Informacje dotyczące firmy

1. Wykonywanie testów na obecność azbestu

Napisane przez firmę

Bij Kosse Asbestverwijdering uit Elsendorp staan vakkundigheid, veiligheid en vertrouwen centraal. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verwijderen van asbest zijn wij dé betrouwbare partner voor het saneren van alle asbesthoudende materialen. Wij werken in het zuidoosten van Nederland en verwijderen asbesthoudende daken van schuren, stallen en woningen. Daarnaast saneren we asbesthoudende materialen in en rondom woningen en overige gebouwen. Onze klanten zijn woningbouwverenigingen, particulieren, agrariërs, bedrijven, overheidsinstanties, enzovoort. Asbestverwijdering is een specialistisch vak waarbij zorgvuldigheid en strikte naleving van de regelgeving essentieel zijn. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen en volgens de actuele wet- en regelgeving. Wij beschikken over de juiste certificeringen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw project veilig en verantwoord wordt uitgevoerd. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. Wij hanteren korte lijnen, denken actief met u mee en zorgen voor heldere communicatie gedurende het hele traject. Van de eerste inspectie tot en met de oplevering houden we u op de hoogte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons doel is om het saneringsproces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale overlast en maximale zekerheid. Kies voor een partij die zijn afspraken nakomt en werkt met hart voor veiligheid: Kosse Asbestverwijdering – vakkundig, veilig en vertrouwd.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke communicatie, heldere afspraken.

We hebben Kosse Asbestverwijdering ingeschakeld voor het saneren van asbest in onze te verbouwen bungalow. Het ging om asbest in de badkamer en in het dakbeschot.
De communicatie verliep prettig: we konden duidelijke afspraken maken over de data van de sanering, en het personeel werkte netjes en professioneel. Ze legden vriendelijk uit wat ze gingen doen en hoe het proces zou verlopen.
Kortom, wij zijn tevreden over het resultaat.
Enige minpuntje: asbestsanering blijft een kostbare aangelegenheid.

25 marca 2026

100% tevreden over werkzaamheden Kosse

Kosse ingeschakeld voor de verwijdering van asbest golfplaten op onze schuur en een asbestcement schoorsteen in onze woning. Drie offertes opgevraagd, Kosse was niet het goedkoopst maar ook niet het duurst. Redenen om voor Kosse te kiezen:
- als enige vooraf komen kijken
- offerte met duidelijke beschrijving van de werkzaamheden
- stelpost voor rijplaten die in eerste instantie nodig leek te zijn maar die door een andere werkwijze, voorgesteld door Kosse, toch kon vervallen.

Uitvoering verliep geheel volgens afspraak, sympathieke werknemers en vrijgave was in één keer goed. Aanrader!

23 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Asbest verwijderen hoofdpijn dossier!

Asbest verwijderen… ik dacht dit gaan een hoofdpijn dossier worden. Van alles geprobeerd om zelf deze klus te klaren. Maar er staan flinke boetes op! Uiteindelijk uitgekomen bij Kosse asbestverwijdering. Kosse heeft ons erg goed geholpen met het verwijderen van onze asbestplaten op ons woonhuis. Erg vriendelijk personeel en gaan voortvarend te werk. Ze hebben de boel netjes achtergelaten en zijn keurige nette werknemers. Zelf had ik op het internet het een en ander uitgezet om tot een lage prijs te komen. Heb allerlei offertes binnengekregen waarbij het niet duidelijk was wat er allemaal bij de prijs inbegrepen zat. Bij Kosse was dit meteen duidelijk en hebben een scherpe prijs waardoor ik ook niet verder hoefde te zoeken. Geen addertjes onder het gras of bijkomen kosten. Uiteindelijk viel de prijs echt wel mee. Kortom erg tevreden! Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen.

27 marca 2026

Aanrader!

Aanrader!
Fijn bedrijf met prettig personeel. De communicatie verloopt soepel en er is altijd ruimte om contact op te nemen. Afspraken worden nageleefd en de opdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

31 marca 2026

Zeer goede service

Duidelijke uitleg wat men gaat doen. Alles keurig achtergelaten.
Zeer te vreden over Kosse.
Vanaf eerste contact alleen maar positief. Na werkzaamheden weer contact met ons opgenomen om te vragen of alles goed is verlopen.
Wij bevelen Kosse van harte aan !!!

22 października 2025

Professioneel, zorgvuldig en betrouwbaar

Kosse heeft ons van begin tot eind uitstekend geholpen. Vanaf het eerste bezoek, waarin ze meedachten over de juiste aanpak, tot aan het zorgvuldig en verantwoord verwijderen van het asbest. Een absolute aanrader!

9 września 2025

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf, fijn dat er een persoon langs komt om de situatie te bekijken en beoordelen. Contact met Kosse verliep goed, denken met je mee. Personeel dat asbest verwijderd heeft zijn netjes en correct. Alles goed verlopen, dus zeker een aanrader.

25 sierpnia 2025

Fijn bedrijf

Duidelijke service, adequaat personeel. Fijne dienstverlening voor afgesproken prijs.

Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop mijn asbest is verwijderd door Kosse.

13 sierpnia 2025

Asbestverwijdering van schuren

Wij hebben asbesthoudende golfplaten laten verwijderen van meerdere schuren. Het bedrijf was goed te bereiken en het contact liep soepel. Zoals gepland werd het asbest in één dag verwijderd. Wij zijn zeer tevreden!

10 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej