Korsor Hvidevarecenter Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Billigt og nemt at bestille, kom hurtigt. Det skal også bemærkes, at valueringen fra Trustpilot kom nogle dage efter pakken var hentet, og ikke da den var bestilt, som sker andre steder.

Oceniono na 5 z 5

Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brugt butikken ifm. opgradering til ny Siemens kogeplade med integreret emhætte. Når nu manualen er dårlig og aldeles utilstrækkelig, så er det guld værd at man kan få kvalificeret hjælp. De... Zobacz więcej

1. Sklep AGD

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

444 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 83

Napisz recenzję

hurtig levering

23 lutego 2026

Hej Finn

Tusind tak for de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice og priser i topklasse

Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Han yder venlig og kompetent service. Hjælpsomhed og kommunikation er i højsædet. Og læg så dertil hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Man skulle tro, jeg er på lønningslisten. Men jeg er er bare en virkelig tilfreds kunde 😊 Jeg har handlet her før, og jeg handler her gerne igen.

24 lutego 2026

Hej Emil

Jeg ved nærmeste ikke hvad jeg skal skrive. Men tusind mange tak for de super flotte ord, de gør det så meget sjovere at gå på arbejde!

Du må have en fantastisk dag!

Nemt at bestille.

Nemt at bestille.
Hurtig forsendelse og levering.
Tak!

14 lutego 2026

Hej Jytte

Det er så dejligt at hører, mange tak! Og også mange tak for den flotte anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kommunikation og vejledning…

Rigtig god kommunikation og vejledning vedrørende transport. Rar betjening + køleskabet er pænt og kom til tiden

3 lutego 2026

Hej Maria

Tusind tak for ordrerne, og de flotte 5 stjerner! De betyder meget for os :)

utrolig let

Hurtig levering. Ingen problemer. Produktet i orden.

27 stycznia 2026

Hej Bent

Det er godt at hører! Mange tak for den flotte anmeldelse!

God betjening

God betjening, personale var meget sød.

27 stycznia 2026

Hej Torben

Jeg takker mange gange for den flotte anmeldelse!

Phillip S

Ekstrem hurtig levering.💪🏻💪🏻

Jeg bestilte en vare i går formiddag, og i dag er der allerede her kl 10.00 kommet meddelelse om, at min pakke kan hentes i pakkeboks. Det sætter jeg stor pris på. Ikke sidste gang der bliver handlet hos dem.

3 lutego 2026

Hej Hanne

Det er så dejligt at hører, mange tak!

Hurtig og effektiv til…

Hurtig og effektiv til konkurrencedygtig pris

26 stycznia 2026

Hej Else

Tusind tak for anmeldelsen!

God service 😀

God service 😀

25 stycznia 2026

Hej Erik

Tusind mange tak for anmeldelsen!

Super dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og forsendelse.Meget…

Hurtig ekspedition og forsendelse.Meget imødekommende tilbud om evt. spørgsmål

25 stycznia 2026

Hej Inge

Super mange tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os!

Fair pris

Fair pris, hurtig levering og en følgeseddel der indeholder ale de oplysninger man har brug for hvis der er spørgsmål eller reklamation.
Handler der gerne igen.

26 stycznia 2026

Hej Karin

Super mange tak for de flotte roser!

Produkt kom til tiden

Produkt kom til tiden, var som forventet.

25 grudnia 2025

Hej Roy

Det er så dejligt med din flotte anmeldelse, mange tak!

Super dag til dig.

Hurtig og præcis levering 👏👍

27 grudnia 2025

Hej Trine

Tak for den meget flotte anmeldelse!

Rigtig god dag til dig.

Super service!

Super service!
Kan klart anbefales!

17 grudnia 2025

Hej Lars

Så dejligt med de flotte ord! Det betyder meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk service fra Korsør…

Helt fantastisk service fra Korsør Hvidevarecenter! Jeg kunne ikke finde et nyt filter til min emhætte nogen steder på nettet, og så endte jeg med at skrive til Korsør Hvidevarecenter for at høre, om de kunne skaffe det. Phillip, som jeg skrev med, var så hjælpsom og tog sig tiden til at finde det rigtige filter, selvom modellen egentlig var udgået ifølge producenten selv, og bestilte det hjem til mig. Kan ikke anbefale dem nok!

17 grudnia 2025

Hej Natasha

Der er ikke ord for, hvor meget pris jeg sætter på sådanne en anmeldelse. Tusind tusind tusind tak!

Oceniono na 5 z 5

Super service og vejledning til køb af køle-fryseskab og hurtig levering. Sådan!

26 lipca 2025

Hej Thomas

Super mange tak for den flotte anmeldelse!

Phillip

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej