Oceniono na 3 z 5

Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.

1. Sklep z kostiumami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Hurtigt leveret

12 kwietnia 2023

Hej Steen,

Tak for din dejlige feedback!

Hvor er det bare fantastisk at du har haft en god oplevelse, og at vores lynhurtige levering er værdsat!
Tak for den høje nominering - det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi vil glæde os til, at se dig på shoppen igen.

Med venlig hilsen,
Pernille / Kostumer.dk

God og hurtig service

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse - Det er jo lige sådan vi ønsker det skal være. 😍

Jeg vil glæde mig til, at se dig på shoppen igen!

Ekstremt hurtig levering

Ekstremt hurtig levering, bestilte efter kl. 15 og de afsendte det samme dag og så havde jeg det dagen efter 😁

14 lutego 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Pat. Tusind tak for din positive anmeldelse - hvor er det dejligt du deler den med os 😍

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og at du også kunne lide vores lynhurtige levering!

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du kigger forbi vores webshop.

Hurtig og nem order

7 lutego 2023

Hej Morten,

Tak for de fire smukke stjerner.
Vi er nysgerrige på at vide, hvad vi har kunne gøre ekstra godt for dig, så vi måske kunne have modtaget den sidste stjerne?
Vi vil altid gerne blive bedre, og netop ved at få feedback fra vores kunder, kan vi lære endnu mere, og netop blive endnu bedre.

Så er du ikke sød at sende mig en mail til info@kostumer.dk med en uddybelse - det vil vi blive rigtig glade for! 😍

Ha' en skøn dag!

Med venlig hilsen,
Pernille / kostumer.dk

Oceniono na 5 z 5

Det var hurtig svar efter jeg…

Det var hurtig svar efter jeg bestillede min kostume og fik den ret hurtigt...

28 grudnia 2022

Hej Fabricio

Tusind tak for din positive anmeldelse - Hvor er det dejligt du deler den med os 😍.

VI takker også for de 5 skønne stjerner! Dem er vi rigtig glade for. ⭐
Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du forhåbentlig lægger vejen forbi vores webshop!

Allma Temashop.dk

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service af sød medarbejder

Rigtig god service af sød medarbejder, da min pakke blev væk for Post Nord.
Fik tilsendt ny pakke samme dag 🙌👍😊

9 listopada 2022

Tak for den funklende stjernehimmel.

Hvor er det bare dejligt at du har haft en god oplevelse hos os - Jeg vil glæde mig til dit næste besøg. ❤

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt
3 dage efter var pakken der

3 października 2022

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Anne. Tak for de fire smukke stjerner.

Jeg er nysgerrig på at vide, hvad vi har kunne gøre ekstra godt for dig, så vi måske kunne have modtaget den sidste stjerne?

Så er du ikke sød at sende mig en mail til info@temashop.dk med en uddybelse. Så vil jeg blive glad. 😍

Ha en skøn dag! Festlige hilsner Lisa, Kostumer.dk

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tak for din dejlige feedback!

Hvor er det bare fantastisk at du har haft en så god oplevelse, og at vores lynhurtige levering er værdsat!

Tak for den høje nominering - Det betyder meget for os. ⭐

Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Bestilte og næste dag var varen der. Det kan ikke gøres bedre.

21 września 2022

Kære Tim.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og fuld tilfredshed…

Hurtig ekspedition og fuld tilfredshed for
indhold 🤩

10 września 2022

Hej Eva.

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩
Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse - Det er jo lige sådan vi ønsker det skal være 😍
Jeg vil glæde mig til, at se dig på shoppen igen!

Camilla - Kostumer.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fine laurbærkranse i…

Hurtig levering og fine laurbærkranse i guld.

5 września 2022

Hej Merete.

Festlige hilsner fra Lisa, Kostumer.dk

hurtig levering

hurtig levering, serviceminded

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od Kostumer.dk

Hej Grace. Tak for din dejlige feedback!

Tak for den høje nominering - Det betyder meget for os. ⭐

Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen.

Festlige hilsner fra Lisa, Kostumer.dk

Oceniono na 1 z 5

Ved godt man ikke får meget paryk for…

Ved godt man ikke får meget paryk for kr.199,00 men at den er dårlig og grim kommer meget bag på mig ;-(
( bilder er sgu taknemmelig ) Men det værste er at den ikke kan byttes, når en har taget den ud af æsken ;-(

11 lipca 2022

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Hanna. Vi er kede af at modtage en anmeldelse fra dig, på sådan en dårlig oplevelse - det ønsker vi ikke.

Jeg vil bede dig sende os en mail til info@temashop.dk med dit ordrenummer, så jeg kan se hvad det drejer sig om og så jeg på den måde har en chance for at hjælpe dig.

