Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) Først en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste øjeblik - og så levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.

1. Sklep z kostiumami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandører til de største kostumehøjtider i Danmark – fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og København, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gør det muligt for alle at holde gennemførte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehør og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

God kvalitet

God kvalitet - og mega hurtig levering. Havde det allerede dagen efter.

26 marca 2024

Hej Nadia!

Tusind tak for de flotte stjerner og fordi du værdsætter vores lynhurtige levering! 🚛
Det betyder meget for os, at kunne yde en hurtig og præcis service til vores skønne kunder.

Vi vil glæde os til dit næste besøg. 🤗✨

Pernille / kostumer.dk

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Spild af penge

6 lutego 2024

Hej Luis

Vi er utrolig ked af at læse om din oplevelse med købet  😔
Det vil jeg selvfølgelig meget gerne høre mere om, så vi kan finde ud af om det kan være en produktionsfejl eller lignende.

Jeg kan ikke umiddelbart se at du har taget kontakt til vores  kundeservice.
Vi er her for at hjælpe, og hvis du modtager noget som er langt fra hvad du forventer, vil vi blive utrolig glade, hvis du kontakter os direkte, så vi har en chance for, at hjælpe dig.

Jeg har derfor sendt dig en personlig mail, som jeg håber du vil besvare, så er jeg sikker på, at vi nok skal finde en rigtig god løsning sammen.
Vi ønsker bestemt ikke du går herfra med denne oplevelse og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med problemet.😊

Pernille, kostumer.dk

Oceniono na 1 z 5

Magnettavlen var bukket forneden og kan…

Magnettavlen var bukket forneden og kan ikke tage ordentligt fat på køleskabet.
Og jeg har skrevet en mail og ikke fået svar.

30 stycznia 2024

Kære Lene.

Vi beklager dybt for de problemer, du har oplevet med din magnettavle.
Det er vigtigt for os at løse dette problem for dig og sikre, at du er tilfreds med dit køb.

Desværre kan vi ikke se du har sendt os en mail. Vi vil utrolig gerne hjælpe, og det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse.
Jeg har derfor sendt dig en mail, som du bedes besvare. Jeg er sikker på vi kan finde en god løsning sammen. 😊

Vi vil gøre vores bedste for at rette op på situationen og ser frem til at høre tilbage fra dig.
Glade hilsner Lisa, Kostumer.dk

Oceniono na 2 z 5

Købte en klovne maske

Købte en klovne maske, men den passer ikke på mig.

10 maja 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Adam! Tak for din anmeldelse, og vi beklager at høre, at klovne-masken ikke passede dig.

Vi ønsker, at du skal have en positiv oplevelse med dit køb, og vi er her for at hjælpe med eventuelle problemer. For at løse situationen bedst muligt vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte. På den måde har vi også en chance for, at hjælpe dig med problemet, og sikre du får en god købsoplevelse trods en uheldig oplevelse med dette produkt.

Vores kundeservice er eksperter i at håndtere spørgsmål omkring størrelser og produkter, og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, der passer til dig. Du kan kontakte kundeservice ved at ringe på 89 93 82 10 eller sende en e-mail til info@temashop.dk. Vær venlig at oplyse dit ordrenummer og beskrive problemet, så vi kan assistere dig effektivt, og hurtigt hvis du sender en mail. 🙏

Vi ønsker at sikre, at du er tilfreds med dit køb, og vores kundeserviceteam står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at løse problemet for dig.

Glade hilsner Lisa, Temashop.dk

Hurtig og nem handel

10 stycznia 2024

Hej Natasja

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os, at modtage sådan en flot anmeldelse fra dig. 🤗✨
Det glæder os, at du har værdsat vores service og lynhurtige ekspedition.

Vi glæder os til, at se dig igen ved næste festlige lejlighed! 🥳

Pernille / kostumer.dk

Oceniono na 5 z 5

Altid super god service og god…

Altid super god service og god kommunikation -
Varen jeg købte var desværre ødelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne få en ny vare tilsendt eller pengene tilbage.
Anbefaler med top karakter

1 grudnia 2023

Hej BN.

Det er fantastisk og høre at du er fuldt ud tilfreds med vores service og følt dig godt hjulpet af vores kundeservice 😍

Vi sidder også klar på chat, mail og telefon hvis man har spørgsmål eller problemer med sin ordre.

Jeg takker mange gange for din anmeldelse og skønne stjerner.

Jeg håber vi snart ses igen på shoppen til endnu en god oplevelse 🌸

Festlige hilsner
Christina, Kostumer.dk

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Og datteren blev glad.

16 listopada 2023

Hej Karina!

Tak for de fire smukke stjerner. Det lyder til du har haft en god oplevelse! 🤗

Men vi er dog meget nysgerrige på at vide, hvad vi kunne gøre ekstra godt for dig?
Det vil glæde os at kunne modtage den sidste femte stjerne fra dig!
Er du ikke sød at sende os din feedback på en mail til info@kostumer.dk

Vi vil altid gerne blive bedre og det gør vi ved at modtage feedback fra vores kunder. 🙏🏼
Vi glæder os til at høre tilbage fra dig!

