Uitlaat besteld voor de scooter met 1 week een scheur erin. Scooter kan niet gebruikt worden nu. Alle informatie gegeven, foto's gestuurd en alsnog moet de uitlaat terug en wordt er binnen 5 werkda... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goed. veel onderdelen, goede prijzen en vooral veel op voorraad. Pakket had vertraging, maar dat komt door postnl, daar kan het bedrijf niks aan doen.
Orders worden nooit op tijd overgedragen aan Post NL, na contact met de klanten service blijkt dat k parts pakketen te laat geeft aan Post NL. K parts klanten service is ook verschrikkelijk, heb je... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
4 x besteld, meerdere onderdelen tegelijk. Alles altijd in orde. Over de klantenservice kan ik niets zeggen, geen ervaring mee. Gisteren om 20.50 uur besteld, vanmorgen afgehaald bij afhaalpunt
Ik heb nu 4 x een bestelling gedaan
K-parts doet niet aan klantenservice alleen verkopen
Onderdelen zeer slecht verpakt, hier door missende onderdelen. Zelfde dag gemeld via mail met foto's en lijst missende delen. Meerdere telefoontjes erachteraan gepleegd, nu een maand later nog geen reactie. Betaling gedaan via Klarna daar een geschil gestart. Klarna heeft het wel kunnen regelen en de missende delen van de bon gehaald. Maar Kparts niks van gehoord tot op heden.
Snelle service goed product voor een…
Snelle service goed product voor een goede prijs!
Waardeloze klantenservice….wat bezielt jullie!?
Zoon besteld een hoop spullen, achterlicht is beschadigd geleverd, zoon van 16 is erg enthousiast en zet hem er toch op…Ik als ouder zeg dat hij dat niet moet accepteren en dien een verzoek tot retour ivm beschadiging in. Krijg een mail van hen Ratchet niet terug kan omdat het achterlicht reeds gemonteerd is en dat de beschadiging daardoor kan komen.
Kom op!! Waarom zou een klant de moeite nemen om een retour aan te “vechten” want dat is letterlijk wat er nu gebeurd!
Als compensatie een 16 jarige 20% korting aanbieden vind ik schaamteloos!
Wij bestellen hier NOOIT meer!
Goed bedrijf geen nonsens wel even naar…
Goed bedrijf geen nonsens wel even naar België van uit Eindhoven? Toppers
Slechte service
Slechte service, cadeau gegeven helm past niet 3 dagen buiten de 14 dagen retour periode en helm mag niet omgeruild worden voor een groter maatje……
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, bestel er regelmatig.
Mocht er is iets kapot aankomen lossen ze dit gelijk goed op
Service moet eigenlijk nul zijn.
Scooter onderdeel besteld voor mn zoon. Was een sinterklaas cadeautje. Nu had ik het verkeerde besteld en wilde deze ruilen. Dat kon niet want ik was twee dagen te laat en dat zou hun systeem niet aan kunnen. Kon ook niet retour. Zit ik met een onderdeel van 60 euro. Super service! Ga zo door Kparts!
Slechte klantenservice
Product besteld. Dit is tenslotte beschadigd geleverd. Heb 8€ retourkosten moeten betalen en ten slotte werd ik beschuldigd van beschadiging van een artikel. Nu wordt er 6€ gevraagd voor het product terug te krijgen en anders wordt het vernietigd. Bestel hier nooit op de site. Klantenservice heeft geen medelijden met klanten.
Eerste en laatste keer dat ik hier…
Eerste en laatste keer dat ik hier bestel en onderdeel is op voorraad staat op de site voor 12 uur besteld volgende dag in huis nou 2 dagen veder en heb nog genees me track and trace code
Eerste keer dat ik denk ik een review…
Eerste keer dat ik denk ik een review schrijf, super slechte service. Achterbumper besteld, alleen zit vol onder de krassen en beschadigingen. Ik begrijp dat het tweedehands is en er kunnen wat gebruikssporen op zitten maar dit is echt niet normaal. Schade was niet te zien op de foto’s. Klantenservice is onbereikbaar, tot nu toe 300 lichter.