Jeg ønsker jo ikke du går herfra på denne måde og jeg vil virkelig gerne hjælpe dig, så din oplevelse ikke ender på en stjerne.

Husk på at opstår der problemer, som du gerne vil have hjælp til, så kan du altid ringe til os pr. telefon i vores åbningstider 🌸

Jeg glæder mig til at høre fra dig på mailen, så vi kan få løst problemet.🙋🏼‍♀️

Festlige hilsner fra Lisa, Temashop.dk

Kære Stine

Mange tak for de 5 stjerner :)

Vi glæder os til at se dig på siden anden gang, hvor vi forhåbentligt kan gøre os fortjent til 5 stjerner igen :)

Mads - Kostumer.dk

Oceniono na 5 z 5

Kostumet lever helt op til…

Kostumet lever helt op til forventningerne :-)

21 lutego 2022

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Gaby! Tak for den funklende stjernehimmel.

Festlige hilsner fra Lisa, Temashop.dk

Oceniono na 3 z 5

Delvis ommer

Jeg bestilte flere varer, bl.a. engangsservice til børnefødselsdag som var helt fint.
Bestilte også en "herrestok", som selvfølgelig er til leg og billig, men bare var en bøjelig plastikpind med en gennemsigtig top, Sendt i en KÆMPE kasse. Det er en ommer!

21 listopada 2021

Hej Dig! ❤
Jeg er ikke helt sikker på, at jeg helt forstår - hvad der er "dårligt" i denne oplevelse. Er det kvaliteten på stokken? eller at varerne blev sendt i stor kasse? 😊

Pris og kvalitet hænger sammen - og stokken koster 39kr.

Vi sender stokken i en kasse for - som du selv siger - er den bøjelig, og havde den været blevet sendt i en pose, ja så kan du være sikker på den kom bøjet og sikkert også ødelagt. Det ønsker vi ikke, at du modtager. 😊

Hvis der er yderligere spørgsmål til din oplevelse, vil jeg rigtig gerne høre nærmere på mail info@temashop.dk ❤

Jeg håber dog, at se dig på shoppen igen, og at du næste gang får en bedre shopping-oplevelse.

Ha en dejlig mandag.

Oceniono na 1 z 5

Bestiller en kostume og glæder mig til halloween...

Bestiller en kostume og glæder mig til halloween. Jeg får købt extra ting til kostumet for omkring 300kr. Dog finder jeg ud af når jeg åbner min pakke på dagen, at det er et helt andet kostume en den jeg havde bestilt og i en latterlig størrelse i forhold til min krops størrelse... Kæmpe skuffet! Handler ikke umiddelbart igen i dette firma.

30 października 2021
Opinia niezależna

Odpowiedź od Kostumer.dk

Hej Oscar. Jeg er ked af at høre omkring din oplevelse. Det er naturligvis ikke sådan vi ønsker det skal være.
Jeg kan se at min kollega Nanna allerede har været super sød og hurtig til, at hjælpe dig med en løsning på problemet. ❤

Jeg håber trods den uheldige oplevelse, at du også vil ændre din stjerne-oplevelse hos os.

Ha en rigtig god dag!
// festlige hilsner fra Lisa, Kostumer.dk

Alt var i orden

Alt var i orden, hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 września 2021

Hej Benner
Tusind tak for din herlige tilbagemelding og de fem skønne stjerner. Det er godt at vide du har været glad for vores gode service.
Herligt at vi har kunnet dele vores glæde med dig, og at det har værdsat. Jeg håber vi ses på webshoppen til nye løjer, næste gang der står festligheder i kalenderen.

Med Venlig hilsen

Michelle - www.kostumer.dk

Odpowiedź od Kostumer.dk

Hej Carina. Tak for den funklende stjernehimmel.
// Lisa, Temashop.dk

Oceniono na 4 z 5

Jeg er næsten tilfreds med handlen

Jeg er næsten tilfreds med handlen, næsten da der manglede et Prideflag i stor størrelse, til 10 meter flagstang! Men hurtig og sød betjening.

17 lipca 2021

Odpowiedź od Kostumer.dk

Hej Jan! Jeg er meget ked af at du har manglet noget til din bestilling. Det er bestemt ikke meningen.
Vil du ikke være sød at kontakte vores kundeservice info@temashop.dk i forhold til at der manglede noget til din ordre? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, og ønsker bestemt ikke at du går herfra uden at vi har set på problemet, og kan forhåbentlig få det løst på bedste vis. 🙏

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning sammen.
// Lisa, Temashop.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej