Jag köpte en spillbit för att kunna skära till mindre, måttanpassade mattor. Beställningen i sig var inget problem, men efter någon dag blev jag mailad av företaget och sa att just den biten jag hade... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sökte överallt efter mattor som skulle passa men hittade ingenting. Snubblade över denna site med måttbeställda mattor och skickade efter flera prover innan jag hittade rätt färg. Men när det var väl... Zobacz więcej
Mattan var toppen 👍, Däremot är det tummen ner för DHL gällande frakten. Man betalar frakt för att få hem varan , men sen visar det sig att de åker inte till min adress, utan jag fick själv åka 7,5... Zobacz więcej
Köpte heltäckningsmatta i ull. Classic Ull. Efter bara några veckor ser det ut som mattorna har legat i flera år. De har blivit helt noppiga. Fast vi skött dom efter instruktioner. Vi har lagt in de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi ser oss själva som en rolig e-handelsstartup. Genom våra sajter KÖPA MATTA och KÖPA SÄNG tillhandahåller vi ett stort utbud av produkter genom egen tillverkning eller samarbeten med välkända leverantörer.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Magnifik service
Magnifik service. Magnifika mattor. Jag är supernöjd. Mattorna är pricken över i:et i min lägenhet nu
Fantastisk service från Johan när jag…
Fantastisk service från Johan när jag skulle köpa min matta. När den kom fram var den ÄNNU FINARE än jag trodde. Såååå nöjd!
Fungerade utmärkt
Fungerade utmärkt!
Fick både prover och färdig måttbeställd matta mycket snabbt!
Superkvalitet och snabb leverans
Superkvalitet och så snabb leverans. Fick en måttbeställd matta hemlevererad under 4 dagar.
Rekommenderar starkt!
Jättenöjd med allt utom DHL
Jättenöjd med all service dygnet runt:) och den härliga mattan. Minus för leverans med DHL, de kom 40 minuter för tidigt och förpackningen var uppriven. Hon hade uppmärksammat detta men sa inget om det förrän jag påpekade det.
bra kundsupport sent in på kvällen
Grym kundservice
Grym kundservice. Snabba svar. Bra leverans. Personligt.
Mycket dåligt villkor
Mycket dåligt villkor, för att det finns inga ångra köp.

Odpowiedź od KÖPA
Jättebra service
Jättebra service, snabb hantering av mina frågor (t o m svar under helgen!), fint bemötande. Mattan är inte uppackad än, men tror det blir bra=).
Härliga mattor för barn att fantisera…
Härliga mattor för barn att fantisera och lära kring på vår förskola Pärlan. Snabb leverans, inget krångel
Måttanpassad matta
Beställde en måttanpassad matta till min hall och den passade perfekt. Rekommenderas!
Positiv erfarenhet
Positiv erfarenhet, det var enkelt och smidigt. Vi fick mycket bra hjälp igenom hela processen och dessutom snabb leverans av våra mattor.
Rekommenderas varmt!
Fantastiskt enkelt och smidigt
Fantastiskt enkelt och smidigt. Bra hjälp igenom hela processen och otroligt snabb leverans av måttanpassad matta.
Högsta betyg och rekommenderas varmt!
Service i världsklass
Service i världsklass, snabb respons, bollade idéer och val, fick hem två provbitar snabbt och fick en ritning av måttbeställda mattan (hade väldigt mp ha olika vinklar och former) som blev helt perfekt. Fick mattan redan efter några dagar och jag är supernöjd med mattan! Vilken kvalitet- vilken service- rekommenderar starkt!
Jättenöjd med allt utom DHL
Jättenöjd med all service och den härliga mattan. För att inte tala om den snabba leveranstiden. Minus för leverans med DHL (de kom 40 minuter för tidigt och orsakade mig vissa problem). Men Köpa rekommenderas varmt!
Beställde en stor måttbeställd matta…
Beställde en stor måttbeställd matta och den levererades redan efter 5 dagar.
Superfin kvalitet på mattan. Bemötande och servicen från Köpa matta håller världsklass. Svarade även på mail på helgen.
Rekommenderas varmt !
Fantastisk service och bemötande!
Fantastisk service och bemötande!
Snabba leveranser! Återkommer gärna!
Anders
Great quality
Really great quality and fantastic customer service. I am very happy and will use this site again!
Toppenbra både kvalitet o service 👌
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.