Billigt og nemt at bestille, kom hurtigt. Det skal også bemærkes, at valueringen fra Trustpilot kom nogle dage efter pakken var hentet, og ikke da den var bestilt, som sker andre steder.
Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har brugt butikken ifm. opgradering til ny Siemens kogeplade med integreret emhætte. Når nu manualen er dårlig og aldeles utilstrækkelig, så er det guld værd at man kan få kvalificeret hjælp. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.
Brogade 1-3, 4220, Korsør, Dania
- info@korsorhvidevare.dk
- korsorhvidevare.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Bestilte en pålægsmaskine
Bestilte en pålægsmaskine. Lav pris, lyn hurtig levering, varen helt ok.

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Varen fandt jeg og fik den sendt meget hurtigt.
Den ønskede varer kunne ikke fåes så mange steder, men I havde den, og den blev modtaget lyn hurtigt. Tak

Hurtig og kompetent!
Det har jeg fået hér - hold da fast Philip ved hvad han taler om. Wow - MANGE TAK
ALLE MINE ANBEFALINGER!!!!

Produktet kom hurtigt.
Produktet kom hurtigt.
De har dog ikke så meget beskrivelse på deres produkter (i dette tilfælde et stænklåg til kenwood). Jeg tog chancen og købte låget, men det passer ikke til min model (chef xl).
Kenwood er generelt ikke gode til at gøre deres produkter gennemskuelige, men en boks på Korsør Hvidevarecenter med info om kompatible modeller ville have været lækkert. I får alligevel en middelkarakter, fordi Kenwood og min manglende tålmodighed også er et problem, men nu har I lidt info til fremtidige forbedringer.

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Jeg må sige at det var en super…
Jeg må sige at det var en super oplevelse…snakkede med butikken den ene dag og havde varen den næste dag…ja det kan ikke gøres bedre…👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Super hurtig levering af varer og…
Super hurtig levering af varer og pakket godt ind

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Attraktiv pris og hurtig levering.
Attraktiv pris og hurtig levering.
Handler gerne igen

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering gør at jeg med garanti vil bruge Korsør Hvidevare Center igen! Bestilte torsdag 9/10 kl. 20.02 og lørdag 11/10 kl. 11.52 havde jeg varen i hånden! Det er godt nok fantastisk service!