Zeer slechte service
Waardeloos bedrijf
Ik heb een accu besteld, verkeerde accu ontvangen. Vervolgens beweren zij dat het wel de juiste accu is, terwijl ik een foto heb meegestuurd. Als je ze mailt reageren ze gewoon niet en als je belt krijg je een telefoniste aan de lijn die aangeeft dat zij je niet kan doorverbinden en niks voor je kan doen.
Originele cilinderkop besteld
Originele cilinderkop besteld, de temperatuursensor van de oude cilinderkop past niet in de nieuwe, het schroefgat is te klein, ik stuur de klantendienst om dit te melden, ze zeggen dat het wel moet passen, ik vraag of ze een temperatuursensor hebben die wel past op hun eigen cilinderkop, NEE WE HEBBEN GEEN SENSOREN, verder ook geen antwoord meer gekregen. Ik bestel hier nooit meer
Helaas moet ik een ster geven
Helaas moet ik een ster geven. Wat een slechte service. Zoon heeft nieuwe Yasuni R2 uitlaat gekocht voor 260 euro. Na 10 minuten rijden smelt de lak en wordt het ding zwart, geen garantie zegt K parts. Want de afstelling zal wel niet goed zijn waardoor de uitlaat te heet wordt..een uitlaat die niet heet mag worden? Wat een kolder! Las al veel slechte reviews, helaas te laat. Nooit meer bestellen hier.
Prima Accu online besteld
Accu online besteld. Binnen drie dagen ontvangen. Prima product. Geen verser contact nodig gehad.
Zeer slechte klantenservice
Er zit zo'n domme bimbo aan de telefoon die werkelijk nergens verstand van heeft.
Het is toch normaal als je belt voor een onderdeel, dat je normaal antwoord krijgt?
Nee je moet een mail sturen waar je vervolgens een week op wachten moet.
En je kan ook whatsapp gebruiken en wat denk je 2 weken later een onzinnig appje terug.
Maat van me bestelde een uitlaat die was krom.
Zeer slechte klantenservice!
Super slecht
Het is dat ik geen 0 sterren review kan plaatsen, product is nooit afgeleverd, waar wel voor betaald is, ze vragen 3x de prijs op bol.com dan dat ze het aanbieden op hun eigen website, nou dan verwacht je wel een beetje support, pakket is niet afgeleverd en totaal geen medewerking vanuit k-parts, want als de postnl bezorger zegt dat het afgeleverd is, is dat zo, terwijl ik een ring doorbell heb en kan aantonen dat er op de aangewezen dag en tijd niemand langs is geweest met een pakket, willen ze hier nog niet mee samen werken, en moet ik t maar accepteren dat ik betaals heb voor een product wat ik nooit van mn leven zal gaan zien, super slechte service, geen support, geen medeleven, en niet oplossingsgericht
Puch zadel besteld
Puch zadel besteld, zonder monteren kun je niet even zien of het past en of het lekker zit. Niet dus. Kijk je op hun retour advies dan kan dit niet hoe slecht wil je een firma hebben zo kan ik ook geld verdienen. Advies niks kopen daar houd die vanzelf op. Zzzeeerrr klant onvriendelijk.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice, inmiddels de derde keer dat er een product verkeerd is of ontbreekt.
Dan contacteer je de klantenservice, om het proberen op te lossen. Voelen ze zich na 1 keer terug te mailen gewoon te goed om te reageren!
Telefonisch contact is evengoed waardeloos, je wordt nog net niet weggejaagd. Ik heb ik elke instantie ook geen vervangend product ontvangen of een andere tegemoetkoming.
Valbeugels lak beschadigingen
Achterval beugels besteld voor mijn vespa past er volledig niet op en heeft mijn lak beschadigd. ik kan dit niet retournere omdat de voorwaarden van het retourneren is dat ze je nog niet hebt gemonteerd. Bij mij heb ik ze al gemonteerd maarja aan beide kanten van mijn scooter is mijn lak er gwn volledig af. Dus dit betekent dat ze niet erop passen. oo heb meerdere malen contact gezocht maar ik krijg maar geen antwoord.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.