemand langs is geweest met een pakket, willen ze hier nog niet mee samen werken, en moet ik t maar accepteren dat ik betaals heb voor een product wat ik nooit van mn leven zal gaan zien, super slechte service, geen support, geen medeleven, en niet oplossingsgericht
Puch zadel besteld
Puch zadel besteld, zonder monteren kun je niet even zien of het past en of het lekker zit. Niet dus. Kijk je op hun retour advies dan kan dit niet hoe slecht wil je een firma hebben zo kan ik ook geld verdienen. Advies niks kopen daar houd die vanzelf op. Zzzeeerrr klant onvriendelijk.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice, inmiddels de derde keer dat er een product verkeerd is of ontbreekt.
Dan contacteer je de klantenservice, om het proberen op te lossen. Voelen ze zich na 1 keer terug te mailen gewoon te goed om te reageren!
Telefonisch contact is evengoed waardeloos, je wordt nog net niet weggejaagd. Ik heb ik elke instantie ook geen vervangend product ontvangen of een andere tegemoetkoming.
Valbeugels lak beschadigingen
Achterval beugels besteld voor mijn vespa past er volledig niet op en heeft mijn lak beschadigd. ik kan dit niet retournere omdat de voorwaarden van het retourneren is dat ze je nog niet hebt gemonteerd. Bij mij heb ik ze al gemonteerd maarja aan beide kanten van mijn scooter is mijn lak er gwn volledig af. Dus dit betekent dat ze niet erop passen. oo heb meerdere malen contact gezocht maar ik krijg maar geen antwoord.
Gewoon goede spullen en snel geleverd
Het enige voordeel is dat als je bestel…
Het enige voordeel is dat als je bestel dat het snel in huis is. Maar letterlijk alles wat ik daar besteld heb en in de scooter is gegaan. Is in no time kapot. En eerst denk je ligt aan de scooter. Maar dit is nu bij de 2de scooter. Ik wacht wel wat langer op kwaliteit
Ls2 shere lux helm slechte kwaliteit
Mijn helm is gisteren op de grond gevallen nu laat de buitenlaag los je kunt hem zo afpellen net een sinaasappel. Terwijl er op een andere plek wat krasjes zijn gekomen wat normaal zou zijn na dat hij is gevallen maar dat er op een plek de buitenste laag helemaal los laat lijkt mij niet normaal. Lijkt mij dat er tijdens de productie is mis is gegaan.
Heb een foto gestuurd maar krijg als reactie valt niet onder garantie.
Kijk begrijp dat je wat laat vallen diet niet onder garantie valt maar dat dit het gevolg zegt volgens mij genoeg over de kwaliteit van het product.
Groet Anna Peeks.
Bestelling gedaan 1,5 week geleden
Bestelling gedaan 1,5 week geleden, Bestelling is niet goed uitgeleverd, ze zeggen dat het kompleet is geleverd.
Bestelling Richting aanwijzers Voor en Achteren.
Meerdere malen contact opgenomen Klantenservice elke keer gaan we gaan onderzoek opstarten nog steeds niks.
Slechte Uitlevering Service K-PARTS
zeggen dat het geleverd is, klein pakje is geleverd, 1 onderdeel past net in dat doosje, bewijzen opgestuurd nog geen antwoord, Echte Slechte Service K-PARTS
Ik ga echt niet meer bij hun bestellen.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, heb 3 weken moeten wachten op een pakketje
De niet bestaande service van K-parts
onderdelen besteld om de scooter van mijn dochter te repareren, waaronder een 25km/h CDI. Snel geleverd maar niet direct tijd gehad om het e.e.a. te monteren. Na het monteren kom ik erachter dat ze ipv een 25km/h een ongelimiteerde CDI hebben geleverd waardoor de scooter 63km/h loopt. Dus na 5 weken schrijf ik K-parts dat ZIJ een verkeerd onderdeel hebben geleverd en dat ik dit graag om wil ruilen voor een 25km/h CDI. Hun reactie is dat ik de omruiltermijn van 2 weken heb overschreden en ook dat ik het onderdeel al gebruikt heb en ze het dus sowieso niet terugnemen.
Dat van de omruiltermijn klopt maar het gaat hierbij niet om een onderdeel dat ik fout heb besteld maar dat ZIJ fout hebben geleverd. Daarbij, hoe had ik er achter moeten komen dat het de foute CDI was zonder het te testen??? Een beetje een coulante houding was wel op zijn plaats geweest K-parts.
Hoe dan ook, K-parts levert snel, de onderdelen zijn niet top maar wel ok, maar de service is absoluut k**, waarschijnlijk staat daar de K van K-parts voor. Dus mocht je onderdelen bestellen, in ieder geval binnen 2 weken monteren en mocht iets niet werken vooral niet zeggen dat je het al hebt gebruikt. Maar eerlijk gezegd als dit het service niveau is van K-parts dan zou ik in het vervolg maar een deurtje verder gaan kijken.
Obd meter besteld
Obd meter besteld, krijg ik de volgende dag een leeg doosje met alleen de instructie er in. Schande voor dit bedrijf.
Bestel hier nooit meer wat!
First and last time buying here
If I can I will give this company less then 0, was my first order from this website, I buy a few items, but one item was not there, they don't send it. I contact the support by phone, they told me they can't do nothing, I have to write an email, I write an email for the support, they ask me if is there a backorder on my package, I send them pictures. And after that, after I ask for my item, or when they going to send it and fix this situation, they don't replied anymore. This is my first and last time buying in this website. If I don't get my item tomorrow or my money tomorrow I will press charges, in the police and a complain in kvk, basically everywhere. How incompetent people need to be to make mistakes like this. In all this years I order stuff online, this is the first time this happen to me. I don't recommend this website, only if you like to play lotto.
Als een bedrijf een cape kon dragen was dit het bedrijf geweest
Dit is mijn vaste bedrijf waar ik letterlijk elk onderdeel van mijn scooters en of brommers bestel
Letterlijk al mijn producten worden goed ingepakt en netjes optijd bezorgd
De klantenservice een paar keer gebruik van gemaakt voor enkele vragen zoals of bepaalde producten op mijn scooter passen en werd altijd goed geholpen niks op dit bedrijf aan te merken
Ik krijg altijd binnen een uur nog me track and trace code
Er is nooit iets beschadigd aangekomen of wat dan ook
Het zou leuk zijn om Kparts stickers bij de bestellingen te doen voor nieuwe potentiele klanten zodat iedereen kan zien waar de producten vandaan besteld worden
Met vriendelijke groeten
Een tevreden vaste klant❤️💪🏻
Slechte klantenservice, wordt totaal niet geholpen
Slechte klantenservice ze denken alleen maar aan geld en niet aan de klant, ik ben al heel lang klant en koop regelmatig onderdelen bij kparts maar zodra je bij de klantenservice komt wordt je behandeld als stront en niet geholpen
Snelle levering en redelijk keurige…
Snelle levering en redelijk keurige prijzen. Enkel het retourneren zou beter kunnen , maar qua snelheid in leveren top
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.