Ha en skøn dag!

Pernille / Kostumer.dk

Oceniono na 3 z 5

Lad være med at købe masker

Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dæmon) og de ligner IKKE dem på billederne!! Næserne er helt flade, dvs der er 5-7 cm mellem øjnene og diktatormasken har nogle grimme folder, som desværre ikke har rettet sig her er par uger senere som vi håbede. De er fuldstændigt ubrugelige og spild af penge, desværre.

3 października 2023

Hej Hanne.

Åh, det er jeg ked af at læse.
Det er bestemt ikke sådan, at vi ønsker vores produkter skal modtages 🙁

Har du mulighed for at tage et par billeder af de defekte varer og sende til os? Vi skal bruge billederne til dokumentation.
Vi kan desværre ikke finde din ordre, da du ikke har opgivet nogle oplysninger til os. Send derfor meget gerne billederne til vores mail info@kostumer.dk - vi vil rigtig gerne hjælpe.

Ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst problemet.

Håber du får en fantastisk dag 😊

Christina, Temashop

13 października 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tusind tak for de venlige ord og de flotte stjerner. 🤗✨
Det betyder meget for os, at give vores kunder den bedste service som også inkluderer vores hurtige ekspedition og levering.
Vi vil gøre vores bedste for, at vores kunder får deres varer så hurtigt som muligt.😍

Vi glæder os til at se dig på webshoppen igen!

Oceniono na 5 z 5

Fik hvad jeg havde bestilt til tiden og…

Fik hvad jeg havde bestilt til tiden og alt var I den skønneste orden.

3 października 2023

Hej Anette,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse og for de 5 stjerner!⭐😍
Hvor er vi dog glade for dine søde ord og at du er meget tilfreds med din oplevelse hos os!❤️

Det betyder rigtig meget for os og vi glæder os til at gentage succesen næste gang du besøger webshoppen!🙏

Pernille/ Temashop

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tak for din skønne feedback.

Vi er glade for, at kunne yde en god service til dig! 🤩
Det vil glæde os at se dig på shoppen igen, til endnu en fantastisk oplevelse.

Tak for de søde ord, og smukke stjerner.

Nemt

Nemt, og hurtig levering

19 września 2023

Hej Randi,

Tak for din dejlige feedback og for den høje nominering - det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det bare fantastisk at du har haft en så god oplevelse, og at vores lynhurtige levering er værdsat!🤗

Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen.🥳🥳

Diana - Temashop

Megs hurtigt levering

14 września 2023

Hej Lisa,

Tak for den høje nominering - det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det bare fantastisk at du har haft en så god oplevelse med vores lynhurtige levering 🤗👍

Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen. 🥳

Diana - Temashop.dk

2 sierpnia 2023

Hej Steen.

Tak for din feedback og 4 funklende stjerner. ✨

Det glæder mig at du værdsætter vores lynhurtige levering.

Vi vil altid gerne blive endnu bedre, og give dig en top-oplevelse. Derfor må du meget gerne sende mig en mail til info@temashop.dk med en uddybelse på, hvad du mener vi kunne gøre endnu bedre for, at score den sidste stjerne fra dig.

Så håber jeg, at vi kan gøre det endnu bedre til næste gang du får lyst til at handle hos os igen. 😍
Jeg glæder mig til din feedback!

Festlige hilsner
Christina, Kostumer.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og sjove hilsner med på…

Hurtig levering og sjove hilsner med på vejen.😆

16 lipca 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Kære Lis! Tak for din skønne feedback.
Det glæder mig, at du kan lide vores sjove hilsner - Vi ønsker at sætte smil på vores kunders oplevelser 😍

Tak for den flotte topkarakter fra dig. ✨
Vi vil glæde os til at danse, hen over gulvet til din næste ordre!

Ha en fantastisk weekend!
Glade hilsner Lisa, Temashop.dk 🤩

Dejlig hurtig levering

Dejlig hurtig levering, da jeg bestilte kort før jeg skulle bruge det. Endte dog med en retunering da vi blev ramt af sygdom :(

21 czerwca 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tusind tak for din positive anmeldelse - hvor er det dejligt du deler den med os 😍

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og at du også kunne lide vores lynhurtige levering!

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du kigger forbi vores webshop.

Alt godt

Alt godt - hurtig betjening og modtagelse, giver 5 stjerner

29 maja 2023

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Fint fint

Fin vare hurtig levering og god service

9 maja 2023

Odpowiedź od Kostumer.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse - Det er jo lige sådan vi ønsker det skal være. 😍
Jeg vil glæde mig til, at se dig på shoppen igen!

Hurtigt og nemt

23 kwietnia 2023

Hej Britt.

Skønt at du har haft en god oplevelse og alt har været hurtigt og nemt.
Dét er jeg super glad for at høre. Tusind tak 🙌🤝
Håber snart vi ses igen til endnu en fantastisk oplevelse 🌸

Camilla - Temashop.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej